Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżemik

Drogie Panie - cóż znaczy takie Wasze zachowanie?

Polecane posty

Gość dżemik

Idę sobie i idą z naprzeciwka dwie dziewczyny. Patrzę jednej z nich w oczy - lubię tak patrzeć w oczy;) Mijamy się i słyszę jak się zaczynają śmiać. Coż to znaczy??? Już nie raz tak miałem:)

Gość o mamo....
To jakieś głupie siksy :O

Gość ja mala jadzia
niekoniecznie musialy byc siksami. mogly sobie pomyslec ze to jakis podrywacz, ktory probuje tak uwiesc kazda kobiete. tez bym sie zasmiala jak by mi sie co takiego przytrafilo

Gość głowa do góry skrócie

Gość dżemik
siksy... ja bym tak nie powiedział. To się dzieje zawsze na uczelni ;) A jak idę z kolegą, i je mijamy to raczej tak żeby od razu pomyślałyby o podrywaniu? ;)

takie wpatrywanie sie w drugą osobę oznacza rodzaj zainteresowania, jakie ta osoba wzbudziła, pradwa??? Ja bym sie obejrzała od stóp do głów, czy czasem nie jestem brudna, a potem bym pomyślała, ze to był rodzaj zainteresowania uroda....

Gość dżemik
prawda:) ale czy to jest wpatrywanie się? Nie masz tak czasem, że Twój wzrok spotyka się ze wzrokiem mężczyzny na ulicy i chwilke tak trwa? I się uśmiechacie do siebie :) I to jest ok:) Ale ja pytam o ten śmiech:)

czasem moze zaśmieją sie ze sposobu Twojego patrzenia, czasem moze śmieją się z tematu, na który właśnie rozmawiały, a czasem ich śmiech moze byc oznaką braku wychowania... różnie mozna to tłumaczyć. Nie zapytasz - nie dowiesz się :-)

Gość dżemik
hehehe ok następnym razem zapytam ;)

Gość dżemik
dziękuję! :)

Gość ja mala jadzia
ja jezeli ktos za bardzo natarczywie sie na mnie patrzy to uciekam bo zaraz mysle ze to zboczeniec jakis. a pozniej sie z tego smieje, najpierw jednak sie boje.niebezpieczne czasy mamy

Gość dżemik
mała jadziu - dziewczyny się mnie chyba nie boją i mówię o sytuacji gdy odwzajemniają uśmiech:) Gdyby się bały to uciekałyby ze wzrokiem, prawda? :)

Gość dżemik
choć dodam do tego, że przystojny nie jestem ;)

Gość ja mala jadzia
jezeli sie do ciebe smiechaly to sie ciesz z tego a nie zawracasz ludziom glowe na forum

Gość dżemik
mała jadziu - ale proszę Cię nie nerwuj się tak, tylko się usmiechnij:) ja sie cieszę bo lubię jak się ludzie uśmiechają:) a zawracam głowe bo chodzi mi o ten wybuch smiechu gdy się już minę z dziewczynami, i nie wiem jak można to interpretować;)

Gość ja mala jadzia
pewnie komentowaly to twoje wpatrywanie sie: typu: "wow widzialas usmiechnal sie etc..." potem pewnie analizowaly i wymyslaly historie i fantazje i mialy ucieche

Gość dżemik
dziękuję mała jadziu :) jesteś bardzo sympatyczna :)

Gość ja mala jadzia
prosze