Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian377

objawy ciazy

Polecane posty

Gość adrian377

Witam czy maja okres oraz typowe ojawy ciazy typu powiekszone piersi oraz pieczenie podczas oddawania moczu moga dawac 100% pewnos ze kobieta jest w ciazy ??? prosze o odp. pozdraawiam

Gość o mamo....
100% pewności da jedynie test.

Gość a od kiedy
pieczenie przy oddawaniu moczu jest objawem ciąży? Chyba bardziej zapalenia pęcherza lub dróg moczowych

Gość adrian377
nie wiem co o tym myslec jest juz 2 tygodnie po stosunku , panna miala okres 9 XI no i od tamtego czasu zaczelo dziac sie cos dziwnego, zrobila tes 6 dni po i pokazalo jedna kreske ze nie jest w ciazy. Ale te objawy nas niepokoja. zdazaja sie przypadki ze kobiety maja okres i sa w ciazy:(

Gość zgadzam się z przedmówczynią

Gość a od kiedy
nasłuchałeś się głupot na forum i wierzysz w takie cuda jak okres w ciąży. Jesli cos takiego wystepuje, to jakieś plamienie a nie okres. Od razu wiadomo, że jest inny niz normalny. Zróbcie test z krwi Beta HCG i będziecie wiedziec na 100% na czym stoicie. W kazdym laboratorium za kilka złotych. Tak czy inaczej pieczenie przy robieniu siusiu nie jest objawem ciąży na pewno!!! A biust zwykle przed okresem sie powieksza i jest bardziej tkliwy

tez jestem zdania ze trzeba zrobic test- ale co do okresu- \"a od kiedy\" nie masz racji ja w pierwszej ciąży miałam jeszcze przez dwa miesiące najnormalniejszy okres na swiecie. ale pieczenie tez jest raczej dla mnie objawem zapalenia pęcherza albo poprostu jakiegoś grzybka

Gość adrian377
teraz to juz nic z tgo nie wiem, wydawalo mi sie zawsze ze okres = brak ciazy ???? panna miala okres od 8 -12 , spoznil sie 3 dni. bede dzis czekal na wynik testu. pozdrawiam