Załamana_19 0 Napisano Listopad 15, 2006 Mam normalnie okres,nie mam zadnych objawow ciazy,czuje sie dobrze ale kilka dni temu zauwazalam,za gdy mocniej przycisne jedna z piersi to wydobywa sie z jije niewielka ilasc(mala kropeczka) pzrezroczystego lub bialo-kremowego plynu:( co to jest? czy to ciaza? Dziewczyny pomozcie? nie wiem co robic:( wiem,ze powinnam zrobic test albo isc do lekarza ale boje sie>nie chce dziecka...nie jestem jeszcze na nie gotowa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynko... Napisano Listopad 15, 2006 piszesz tak ze nic nie rozumiem,w ciazy mozna byc wtedy jak sie wpolzylo z facetem bez antykoncepcji,z powietrza w ciaze sie nie zachodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana_19 0 Napisano Listopad 15, 2006 No kurcze wiem:) oj nie wspomnialam o tym ale chyba wiadome,ze jak sie tego obawiam to wspolzycie musialo byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynko... Napisano Listopad 15, 2006 wiesz najlepiej kup sobie test ciazowy i sprawdz albo idz do gina niech cie zbada i wtedy wszystko bedzie wiadomo...a wspolzylas bez zabezpieczenia?jesli tak to rzeczywiscie ciaza prawdopodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiena 0 Napisano Listopad 15, 2006 Takie wycieki z piersi nie swiadcza o ciazy, a o zaburzeniach hormonalnych!!! Idz do gina i powiedz mu o tym- pewnie kaze ci zbadac sobie poziom hormonow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana_19 0 Napisano Listopad 15, 2006 Czyli to niekoniecznie jest ciaza? ufff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Listopad 15, 2006 a stresowałaś się ostatnio? może to za dużoo prolaktyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana_19 0 Napisano Listopad 15, 2006 No pewnie,ze sie stresowalam i to jak.Ciagle sobie wkecalam,ze jestem w ciazy ale dostalam okres i poza tym to nic mi nie jest.zero jakichkolwiek objawow:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mordusia Napisano Listopad 15, 2006 też niekiedy jak scisne mam taki wyciek , a nie mam rzadnych zaburzeń hormonalnych. Myślę że nie masz się czym przejmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia... Napisano Listopad 15, 2006 mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Listopad 15, 2006 idz do finekologo najszybciej jak mozesz...bo słyszlam o tym jak sie wydobywa z brodarki jakas maz to tzreba szybko isc do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Listopad 15, 2006 ale to raczej..nie jest ciaza:) tak cie pociesze...wydaje mis ie ze to jest taka choroba..nie pameitam jak ona sie nazywala ale postraj sie przemoc i isc do lekarza bo tojets powazna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach