Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholog praktyk

porady psychologiczne

Polecane posty

Gość psycholog praktyk

macie problem? mogę pomóc go rozwiązć.

Gość nudy....
podaj najskuteczniejszy rodzaj terapii depresji dostępnej obecnie na rynku

Gość Rever
Jestem nieużytecznym śmieciem. Pomożesz mi? Śmiem wątpić

Gość psycholog praktyk
a wychodzisz do ludzi? czy tylko siedzisz w domu przed komputerem? jestes pewny siebie?łatwo nawiązujesz kontakty z innimi? masz cos ciekawego do powiedzenia? masz swoje zdanie i pewnie go bronisz? jesli odpowiedz na wiekszość pytan brzmi nie to juz wiesz co trzeba zmienic w sobie...

Gość nudy....
ponawiam pytanie

Gość psycholog praktyk
skoro uwazasz sie smieciem to trudno nikt nie zmieni ciebie na siłę

Gość Znerwiciwana istotka
Chce umrzeć.....nie widze sensu w zyciu....nie chce sie zabić ale zyć tez nie chce:o co robić??

Gość nudy....
ponawiam pytanie

Gość nerwowkaaaaaaaaaaaaaa
mozesz mi powiedziec czy można zrobić coś z nerwami,bardzop często kłucę się z mężem tylko dlatego,że z powodu blachostki się wydzieram,wiecznie się wydzieram,co moge z tym zrobic tabletki nic nie daja,do psychologa nie pojde

Gość ja mam pytanie
Jak podwyższyć niskie poczucie własnej wartości?

Gość Do Tomka zapewniam Ciebie
ze nie tylko Ty jestes skazany na samotność!! ja nie mam nie tylko faceta ale i przyjaciół, pracy, znajomych nic nie mam oprc zrabanego życia!!

Gość psycholog praktyk
do nudy.... znajdz ksiązki na ten temat i poczytaj:-)nie jestem psychoterapeutą ani psychiatrą

Gość pomocna343
ten domosrosły psycholog NIEZLE DOłUJE LUDZI, zamiast im pomagac!! cytuje jego wypowiedzi uwazajcie na niegi "psycholog praktyk "skoro uwazasz sie smieciem to trudno nikt nie zmieni ciebie na siłę"

Gość hahahahahahahahah
ja mam problem, za cholerę nie mogę trafić 6 w totka

Gość nudy....
posłuchaj mnie cwaniaku uważnie: nie wiem kim jesteś ale jeśli faktycznie psychologiem dysponującym chęcią pomocy innym to mógłbyś przynajmniej spróbować podszepnąć jakieś rozwiązanie problemu depresji. Pewnie jako psycholog dobrze wiesz, ze terapia tej choroby wymaga zaufania między pacjentem a terapeutą. Natomiast porada typu: wychodź z domu to gówno a nie pomoc i w tym wypadku lepiej ty sobie poczytaj książki. Bedzie to czas o wiele bardziej efektywnie wykorzystany.

Gość Winda
boję się sukcesu. co dalej?

Gość psycholog praktyk
do nerwowki.... ja jednak radzę porozmawiaj z psychologiem. łatwo ciebie wyprowadzić z równowagi co nie podoba się Twojemu męzowi... próbuje Cię przekrzyczeć zebys sie uspokoiła a to jeszcze bardziej Cię nakręca.. i koło się zamyka.moze tez zbyt serio podchodzisz do "tych błachostek" dla męża to zaden problem a dla Ciebie ten problem jest duzy.musicie porozmawiac i wyjaśnic co dla kogo jest wazniejsze...jesli czujesz ze zaczyna sie kłótnia to powiedz męzowi spokojnie ze wychodzisz i jak ochłoniesz to wrócisz. zamknij sie w pokoju i ochłoń. wróccie do rozmowy jak oboje się uspokoicie. To dosc dobry sposób by w czasie bezsensownej kłótni nie powiedziec czegos czego mozna potem załować.

Gość uwaga.............
Ktoś się nieźle bawi w domorosłego psychologa:O Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor Ignor

Gość niepewna 33
Jak odzyskac poczucie wlasnej wartosci przy fobii spolecznej i przy braku milosci rodzicielskiej i jakiejkolwiek?

Gość dziefczyny som glópie

Gość psycholog praktyk
nie da sie pomóc komus kto tego nie chce. kto nie wykazuje checi zmiany...bo to nic nie dac terapeta moze sie wysilac starac sie mu pomóc a ten nic...wpusci jednym uchem wypuści drugim uchem.. depresji nie wyleczy jedna rozmowa czy leki...czasem potrzeba lat terapii! a Wy myslicie ze jak cos napisze to już ktos wyleczy się z depresji? psycholog to nie wyrocznia! wielu z was chyba naprawde nie wie na czym polega praca psychologa czy psychoterapeuty.

Gość psycholog praktyk
psycholog a psychoterapeuta to niestety nie to samo... jak człowiek ma problem to najlepiej wygadać się zaufanej osobie albo psychologowi...ale ludzie śa tacy a nie inni. Mysla ze jedna godzina rozmowy z psychologiem wystarczy. ze dostana receptę na swój problem. psycholog powie jak zyć a my bedziemy robic to co on każe a to nieprawda.wielu rezygnuje z terapi po kilku seansach bo nie widzą poprawy....a ta poprawia nie nastąpi w ciagu dnia. czasem trzeba wieloletnich terapii by człowiek zrozumiał jakie błedy popełniał...

Gość niepewna 33
no dobrze Ty nam nie tlumacz na czym polega praca psychologa, bo to nie o to chodzi przeciez

Gość jedna rada
macie problemy to w necie ich nie rozwiązecie.szukajcie gdzie indziej.Tylu jest terapeutów itp...

Gość hahahahahahahahah
no a co moja 6 w totolotka? cały czas czekam na pomoc, dzisiaj losowanie

Gość hahahaha32
zaufaj swojej intuicji..:-P

Gość hahahahahahahahah
próbowałem, nie działa:(

Gość do psychploga
masz aspiracje! Pleciesz brednie. Trzeba tez umiec radzic,ludzie dajcie sobie spokoj!

Gość do urojonej aspiracji
nie zrazaj ludzi ! Nie masz zielonego ..Lepiej pozmywaj naczynia.