Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona hit

Złamane serce

Polecane posty

Gość ona hit

niedawno rzucil mnie chlopak. Swiat mi sie zawalił. Czy ktos to przeszedl i moze mi powiedziec ile czasu trwa tak potworny, nie do opisania ból?

Gość ona hit
heh.. zeby to bylo takie proste..

Gość o mamo....
Bardzo mi przykro. Zobaczysz, jeszcze będze dobrze. 🌻

Gość ona hit
tak.. tlyko kiedy? Mam wrazenie, ze to nie przezyje. Nie wiem jaka taktyke obrac. Poprorstui totalna katastrofa

Gość gość
Płakałam, cierpiałam... wszędzie był On, każde miejsce w domu było zapełnione wspomnieniami o nim, zwiedziliśmy razem wiele miejsc, do których już nigdy nie chciałam jechać, bo w myślach ciągle był on...musiałam go odzyskać. Przegrzebałam cały interbnet czytając o różnych sposobach. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Zamówiłam urok miłosny i On do mnie powrócił wiem że to ostateczność, ale wolę to niż cierpieć całe życie.

Gość gość
zamawiaj, zamawiaj i tak będziesz cierpieć przez ten urok haha ☼

Gość gość
dasz sobie kochana rade z tym. Ja męczyłam sie z tym cholernym bólem przez 3 lata i nagle przeszło. Poczułam ogromną ulgę a zarazem sie denerwowałam ze tyle czasu straciłam zeby zrozumiec ze nie ma potrzeby rozpamietywac i wracac do czegos czego juz dawno nie było. No ale kazdy musi sam to zrozumiem. teraz juz do byłgo nie mam zadnego sentymentu