Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz kurrrr

Jak dostawać 3 000 zł za leżenie w domu?

Polecane posty

Gość osz kurrrr

Zrobić sobie 12 dzieci i mieszkać na 20m2. Gmina rodzinie miesięcznie dawala za darmo 3 000 zł :O no to po jaką kurwę ja mam ciężko pracować za 1500 zł??? Lepiej mieć tylko orgazmy, robić dzieci i brać za darmo 3 000 zł :O ZABRAć PIENIąDZE NIEPORADNYM!!! NIECH WRESZCIE SAMI ZACZNą ZARABIAć!!! Na koncie już uzbierała się kwota 70000 (siedemdziesięciu tysięcy nowych złotych) i gościu, ten ojciec mówi, że nie wie czy pójdzie do pracy. No jasne, że nie wie, bo po jaką kurwę? 3000 zl za nic, żóna padła przy porodzie, no cóż, zdarza się, przynajmniej inni dali teraz 70 000 :O KURWA KURWA KURWA a jak ja chciałem załatwić wakacje trójce dzieci za darmo, bo rodzice obydwoje pracują i nie piją, ale mają mało, to nie, bo pijackie dzieci pojechały, a te zostały w domu, bo mają porządnych rodziców.

Gość facet młody i zdrowy
ale pewnie znajdzie sobie drugą rozpłodówkę i dalej będzie dostawać gratisy od gminy. Fajna ma prace - seks :O żałosne :O

Ty jestes nienormalny...Na ile osob masz te1500????Starcza Ci na caly miesiac???Bo im 3000 na pewno nie wystarcza na 13 osob.A od panstwa na dzieci naleza sie pieniadze jak psu miska.Ja sama mam tylko jedno dziecko i nie zwracam sie o pomoc ale jest wiele osob,ktore tej pomocy potrzebuja.

Gość dziei mi tylko szkoda
a faceta naprawde bym wykastrowala!!!

Gość Optymistka
No jest to wk**wiające... :O I strasznie niesprawiedliwe, nie wobec dzieci, ale wobec tych rodziców, którzy się starają, a nie mają, podczas gdy leser z zawodu robi dzieci, wykańczając przy tym żonę i inkasuje 70 tysięcy...

Gość nasza
zyjesz w biedzie, wiesz ze nie stac cie na ubrania dla dzieci, a robisz kolejne. jaki w tym sens?

Gość osz kurrrr
to mógł się na 6 dziecku zatrzymać, ale nie, po co?! Ale tak jest, jak sie fiutem myśli, a nie głową.

no to dalej popierajcie i głosujcie na PiS, to bedziecie sponsorować nie dość, ze rasowych tatusiów - panów i władców rodziny, to jeszcze bandę facetów w czarnych sukienkach ...

Gość tylko jak
zastanawiam sie tylko gdzie i kiedy oni mieli czas na sex maja ctyle dzieci i mieszkajac w jedyn pokoju! nIE DZIWIE SIE WSZYSTKIM KTORYCH TO WKURZA. dla mnie są to bezmyslni rodzice a cierpia dzieciaki

Gość osz kurrrr
ale jak ja chciałem, żeby zasponsorowano wyjazd dzieciom z normalnej rodziny, ale biednej to nie - muszą jechać te robione przez ściopranych rodziców. Widział ktoś wywiad z tym gościem na tvn24? Ja widziałęm, nóż się w kieszeni otwiera. On nie pójdzie do pracy, bo już to oznajmił!

Gość Optymistka
Moim zdaniem państwo powinno fundować jedynie kastrację takiego pana. Chcesz uprawiać seks? to ludzkie i bardzo dobrze, ale nie musisz przy tym robić 15 dzieciaków, którym lepiej by było, gdyby ich nie było.

Gość nasza
czemu? bo bezmyslnie robil dzieci! a dzieciom nikt nie zaluje :/

Gość dziewczyna z miasta
"Bo im 3000 na pewno nie wystarcza na 13 osob." oj sikorka zdziwilabys sie gdyby sobie jeszcze albo popili albo odlozyli kase z tego. za mieszkanie pewnie nie placa i czy ty wiesz jak sie karmi tak wielodzietne rodziny??? za 500 zl przezyja w miesiac na herbacie, chlebie,masle i ziemniakach. to jest niestety polska...nasza kochana :(

Gość osz kurrrr
ja nie chciałem i to mnie wkurwia jeszcze bardziej. Głosowałem przeciw nim, to co otrzymałem? Moje podatki idą na jakiegoś poparańca, co tylko zamoczyć umie. Ciekawe tylko, czy żona miała tyle przyjemności z tego co on :O trzeba było widzieć, jak teraz mówi, że trzeba umeblować nowe mieszkanie, on już doskonale wie, że mu ludzie dadzą, więc prawie, że meble wymienił jakie mu potrzebne.

Gość Bzyk Bzyk
jasne sikorka jach chcesz sobie nowe cycki zrobic czy tam odessac tluszcz z brzucha to napewno ci nie starczy i bedziesz musiala pasa zacisnac :P :D :P

Nie, nie załuje dzieciom - jest mi ich zal, bo od młodości wpaja im się niewłaściwe wzorce. W dorosłym zyciu będą nastawione roszczeniowo, a brak zaradności i samodzielności odziedziczą po tatusiu.

na jakie dzieci kobieto ocknij się.mieszkalam kiedys w Gdańsku i byla tam bardzo podobna rodzina tyle,że jeszcze zebrali na dlugiej pracowalam wtedy w sklepie,ojciec co dzien przynosil po 100/200zl drobniakow,aby mu wymienivc przy okazji kupil coś do picia (sobie) a niedakboze ktos dal dzieciakowi cos do jedzenie to dzieciak za to obrywal,ze kasy nie wolal,i tak jest wszedzie,nie mowcie mi ze kasa idzie na dzieci bo to gowno prawda(choc sa wyjatki)

Gość Bzyk Bzyk
Ludzie a jak mozna zrobic sobie 13 dzieci ??? to jakas patologia... ile lat ma najstarsze ?? czytalam tylko powierzchownie ten artykul, ile ojciec ma lat ??

Gość Optymistka
Dzieciom na pewno NIKT normalny nie żałuje, ale nie takiemu kretynowi, który za przeproszeniem penisa nie umie na wodzy utrzymać.

Gość osz kurrrr
ciekawe ile mu czasu zajmie znalezienie nowej fabryki dzieci by pieniądze za darmo dostawać. Niech sobie zarobi sam te 3000 to inaczej pogadamy, a nie, że za darmo, bo mu się należy.

Gość taaa pojdzie do roboty phi
jak powiedział, że on zimę spędza w domu, bo pracę ma tylko latem i jesienią :O po co ma iść jak dostałgratisa w formie 5 letniego mojego wynagrodzenia rocznego :O

Gość dziewczyna z miasta
do osz kurrr nie podniecaj sie tez tak tym,ze on ma ta kase.wiesz czego jego dzieci nie maja? zainteresowania rodzicami, ktorzy traktuja je przedmiotowo, nie maja normalnego domu,nie maja wzorcow wiec czym sie tak zachwycac. jesli twoje dzieci zyja biednie, ale maja dobrych rodzicow, ktorzy przekazuja i ucza ich tego co dobre ciesz sie.nie kupisz tego za zadne pieniadze.

Gość Optymistka
To gdzie on pracuje? Moja sąsiadka jest biedna, ale pracuje w MPO, stara się, dorabia i jakoś ma, choć nie piją z mężem i dziećmi. Jednak można zarobić bez wykształcenia.

Gość osz kurrrr
ale wy czytacie o co mi chodzi? chodzi o to, że ten gość nadal będzie robił dzieci, bo mu się to opłąca, to nie jest normalny człowiek, który zdaje sobie sprawę z tego, że seks może równać się dziecko. Mądry polak po szkodzie, no tak, mądry, a ten debil. Po 8 dziecku nie zastanowił się, że może żona nie wytrzymać porodu? Nie, bo on musiał sobie ulżyć. Chodzi mi o tego faceta!!! Ile jeszcze dzieci zrobi, któych tylko nam będzie żal??? No ile??? Jak ma koło 40, to do 60 ile mu się uda? 20 dzieci? Wykastrować go!!!

Gość Optymistka
No toż mówię, żeby wykastrować!