Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Matematyczni debile- łączmy się !!!

Polecane posty

Gość nie nakrecajcie sie
a jesli juz przepadlo, to nie róbcie krzywdy waszym dzieciom. Logiczne myslenie matematyczne pomaga w kazdej dziedzinie zycia.Swietnie cwiczy umysł. co jest bardzo przydatne na stare lata - nie jest się sklerotyczna babą. Obserwuję rodzinnych staruszków - tych dobrych i złych matematycznie w młodosci - jest róznica. Mysle,ze większocs z was nie dala sobie nawet szansy i odpuściła, do matematyki sie jednak trzeba troche przyłozyc. Polecajcie dzieciom gre w szachy, gry logiczne itd., sami tez mozeciesie tym zająć.

Gość kseniu
to już nie tylko dyskalkulia, to wręcz cały zespół sawanta :P

JA też jestem mega tempakiem pod względem pojmowania nauk ścisłych. Także mam stwierdzoną dyskalkulię na piśmie. Niestety gdy chodziłam do szkoly nauczyciele wtedy jeszcze zazwyczaj nie uznawali zaświadczeń o tym \"upośledzeniu\" przez co cala moja edukacja zarówno na poziomie szkoly podstawowej jak i średniej to jedna wielka gehenna... :o Tak jak jestem kompletnym debilem z przedmiotów ścisłych tak z humanistycznych czuję się bardzo mocna, mam również duże zdolności manualne i muzyczne. Coś za coś... ;)

Gość Sweet. Dreanms
podobienstwo trojkatow polega na tym , ze jesli jestem w Zoo i mam takie same ksztalty jak hipopotam to nie znaczy , ze ta sama wielkosc tylko kąty.

Gość oooo zdziwiona
wy juz po liceum... a ja mam obowiązkową matme do zdawania na maturze:|