Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolec

Mam zamiar zrzucić parę kilo - kto ze mną?

Polecane posty

Witam, mam 25 lat, męża dwoje dzieci w wieku przedszkolnym 168cm wzrostu i 70 kg żywej wagi. Musze dojść do 55kg, może ktoś ze mną chce się odchudzać?? Razem zawsze razniej...

Gość taka sobie jaa
co proponujesz? jakąś konkretna diete ?

poprostu mniej jeść ogólnie. zero słodyczy dużo warzyw tłuszczto tylko oliwa z oliwek lub olej z pestek winogron ostatni posiłek o 19 coś takiego...

Gość xena28w
Ja już stosuje diete 3 miesięcy, bo w ciąży przytyłam 30 kg.Schydłam już 15 kg a tu jeszcze tyle...Mam 28 lat, 185 cm wzrostu waże 98kg .Czasami to mnie szlag bierze bo uwielbiam słodycze, mogę nie jeść mięsa, chleba i wogule niczego a słodycze mniam pycha.W dodatku w sklepach jest tyle kuszących rzeczy.A mój mąż uwielbia domowe ciasta na weekend, no weż sobie upiec ciasto i go nawet nie spróbuj ehh co za męka.:)Jeszcze przez lato to chodziłam z synkiem na spacery 3 godzinne, a teraz zimno, w domu troche poćwicze tzw. brzuszków , oprócz tego to latam cały dzień po domu, a to sprzątanie a to zabawa z dzieckiem itp, a i tak ciężko coś schudnąć!Ja muszę dojść do wagi przynajmniej 80 kg!