Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz kurrrr

Jak dostawać 3 000 zł za leżenie w domu?

Polecane posty

oj - przecież po katolicku postępuje, to kto ma z nim zrobić porządek, ksiądz pewno zadowolony, ze w parafii owieczek do strzyżenia więcej :)

Gość dziei mi tylko szkoda
on nauczony, że mu się należy. Dorabia na budowie, ale dupy za drzwi zimą nie wystawi, by np odśnieżać, bo iść do innej pracy. Jak zobaczyłam na ekranie telewizora tą kwotę 7 0 0 0 0 to naprawdę mnie zatkało. BIedni zapierdzielają aż im się z tyłków kopci, żeby dorobić, a ten?

Gość dziewczyna z miasta
ej chwila chwila a czy ta kobieta jego zona aby normalna jest? bo dawac mu dupy i rodzic 13 (czy ile tam) dzieci to chyba normalne nie jest prawda? wiec on sobie uzywa,ale ona mu tego nie zabrania.

Gość nie podoba mi sie wcale
może ją gwałcił? Tego się już nie dowiemy, bo kobieta zmarła podczas porodu kolejnego dzieciaka. Ale swoją drogą ona też jest winna. Niepoważni, nieporadni i zdolni do rozpłodu - oto przyszłość naszego narodu :O

daj linka do tego ile juz zebrali i że on powiedział że już nie będzie pracował

jooo gwałcił!!! weź przestań, widziałam go w telewizji chyba raczej nie a nie zastanawia was gdzie oni uprawiali SEKS??????? chyba przy tych wszystkich biednych dzieciach!!!!!!!!

Gość osz kurrrr
oglądajcie tvn24 co jakiś czas idzie materiał.

Gość osz kurrrr
pewnie tak, i przy teściowej bo i ona tam mieszka z nimi.

Gość w faktach o 19 00
to poleci chyba okrojona wersja?

Gość niech teraz Giertych wychowuje
te dzieciaki skoro prowadzi taką politykę prorodzinną:-P

Gość onienawidzę cię
po co się podniecać,w całym kraju taka sama polityka społeczna-jeden syf i utrzymywanie cholernych nierobów-matka i córka w ciązy w tym samym czasie z tym samym gachem,alkoholicy,którym nie chce się pracować i dzieciarnia nauczona,że im się należ,bo biedni

Gość Ludzie ludziom
nie 3 tys a 2078 zl dokladnie dostawal na wszystkie dzieci, co to kurwa jest ? To 150 zl na osobe, jak nie mniej, wiec o co szczerzysz morde ? Pomoglbys capie lepiej, moze ktos kolo ciebie jest glodny, a ojciec dzieci ? Widac ze Bozia nie dala mu rozumu, nie jego wina, on na swiat sie nie prosil na pewno, ale zyje, jest a z dziecmi ktos w domu musi byc, zreszta gowno cie ojciec obchodzi, tu sa dzieci wazne a nie jakis nieodpowiedzialny ojeciec !!!

\"a jak ja chciałem załatwić wakacje trójce dzieci za darmo, bo rodzice obydwoje pracują i nie piją, ale mają mało, to nie, bo pijackie dzieci pojechały, a te zostały w domu, bo mają porządnych rodziców.\" Chcesz karac lub nagradzac dzieci za to, jakich maja rodzicow???!! co to w ogole za okreslenie \"pijackie dzieci\"? i dlaczego one mialyby nie pojechac na wakacje? im te wakacje sa bardziej potrzebne niz dzieciom z normlanych rodzin!! czlowieku, pomysl, ze dla tych dzieci wyjazd na wakacje to szansa na wyrwanie sie z pijackiego piekla, chocby i na te 2 tygodnie. Dzieci rodzicow niepijacych moga zostac w miescie, bo maja tu dach nad glowa, spokoj i dobry dom, a w miescie sa organizowane tzw polkolonie dla dzieci.

Gość no dobrze skoro kobiete
ktora miala aborcje nazywa sie morderczynia, to absolutnie takiego faceta nalezy głosno nazwac złodziejem - okrada podatników i to na ciezka kasę.Miesiac w miesiac kradnie 2000 zl. nie mowiac o reszcie . Uwazam ze powinien mu pomagac Roman Gi O. Rydzyk . I reszta LPRu + PISu za własne PRYWATNE pieniądze. Z cudzej kieszeni kazdy hojny.

Gość Zajebac i pogrzebac
Sknero milcz lepiej, zeby to gowno z twoich ust nie wychodzilo, bo sie zal robi, stad taka bieda i okrucienstwo na swiecie, przez takich jak ty, jak wiekszosc z was