Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otes

po antybiotyku

Polecane posty

Gość otes

po antybiotyku wspolzylam ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie konczyl we mnie...biore yasmin od ponad 8 miesiecy reguralnie czy mozliwe ze zajde w ciaze?? prosze o odpowiedz:((

Gość proxi77
po ilu dniach po skonczonej terapi antybiotykowej? też mam podobny problem, biore Logest a teraz antybiotyki i nie wiem jak długo powinnam uważac.

z tego co ja pamietam bo miałam tez kiedys taki prblem, ze brałam antybiotyk. ale to zalezy od składu przewodniego antybiotyku... kiedy internista wypisywal mi antybiotyk spytałam czy moge go brac bo łykam tabletki...a on cały referat mi strzelił kiedy tak a kiesy nie:) byl bardzo miły i widac ze znał sie na rzeczy...i wtedy mogłam brac ten antybiotyk..wszystko bylo ok:)

Gość otes
naczys ie to byl 2 dzien po antybiotyku a co ci ten internista powiedział??? ale w ciazy nie bylas:))?? aaa ja bralam forcid..

Gość otes
naczys ie to byl 2 dzien po antybiotyku a co ci ten internista powiedział??? ale w ciazy nie bylas:))?? aaa ja bralam forcid..

internista mnie przebadal, miałam angine i powiedział, ze bedzie antybiotyk..popatrzyłam na nieego krzywo i powiedziałam, ze chyba raczej nie bo biore tabletki...a on wtedy zaczął mi mówić (nie pamietam bo to bylo rok temu we wakacje), ze to zależy od tego na jakiej bazie grupy lekarstw jest antybiotyk robiony... wyciągnął swój notesik, który miał ze studiów i zaczął mi pokazywac jakie są grupy lekarstw i jak działają:) w ciąże nie zaszłam:) aha internista jest znany ze lubi bardzo gadac z pacjentami wiec sie nie zdziwiłam ze wyciągnał notesik i zaczął sie chwalić wiedzą... nastepnym razem poinformuj interniste ze bierzesz tabletki to dostaniesz antybiotyk taki który nie zaszkodzi:)

albo sprawdz jaka jest podstawa antybiotyku i zobacz na ulotce z pigułek z czym nie mozna ich zazywac...:D aha i poprawka do tego co napisałam w nawiasie w poprzedniej wypowiedzi...chodzilo o to ze bylam u niego wtedy rok temu i nie pamietam DOKŁADNIE co mówił...ale to bylo cos w tym stylu jak to opisałam plus wymieniane przez lekarza nazwy grup lekó i składu:)