Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiasamosia

wazne pytanie do studentow GWSH w katowicach

Polecane posty

Gość zosiasamosia

czy opłaty za czesne wpłacamy na numer konta bankowego ktory jest na tej małej karcie???czy z tej strony..http://www.gwsh.pl/info_student.php tam pisze nizej mozna sie doszukac bo kazdy mowi co innego...

Gość nie pisze
tylko "jest napisane"... prywatne szkoły rulez :O

Gość pryk pryk
Nr konta bankowego ING Bank Śląski o/Katowice 59 10501214 100000 2218395933 ślepa ?

Gość zosiasamosia
sieroty jak nie jestescie z tej szkoły to zamknijcie japy bo inne numery konta sa tez na takiej własnie karcie..jełopy jedne :/ :P

Gość Askkkkaaaaaa
SIMP dostajesz w kasie więc się zapytaj i na to konto wpłacasz pozdrawiam i życzę powodzenia na GWSH choć mnie się nie podobało

Zosiu Samosiu czesne musisz wpłacić na swoje konto SIMP. Jeśli nie znasz numeru Twojego konta zadzwon jutro do kwestury i Ci podadza :) Ja kiedy wpalciłam na ogolne konto uczelni i potem były kwiatki, bo pieniazki krążyły, a odsetki rosły :( Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość zosiasamosia
Natia dziekuje bardzo za potwierdzenie ,czyli dobrze zrobiłam.. :)

Gość zosiasamosia
Jeszcze raz dziekuje i rozwniez pozdrawiam :)..są jeszcze jednak normalni ludzie na tym forum trzymajcie sie.. ;)

Natia - Zarządzanie- specj. MSE :) Ale na szczęście to już przeszłość dla mnie :)

Gość zosiasamosia
Turystyka i Rekreacja :) i przepraszam jakbym na cos nie odpisała ale musze juz uciekac..grypa zoładkowa mnie trzyma i niezbyt dobrze sie czuje :] ....papa

Zosiu- wracaj do zdrowia ! ! ! Natia - a Ty na czym jestes? I jak Ci sie podoba ta uczelnia?

Gość okokokokokokokoko
ja jestem tez z prywatnej uczelni. ale z krakowa. i powiem jedno tej osobie ktora cos tam bredzila o tym "jest napisane". prosze zastanawiaj sie nastepnym razem co piszesz na temat ludzi na uczelniach prywatnych bo znam i osoby z uniwerystetu jagiellonskiego ktore studiuja na arabistyce a nie potrafia powiedziec kto to jest saddam husajn.

Zależy jak się trafi. Ja nie narzekam, bo juz skończyłam. Ale sentymentem do tej uczelni pałać nie będę :p Raczej niemiło wspominam... A w moim dziekanacie akurat zawsze byłam baaardzo miło przyjęta [aż dziw...:o]

Okokoko, brawo! :) Rozbroiłaś mnie tym porónaniem, brawo:) I zgadzam się z Tobą, ale takimi uwagami nie warto sie przejmować. Niech sobie gadają, ważne że my wiemy,m że reguły nie ma:) A gdzie w Krakowie studiujesz?

Gość okokokokokokokoko
ja studiuje na krakowskiej szkole wyzszej im. frycza modrzewskiego. i niedobrze mi juz od brzeczenia jakimi debilami jesesmy. mieslismy juz swoj topik ale wlasnie takie perfidne tekst spowodowaly ze przestalismy pisac.

Gość okokokokokokokoko
tak samo wybaczcie ale nie slyszalam nic o studencie mojej uczelni ktory zabil by kogos a co sie stalo jakis czas temu pod zaczkiem? student uj colegium medicum zabil innego czlowieka. to studentki pielegniarstwa uj robily zdjecia na praktykach nie my. wiec i na tak oslawionych uczelniach sa debile czesto duzo wieksze bo uwazaja sie za niewiadomo kogo. bo mysla ze sa lepsi. wcale nie.

Nie ma reguły, Okokoko.... I naprawde trzeba nabrać dystansu i zacząć puszczać mimo uszu takie uwagi...Naprawdę spórbuj... Ja już wiem, że tym świata nie uleczę. A i ja zdrowsza będę :) Moja koleżanka z LO studiuje na Fryczu :) Albo juz skonczyła, sama nie wiem :)

Gość okokokokokokokoko
hehehe ja mam to gdzies tylko udowadniam jakimi idiotami sa ci ktorzy nas skreslaja.

Ja myślę, że oni są takimi idiotami, że nawet nie będą w stanie zrozumieć naszego przeslania. Przejawem inteligencji jest m.in. umiejętnosć słuchania, oni niestety jej nie posiedli ;P