Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamana_19

co to jest?

Polecane posty

Mam normalnie okres,nie mam zadnych objawow ciazy,czuje sie dobrze ale kilka dni temu zauwazalam,za gdy mocniej przycisne jedna z piersi to wydobywa sie z jije niewielka ilasc(mala kropeczka) pzrezroczystego lub bialo-kremowego plynu:( co to jest? czy to ciaza? Dziewczyny pomozcie? nie wiem co robic:( wiem,ze powinnam zrobic test albo isc do lekarza ale boje sie>nie chce dziecka...nie jestem jeszcze na nie gotowa:(

Gość dziewczynko...
piszesz tak ze nic nie rozumiem,w ciazy mozna byc wtedy jak sie wpolzylo z facetem bez antykoncepcji,z powietrza w ciaze sie nie zachodzi...

Gość dziewczynko...
wiesz najlepiej kup sobie test ciazowy i sprawdz albo idz do gina niech cie zbada i wtedy wszystko bedzie wiadomo...a wspolzylas bez zabezpieczenia?jesli tak to rzeczywiscie ciaza prawdopodobna.

Takie wycieki z piersi nie swiadcza o ciazy, a o zaburzeniach hormonalnych!!! Idz do gina i powiedz mu o tym- pewnie kaze ci zbadac sobie poziom hormonow.

No pewnie,ze sie stresowalam i to jak.Ciagle sobie wkecalam,ze jestem w ciazy ale dostalam okres i poza tym to nic mi nie jest.zero jakichkolwiek objawow:/

Gość mordusia
też niekiedy jak scisne mam taki wyciek , a nie mam rzadnych zaburzeń hormonalnych. Myślę że nie masz się czym przejmować

Gość nadia...
mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp

Gość otes
idz do finekologo najszybciej jak mozesz...bo słyszlam o tym jak sie wydobywa z brodarki jakas maz to tzreba szybko isc do lekarza...

Gość otes
ale to raczej..nie jest ciaza:) tak cie pociesze...wydaje mis ie ze to jest taka choroba..nie pameitam jak ona sie nazywala ale postraj sie przemoc i isc do lekarza bo tojets powazna sprawa