Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gaggatek

jakiej czynno艣ci domowej najbardziej nie lubicie robi膰?

Polecane posty

Go艣膰 gaggatek

ja teraz prasowa艂am firanki 馃槨 normalnie mnie trzepie!! tyle metr贸w placz膮cych si臋 i zelazko niby drogie a bym nim o 艣ciane rzuci艂a brrr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 UPRAWIA膯 SEKSU
nie lubie :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blitra
tez prasowanie- brr firanki jeszcze znosz臋, ale koszule, koszulki, po艣ciel- to dopiero mord臋ga

Udost臋pnij ten post

prasowania w og贸le 馃槧 do sza艂u mnie doprowadz膮j膮 te fa艂dki robi膮ce sie po dopiero co przejechanym 偶elazku ! 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubi臋 prasowa膰
jak jest zimno, bo mo偶na si臋 zagrza膰. Nie lubie wyciera膰 kurz贸w i myc rano w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prasowania i odkurzania

Udost臋pnij ten post

aaaa..i zapomnia艂am, 偶e nienawidz臋 wyjmowania prania z pralki. Nie wiem dlaczego, tak jest, ale jest i sama my艣l o tym napawa mnie niech臋ci膮 ( a pranie od 45 minut czeka na wyj臋cie]

Udost臋pnij ten post

a ja nienawidz臋 wiesza膰 prania i go potem zdejmowa膰. Albo przewiesza膰 np. z balkonu do 艂azienki. Wolal臋 my膰 i 100m2 pod艂ogi ni偶 rozwiesza膰 pranie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prasowanie sprzatanie
w szafach,opr贸znianie zmywarki,wyciaganie z piwnicy kosiarki i walka z kablem ( kosic juz lubi臋), rozmrazanie lod贸wki, podlewanie kwiatk贸w. Bardzo lubie zamiatac , myc pod艂oge, umywalkii kible

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agwa agwa
Nie cierpi臋 艣cielenia 艂贸偶ek, a zw艂aszcza prze艣cierade艂! Nie cierpi臋 zdejmowania prania ze sznurk贸w i uk艂adania go w jakie艣 tam kupki do prasowania. Nie cierpi臋 gotowania i mycia naczy艅, nie cierpi臋 wielkiego ba艂aganu, bo mi si臋 wtedy wcale nie chce sprz膮ta膰. Nie cierpie odkurzania zw艂aszcza przedpokoju, uk艂adania but贸w i pastowania but贸w. Nie cierpi臋 chyba 偶adnych domowych prac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaktotak*
Najbardziej nie lubi臋 zmywa膰 naczy艅!!!!! Brrrrr, ju偶 nie raz p艂aka艂am ze z艂o艣ci nad zlewem pe艂nym brudnych gar贸w :O

Udost臋pnij ten post

Zmywania naczy艅 i og贸lnie czyszczenia czegokolwiek, odkurzania itp. :o Gotowa膰 nawet lubi臋, prasowanie te偶 jest ok. Faktem jest, 偶e firanek nei prasowa艂am jeszcze nigdy... A nie lepiej to powiesi膰 jeszcze wilgotne? Same si臋 wyprostuj膮. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emotikonka
mycia naczy艅, koszmar myje myje a zlew za chwilk臋 zn贸w pe艂en

Udost臋pnij ten post

Odkurzania! Nie cierpi臋 d藕wi臋ku tego urz膮dzenia! Ale zmuszam si臋, taki los... :)

Udost臋pnij ten post

Prasowania!!! Bo jak za d艂ugo stoj臋 taka zgi臋ta to mnie plecy bol膮 馃槶 ; 艢cierania kurzu - bez sensu i tak za chwil臋 znowu si臋 zakurzy:o Mycia wanny

Udost臋pnij ten post

ha ha .. to fakt :)) cz艂ek posprz膮ta a na drugi dzie艅 a pia膰 od nowa :(( o ludu miast i wsi ... ha ha panowie przed TV :) wszak mecz na ekranie ... zapraszam na lampke winka :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opopopopo
w艂asnie, powieszone firanki od razu wyj臋te z pralki prostuj膮 si臋 ca艂kowicie same :) szkoda zachodu ]:->

Udost臋pnij ten post

Po艣ciel z kory, albo z d偶erseju to pewne wyj艣cie z tej koszmarnej sytuacji- ju偶 nawet nie pami臋tam, kiedy krochmali艂am... A pami臋ta kto艣 dyrdanie z tym t艂umokiem do magla? Bezsens... Mycia okien nie znosz臋 - mam 15-cie sztuk tego, a wszystkie skrzynkowe - starego typu i z lufcikami :( Niez艂a jazda.... No i zmywarka - MY LOVE ! :D

Udost臋pnij ten post

ha ha farmerko .. pami臋tam jak z ca艂ym mantlem do magla chadza艂am :)) cho膰 nie powiem ....bo mialam go niemal偶e za plotem . Kora .. jest dobra , ale czysta nakrochmalona bawe艂na to jest to . A zim膮 .. a zim膮 najlepsza flanelka :)) milusia w dotyku i ciep艂a. no dobra :) to kto chetny na lampeczk臋 ...?

Udost臋pnij ten post

A ja nie lubi艂am krochmalonej po艣cieli,wi臋c wynalazek z kory bardzo mnie ucieszy艂:) Nie lubi臋 prasowa膰 i my膰 gar贸w. Maxmaro,lej!

Udost臋pnij ten post

No to na drug膮 n贸偶k臋, dziewczynki :) 艢ci膮gn臋 z balonika na kredensie, jak zbraknie :)

Udost臋pnij ten post