Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikita25

Biorę auto i wyjeżdżam jak ptaki- do ciepłych krajów. Żegnam ten kraj.Mam dosyć

Polecane posty

ŻYCZĘ POWODZENIA tym co przejrzą na oczy, jest jakaś nadzieja, że coś się poprawi, ale obstawiam 0,6 % ;) Nie, pisząc na poważnie, jeśli ktoś ma jakieś propozycje aby wyjechać, to niech bierze tylek w troki- powodzonka, ja niestety dopiero za pól roku znikam

...wsumie na pieniążki nie nażekam, ale na siadczenia itd... ...ja pracuje sam na siebie i nikogo nie okradam, a od panstwa nic nie biore... ..moge sie przyznac ze robie na czarno, bo z panstwa zadnych kozysci nie czerpie... ..uciekam z tąd do irlanii, bo zalezy mi na tym zeby mi sie lata pracy liczyly i zeby na starosc lub w razie wypadku jakis social sie nalezal...

..przepraszam za powyższe przeklenstwa, el o tym kraju nie da sie inaczej..

Gość Running up that Hill
zabierz mnie, pieścić Cię będę w czsie jazdy

Gość tłuściochu
Ta i cie turrki do burdelu wezma, powodzenia :O

...gnij tu, gnij.... ..może ciebie do burdelu wezmą? ...a może to twoje życiowe mażenie, co? ...sądząc po twojej wypowiedzi, to może burdel masz w głowie... ...nie pasuje cos tobie, to sie wyraż jakos, a nie chame siejesz... ...a może zazdrość cie zrzera że innym sie udało a ty tu gnic musisz... ..podoba ci sie tu? to dobże. nikt cie nie zmusza..ale nie obrażaj innych... ..masz ciepła, posade? to sie nia ciesz...

Gość Dobry temat.
Daje popalić w orzecha

Dzisiaj zdecydowałam, że kupię przyczepę kempingową- wtedy łatwiej się urządzić w obcym kraju, można się myć w niej, spać, gotować, a jakby co to urlop- , przemieszczanie się z miejsca na miejsce, chyba, że się na jakieś fajne natrafi

Gość bogucha
ja też chcę tak, dosyć mam swojego starego, zmarnował mi 20 lat życia, mam 40 lat i też wyjeżdżam, mam w d..ie

Gość autorkodroga
W Polsce tez mozesz zyc przez jakis czas w samochodzie i zywic sie konserwami. Woda jest za darmo w rzece i w strumyku tylko ze od niej nie zarazisz sie tak latwo cholera jak w Turcjii np. Nie znasz tureckiego i nie wiesz nic na temat jak sie zyje w Turcjii. Tam pija herbate a nie wode na przyklad. Wiesz dlaczego? Nie dziwie sie ze twoja firma padla jak mialas dla niej tez takie wspaniale pomysly jak ten ostatni ... Dziewczyno wez sie za robote, wszyscy potrzebuja sprzataczek, ekspedientek. Na pewno zarobisz na to zeby wynajac jakis pokoj zamiast mieszkac w aucie. Ps. W Turcjii w lecie jest nie mozliwe mieszkanie w aucie... Chyba ze lubisz piec sie w piecu na rumiano. :-O