Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kukułka13

DLACZEGO NIKT NIECHCE MI POMÓC...MYSLAŁAM ZE TUTAJ SIE POMAGA

Polecane posty

w ostatni dzien miesiaczki kochałam sie z chłopakiem i pekła nam prezerwatywa z cała zawartoscia jego!W tym czasie caly czas mam dziwne humorki, piersi mnie bola, w dole brzucha takze mam dziwne zachcianki(np. nigdy nienawidziałam koli teraz ja pije ciagle jakies ogorki jem od niechcenia ze nawet tego niekontroluje dopiero jak zjem łapie sie na tym co ja zjadłam.. No wiec wczoraj kochałam sie z chłopakiem i podczas sexu zaczełam krwawic no wiec doszłam do wniosku ze pewnie okresu dostałam( bo nigdy niekrawiłan podaczas sexu) i wziełam tabletki antykoncepcyjne..Wczesniej niebrałam...Dzis nic juz po okresie niebyło widac dopiero jak sie kochalismy to za drugim razem znpowu krew..(mija juz 4 tydzien od naszego ostatniego razu) i teraz niewiem mam straszne bóle brzucha okresu niewidac jak jestem w ciazy to niewiem czy mam brac tabletki tyle ze niejestem pewna..Błagam poradzcie mi...miała któras tak z was..czy tabletki zaszkodza cos jak okaze sie ze jednak jestem ..załamana jestem ;-(

Gość tu się nie pomaga
tu się krytykuje :o

Gość calineczka___
idz po prostu do ginekologa - on ci powie. my na prawde nie wiemy :(

Gość ooo raaanyy
zrób test i tyle, co Ci mozemy powiedziec? Kazdy przypadek jest inny i uz.

A czy my jesteśmy do cholery ginami???? idx lepiej do lekarza a nie zakadasz codziennie ten sam topik

chcesz miec stuprocentowa pewność czy jestes w ciąży, zrób sobie test z krwi -beta HCG-, najlepiej na czczo, tylko on jest naprawde wiarygodny, natomiast te wszystkie testy z moczu mozna sobie wsadzic w d.....

Gość mam..zmkajs
Ręce opadają...mogłaś już dziesięć razy zrobić test. I nie zakładaj więcej takich samych topików!!!!!!!!!!!!!!! :O