Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mach

a kobiety skorpiony ???????????????????

Polecane posty

Gość to ja jedna ze skorpionic
maleńka dobra charakterystyka. My nigdy nie atakujemy pierwsze. Wybaczamy owszem ale nigdy nie zapominamy - to jest chyba jedna z naszych największyw wad. Potrafimy zaleźć za skórę jak ktos na zdenerwuje ale to tak porządnie zdenerwuje. Ale z drugiej strony - potrafimy kochać bezpamieci i bardzo wiernie. No i najważniejsze walczymy o swoje bo wiemy co chcemy i co nam sie nalezy:D. ogólnie kochane z nas kobietki:))

amanta a ja jednak twierdze ze najlepsze są z 1975:D

klania sie skorpion!! i najgorzej jest dogadac sie mi z baranmai znaczy z kolesiami spod znaku barana, ja tego nie zauwazylam ale moja przyjaciolka to odkryla ze jestemy tak samo wybuchowi i nie mozemy sie dagadac!! ale tak poza tym to jest fajnie byc skorpionem!1 charkaterytska prawie idealna ciezko jest zaufac ludziom!

skorpiony wszystkie bym wytepila i te w naturze i w zyciu;)...nigdy nie spotkaj na swej drodze skorpiona bo twoje zycie zamieni sie w koszmar...........

classic a mi powiedzieli że najgorzej jest dogadać sie z lwem, a ja juz się dogaduje 13 lat:P. Podobno oboje jesteśmy uparci i chcemy rządzić:D

jedna taka soie----> ale skorpiony potrafią pomagac niczego w zamian nie oczekując sa bezinteresowne i wcale nie jesteśmy takie złe:D jednak nas kochaja niektórzy:)

Gość Solenizantka
Chciałabym mieć koło siebie ludzi tak oddanych innym jakja - skorpionica. Skorpionice wszystkie uczucia przeżywają bardziej, wielkie namiętności żądzą naszym życiem i nie sposób z nami sie nudzić.

amant nie bardzo wiem o co biega....ale z lwem tez sie idzie dogadac

solenizantka zgadzam się z tobą - też taka jestem:D

hmmm to pewnie oznacza że śa gorzse i lepsze skorpionice i mam z tego rozumiec że te z 74 są cacane a te późniejsze sa bleee?? sory ale ja astrolog nie jestem a to co mówie to z własnego doświazcenia dlatego pytam????

dzięki :) cieszy mnie to:D

\"hmmm to pewnie oznacza że śa gorzse i lepsze skorpionice i mam z tego rozumiec że te z 74 są cacane a te późniejsze sa bleee?? sory ale ja astrolog nie jestem a to co mówie to z własnego doświazcenia dlatego pytam????\" Na pewno jest różnica czy ma saturn a początku raka czy lwa:P.No astrologiem (aczkolwiek nieoficjalnym-ale bez ubytków wiedzy o tym w porównaniu z oficjalnym)ja jestem i się znam na tym:classic_cool:.

amant a mozesz cos więcej?? tak pozytywnie pytam z ciekawości po prostu:D Co to oznacza, jakie życie sie wiedzie itp no wiesz???

Gość też skorpionica
Jakis miesiac temu był taki topik, ale się powtórzę : Dają z siebie bardzo dużo w zwiazkach z innymi ludźmi ale i tak samo wiele wymagają. Dobre, oddane przyjaciółki, żony, kochanki. Potrafia sie poswiecać. Za bliska osobą pójdą w sam ogień i 5 minut się zastanawiały nie bedą jak same na tym wyjdą. Natomiast za wroga lepiej takiej nie mieć, bo nigdy nie zapominaja wyrzadzonych sobie krzywd. Oszukane czy skrzywdzone zamieniaja sie w zimne i zawzięte harpie. Jak rania to bardzo boleśnie bo celuja w najczulszy punkt. No i ... uwielbiają sex Jak kochają to na zabój a jak nienawidza .... to też na zabój .Mają też pewna ważna cechę... są wymagajace i krytyczne do innych ale również do samych siebie i potrafia mówic o swoich wadach otwarcie.

Ja skorpioniczka mam niewielu przyjaciół, ale to tacy przez duze P. Oni mągą liczyć na mnie zawsze. Jestem bardzo nieufna w stosunku do ludzi, ciężko do mnie dotrzeć, ale jeżeli to się komuś wie ,że było warto. Znam sie na ludziach, jestem wnikliwą obserwatorką i natychmiast wyczuwam fałsz. Mało mówie, dużo obserwuje. Testuje ludzi............tak, nim ich dopuszcze do siebie blisko, bo wtedy jestem gotowa poświęcić im tak wiele,że nieodpowiedni mogliby mnie łatwo i boleśnie zranić. Co do mojej pamiętliwości? Nie mszczę się, ale nie daje już drugiej szansy. Człowiek, który mnie zawiódł jest dla mnie stracony. Co do seksu? Uwielbiam kochać się, ale tylko z facetem, z którym jestem bardzo, bardzo blisko również w innych sferach życia. Jeżeli chodzi o aspekt seksualny w odniesieniu do innych mężczyzn,uwielbiam kusić i rozkoszowac się władzą jaka mam nad nimi.

wiecie co mam jeszcze jedna ceche która własnie przypada skorionom - sa bardzo przywiązani do swoich rodzin i nie pozwola aby komukolwiek cos zagroziło. Ealczą o swoją rodzine i starają się zęby wszystkim było dobrze w stosunkach miedzyludzkich. jak cos komus zagraża - pokazują na co ich stać i potrafią wybronić skutecnie:D

Gość mach
alienor>>>>>>>>>>zgadzam sie w 100% 😘

Gość moniśkAA
ja tam jestem tez z pod tego znaku, ale nie uwazam sie za nikogo specjalnego, a nie nie mysle ,ze ten znak jakos na mnie wpływa, an moje zachowanie, jestem agresywna....bo taka moa natura jestem wierna.... bo tak mnie rodzice wychowali...zreszta to jaka jestem to jest ich zasluga a nie znaku zodiaku....a sex? hmmm? mam straszne blokady w nim, oppry...moze to i zbraku doswiadczenia, mialm tylko 1 faceta, i nigdy orgazmu pochwowego(łechtaczkowy kazda moze miec:) hmmmm.moz epowinnam więcec ćwiczyc w tej sferze:) pozdro dla wierzących w moc horoskopu czytaj w brednie:p

Gość a ja mam dziś urodzinki
:D

Gość szalonka
oj skorpionice....? większość cech padła...tylko ta nienawiść, rzeczywiście, jak ktoś podpadnie, to już jest wielka wojna? Ja skorpionik, który wie czego chce, obserwujący, no i lubiący powiedzieć szczerze...a i bardzo uparty:), ale największe emocje skrywam pod skorupką. A i bardzo lubię inne skorpiony...Pozdrawiam

Gość a moze tutaj
jestesmy wspaniale nic wiecej kochajcie nas 😍

Gość skopionica
Bardzo trafny opis MALEEŃKIEJ! Nie do końca zgodzę się, że lubią być w centrum uwagi - w moim przypadku nie zgadza sie, znam sporo innych skorpionów i też raczej nie pasuje. Wiecie kto z całego zodiaku najbardziej lubi być w centrum uwagi? - LWY OCZYWIŚCIE! Znam niejednego - bycie w centrum uwagi jest im tak potrzebne do życia jak powietrze:-) Mnie najbardziej bolą zdania typu - jeteś skorpionem to jesteś wredna, złośliwa itd. Akurat takie cechy można przypisać niejednemu człowiekowi, bez względu pod jakim znakiem się urodził. Skorion nigdy nie atakuje bez powodu! A znam takich co tak robią - to dopiero boli... Ludzie mają też mylne odczucia że skorpiony są chłodne i wyniosłe Jeżeli ktoś tak uważa, to niech spróbuje przebić się przez skorpionią skorupę, wtedy zobaczy jak jest naprawde i nie pożałuje... :-) "wszak to co najważniejsze jest niewidoczne dla oka" :-) Skorpion potrafi być wspaniałym przyjacielem, ale wymaga od drugiej osoby (czy w przyjaźni czy w miłości) absolutnej lojalności o oddania. Jeżeli ktoś zawiedzie jego zaufanie to go juz nie odzyska. Bo skorpion wybaczy ale nie zapomni... Coś o tym wiem. I uważam że to moja duża wada, przecież ludzie są tylko ludźmi, popełniają błędy, trzeba im dawać drugą sznse(ja też idealna nie jestem). Ale zapomnieć nie potrafie :-( Żeby nie było że tak nam - skorpionom słodzę to napiszę, że mamy też cechy, które przeszkadzają i nam i tym którzy z nami zyja: zmienność nastrojów (czasem naprawdę mi cięko samej ze sobą ;-) tajemnice (ja jak czegoś nie chcę powiedzięć to nie powiem, chćby siłą ze mnie wyciągano, mój chłopak mówi, że ma już czasem dosyć tych tajemnic); podobno też zazdrość. Ja nigdy niczego i nikomu nie zazdrościłam, ale miałam przyjacółkę skorpiona i przez jeje zazrdość(dosłownie o wszystko) nasza przyjaźń się rozleciała :-( To oczywiście skrócony opis, bo nie można określić człowieka w paru zdaniach. Jestem ciekawa czy inne skorpionki zgodzą sieę ze mni? :-) Pozdrawiam wszystkie znaki zodiaku, a szczególnie solenizantów z 9 listopada:-)

Gość skopionica
no właśnie jeszcze szczere do bólu, uparte jak osiołki i baaardzo spontaniczne!