Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

nie rozumiem ludzi którzy mają chomiki,swinki morskie

Polecane posty

Gość dddddddd

i tym podobne świństwa

Gość Święta Wincenta
Zgadzam się. Wszyscy powinni mieć kotki. Kotki są the best!!! :D

a ja nie rozumiem, jak ktoś świnkę może nazwać świństwem... dziwne....

Gość dddddddd
psy!! a taki chomik,ani rozumu ani pozytku,sra pod sia,ani to ładne no chyba,ze ktoś lubi patrzec cały dzień jak się toto kręci na tej swojej karuzeli i nawet zejść nie potrafi

Gość a ja nie rozumiem jak można
być tak durnym człowiekiem :o

Gość dddddddd
niech mi ktoś tylko logicznie wytłumaczy profity płynące z takiego chomika?? że niby co?

Gość dddddddd
głupie to!!! tylko mu żrać dawać,właściciela nie poznaje,kable gryzie,ani pogadać do takiego szczura,ani to nic zrozumie ludzie to idioci

Gość szerzy sie kretynizm
ja nie wiem jak wasi rodzice mogli miec takie dzici w domu, albo nadal maja jakie to profity, gowno robicie.

Gość dddddddd
pijawka(też pewnie jesteś taka pozyteczna jak ten chomik,brawo za nicka) no takaś mądra,ale przykładów podać nie potrafisz?

Gość jakie profity płyną z ciebie
? :p

Gość dddddddd
z psa?kurwa koleś co ty gadasz!!!! z teściowej? no ja mam!!piękne rzeczy mi robi na szydełku :P a rybki są śliczne i oko cieszą

Gość dddddddd
bo ich nie masz!!!:D pewnie sama masz chomika i to jest twój powiernik ,on cie tylko zrozumie ,przytuli hahahaha

Gość atak wsciekłych termitów
Chomiki tez oko cieszą :P Poza tym, jak się ma parkę można je ruchać na potęgę a plugawe potomstwo po sklepach opylac :D

I nie trzeba z nimi na dór wychodzić 5 razy dziennie podczas ekscytującego M jak Miłość :P :-0

Gość taki sobie jjeden
ja mam chodowle chomikow to sa takie mile stworzonka ,maja takie ladne oczka ,skomla ,piszcza i chyba sa dobre w smaku bo mam 3 pytony ,ktore poprostu zajadaja sie tymi codownymi chomiczkami ;)

Gość dddddddd
no bo srają po kątach,i tego tez potem wcale nie trzeba sprzatać tam gdzie maja takie szczurze świństwa to śmierdzi w całym domu

no z psa jakie masz profity ? Ja np poluję często z psami, ale taki koleś co trzyma psa w bloku i prowadza go żeby się wysrał tylko to jakie on ma profity ?

Gość buahahakk
np idzie na spacer!!!dla starszych ludzi ruch jest zbawienny

Stefan nie wspomnę o tym, że psy myśliwskie smierdzą jak tyfus plamisty, ze względu na gruczoły :-0 A chomiki nie srają po klątach tylko w klatke, w dodatku tylko do jednego kąta :P

Hmm większość ras wywodzi się od psów myśliwskich i taki był głównie powód udomowienia tego bydlaka :D Czy śmierdzą, moze i śmierdzą ale czy więcej jak inne psy ? Nie sądzę, no faktycznie nie latam z nimi po fryzjerach, szamponu o zapachu kwiatków też na nie nie leję, w sweterki nie ubieram. Żyjąsobie w wydzielonych boxach na podwórzu i są szczęśliwe.

Psy myśliwskie śmierdzą, wiem, bo wujek jest myśiwym, zapalonym. ma wyżła i teriera, miał też Beagle`a. regularnie chodził z nimi na czyszczenie gruczołów do weta, bo jak nie poszedł, a "popuściły" to gorszy smród niż jakbyś murzyna przejechał :-0

Kobieto, a jaka jest między nimi róznica ? CO domowe pieski gruczołów nie mają ? Jakoś nie odczuwam żeby moje psy śmierdziały, chyba że ktoś ma jobla i trzyma psa w małym mieszkaniu. No ale jak komuś nie przeszkadza męczenie psa, upieprzona siercią chałupa to i smród nie powinien przeszkadzać :(

Jest różnica. Psy ras "niemyśliwskich" nie produkuja tej wydzieliny, albo nie w tej ilości co myśliwskie. Mam pas w domu, nie smierdzi, nie mam nic do psów, ale wiem, że myśliwskie są specyficzne. :) I weź się tak nie napinaj :P

Poza tym i myśliwskie są przecież domowe. Co to ludzie jamników po domach nie trzymają ? :D:D:D:D

kazdy trzyma to co lubi i nie rozumiem tych ktorzy to potepiaja

Gość dddddddd
kiedys kotowi zrobiłem uczte chomikiem. :)

hehhhh moj kiedys tez sobie zrobil takowa.... sam!!

mozna nie rozumiec po co komu świnka ,ale warto powstrzymac się od ocen niektórym takie malutkie zwierzątko sprawia tyle radości ,że łatwo zrozumieć ich zafascynowanie moja mama miałą swinke która była jej lekiem na samotność i smutki i jej inteligencja mnie czasem zadziwiała a po co komu pies ?hmm.... pogadamy jak mój nowy nabytek kiedys znajdzie bombę e poblizu waszego domu a moja suka złapie \"brzydkiego bandyte \' :)