Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

nie rozumiem ludzi którzy mają chomiki,swinki morskie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
ahahah ale sie usmiałam :D ja z kolei nie rozumiem jak ludzie yorki mogą trzymać :o przecież to jest na tym samym poziomie co jakiś chomik, szczur czy swinka morska :o

Gość Kiniaczek
A ja mam 2 chomiki roborowskie i kota.

Gość pf
mam chomika i on mnie rozpoznaje (jak ktoś inny wkłada mu rękę do klatki to prycha ze złości :P); lubie na nią popatrzeć, lubie jak staje na 2 łapkach wpatrując się w góre z nadzieją że dostanie coś do jedzenia :P kiedyś miałam też 2 świnki morskie.. jedna była naprawde inteligentna, chodziła za mną po domu jak piesek :) ale ta druga zniechęciła mnie do dalszego zakupu tych zwierzątek :P miałam rybki - te mnie jakos nie fascynowały miałam żółwia - dużo z nim roboty teraz mam psa każde z tych zwierzaków cieszy na swój sposób :P :)

Gość czerpię ogromną satysfakcje
hehehe i po co? po to zeby patrzec na smierdzace kupsztalky? :o ło.

Gość dziewczyna z miasta
pf ja tez lubie jak staje... :classic_cool:

Gość Kiniaczek
Mnie tez rozpoznawal chomiczek. Jak tylko przychodzilam do domu juz stala przy wyjsciu zeby ja na rece wziac. Jadla kotlety mielone, schabowe, zupe pomidorowa.... i spala na dloni do gory brzuszkiem. Lubila skakac z lozka na rece; tak w dol. Smieszna byla.

Gość do dddddddddd
autorze, pozbądź się swojego mózgu, bo on też raczej ci wielkich profitów nie przyniesie w całej swej miernocie :D

Gość a ja mam i polecam
Po co komu pies jak nie ma go przez 10 godzin w domu? Jeżeli lubi zwierzęta kupuje np. świnkę morską. Pollecam. Zwierzątko jest b. towarzyskie, oswojone wręcz domaga się pieszczot i brania na rece. Moja akurat nie gryzie kabli.Wypuszczona z klatki chodzi za moją córką krok w krok, głaskana mruczy i wyciąga sie na kolanach jak kot. Mozna ją oswoić. Za chomikami osobiście nie przepadam. Nie mam czasu na psa wiec świnka jest dla mnie idealnym rozwiązaniem.