Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medzik

JAKI PREZENT?

Polecane posty

Gość medzik

jaki prezent można kupic Młodym oprócz tradycyjnej pościeli, żelazka czy mikrofalówki?? ja już nie mam pomysłu w wy?

Gość medzik
ojjj bez różnicy, prezent ma być dla młodej pary...a jesli ma być konkretniej to dla kuzynki i jej faceta w wieku 25 lat:)

a ja mimo wszystko uważam że lepsze jest kasa... Najgorsze jak młodzi dostają po 5 żelazek czy kilka kompeletów pościeli która jest np za mała bo ktos ma wielka kołdrę na małzeńskie łoze... My po ślubie będziemy cały czas wykańczać dom( który jeszcze nie ma fundametnów) wiec kasa sie przyda.. Ale wiadomo kazdy ma swoje potrzeby i kazdy moze mieć inne zdanie...

Gość cudeńko
ja proponuje lampkę z weneckiego szkła murano! Sama taką dostałam 3 miesiące temu . Bardzo naam się podoba! Prezent bardzo orginalny! Nie jakies tam frytkownice, kuchenki mikrofalowe itd.... polecam stronkę tej firmy www.muranodesing.pl

Gość Elllllllllllllllllllllllllllla
Przed chwilą byłam na stronie tej galerii (natknęłam się na lampy w innym wątku i postanowiłam poszukać o nich czegoś więcej). Szkoda, że nie biorę ślubu, bo mogłabym sobie takie zażyczyć :> śliczne są;

Gość KASZTANEK333
Kasa zawsze jestmile widziana. Kupia sobie co będą chcieli. Po co im po weselu 4 czajniki 5 mikrofali itp:)

Gość cieeszsiezemnimasz
ja proponowałabym kasę a zamiast kwiatów smieszne kieliszki: z napisem np. "na drugą nóżkę", "łykoniem bo odwykniem" naprawdę ok

Gość siedmiogrod
w sumie też myslę że kasa jest nalepsza bo młodzi sobie kupią to co będą chciali ... alejeśli już prezent- to my na ślub dostaliśmy baaardzo fajny prezent- był to obraz w drewnie- akurat chcieliśmy z jakimś religijnym motywem - i dostaliśmy piękny obraz Matki Boskiej karmiącej :-) obraz jest z dwóch rodzajów drewna-to znaczy środek jest z ciemnego drewna , a ramy z jasnego, w prawym dolnym rogu są 2 obrączki z naszymi imionami a z tyłu obrazu jest miejsce na zapisanie imion wyszstkich gości weselnych polecam :-)

Gość prosze
madziunick jak ty zrobiłaś ten suwaczek weselny???? jest super!!! też bym chciała taki... możesz mi zdradzić jak to się robi weszłam na ta str ale nie iwem co dalej zrobić:((

Gość a nie mozesz zapytac mlodych
o liste prezentow albo wprost jaki jest ich wymarzony prezent?

Gość a nie mozesz zapytac mlodych
mozesz tez zamowic posciel z ich monogramami albo kieliszki albo sztucce z wygrawerowanymi monogrmami prezent na cale zycie