Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mach

a kobiety skorpiony ???????????????????

Polecane posty

Gość mmiodzio
sa poprostu the best 🌻 dla wszystkich 😍

Gość kolekcjoner
👄

Gość co ma znak
do kolekcjonera nie rozumiem ale głupie:(

Gość kolekcjoner
calus blondynko jedna :P

Gość no wlasnie
co z tymi skorpionami naprawde takie wredne?

Gość Nie wredne
ale na pewno pamiętliwe i wykorzystają każdą okazję, żeby oddać z nawiązką .Zdrowy odruch i pozwala pozbyć się negatywnych emocji.

Gość iloilo
nie jesteśmy wredne :) ale szczere...i przynajmniej ja nie umiem czasem zamknąć dzióbka i czasem kogoś zranie... biorę też wszystko do siebie i rozpracowuje..to jest tragiczne :O

ja tez jestem skorpionkeim i uwazam ze opis maleńkiej jest bardzo trafny, a co do pamietliwosci i wrednosci to moje najwieksze wady

Gość ja ja ja ja

Gość konkubina wuja zynia
ja prawie

Gość Gryśka
Jestem skorpionką. Jeśli masz pieniążki i nie pożyczysz mi do jutra 2zł na czasopismo, to nic nie powiem, nic nie zrobię, .....ale moż za 3 lata lub za 27 lat będziesz potrzebowała 1 zł. na chleb, albo na lekarstwo.... Ja Ci wtedy nie pożyczę. Bo nie zapomnę. To nie żadna zemsta. Okazji też przecież nie szukam. To tylko dobra pamięć i zwykły rewanż. ;)

Gość duzo mis
Skorpion to moja dziewczyna. Hmm.. jest kochajaca, wierna, mila. A i zawsze ty pierwszy zagadujesz, nie ma szans by to ona pierwsza zagadala a jak w padniesz jej w oko to jest twoja. (az sie jej nie znudzisz :PP) a pozniej jak marzenie ... mmm... mowie wam:)

Gość ilonaklonowskahotmail.co.uk
jestem skorpionem i nie wydaje mi sie bym byla wredna . ale wszystko co napisali na wszelkich forach jest prawda. mamy zajebiste spojrzenie ktore potrafi hipnotyzowac . wymagamy od ludzi calkowitego zaangazowania zrezygnowal z wielu facetow bo nie umieli mi dac tego . nie umiemy pocieszac ludzi . jestesmy bardzo wytrzymali i uparci . ten nasz charakterek rozmawiajac z kim jestem w stanie sie rozloczyc bez powodu jak ktos mnie nudzi . to ze jestesmy wrazliwi jak banka mydlana . ale ogolnie jestesmy najciekawszym znakiem zodiaku bo nikt nie nudzi sie z nami

Gość fhdhdfhfd
Ja jestem skorpionem i obecnie kręcę ze skorpionem... I owszem - jest ciekawie

Gość e85
ja tez skorpion, moj maz tez skorpion dwa zupelnie inne charaktery ja mam ten gorszy co prawda :-P zawsze musze wszystko wiedziec i wyweszyc, do tego mam ten zmysl, ze zawsze wiem kiedy sie cos swieci - i nigdy mnie nie zawiodl ;) jest bardzo ciekawie, zwlaszcza w lozku :)

Gość danajj
witam ,mowic latwo o charakterze skorpiona , ale czy ? latwo byc skorpionem .POWIEM ZLE CZASEM

Gość szatle..
Jestem kobieta skorpion i to wszystko co sie o nich czyta to prawda. Sama uwielbiam seks i lubie seksownie wygladac. Gdy poznaje faceta siłą rzeczy zaczynam myśleć o jednym...Uważam , że jestem zgrabna, znam siłe swojego seksapilu, nie brakuje mi adoratorow.Potrafie kuic na wiele sposobow,nie tylko swoim wygladem, rowniez zmyslowym krokiem, gestem, poprzec taniec,spojrzeniem.To wszystko jest dla mnie bardzo wazne, uwodzenie lezy w mojej naturze. Nigdy jednak nie zdradzilam. Gdy sie zakocham to na zabój i nikt inny dla mnie wtedy nie istnieje. Jestem bardzo wytrwała,cierpliwa, nigdy sie nie poddaje i zawsze angazuje sie calym sercem we wszystko co robie. Mam niewilu, lecz zaufanych, prawdziwych i starannie dobranych przyjaciol dla ktorych zrobie wszystko i za którymi stanę murem! W zwiazku bywam niestety zazdrosna i podejrzliwa. Nieczesto tez wyciagam pierwsza reke, gdyz jestem bardzo uparta. Cenię sobie dobroć ludzkiego charakteru, jetem wrażliwa na krzywde innych osób, a gdy napotkam wredność na swojej drodzę odplacam 2krotnie tym samym.Mam w sobie wiele pasji, kocham przyrode, zwierzeta,muzyke, interesuje sie psychologia, psychiatrią, resocjalizacją. Zdecydowanie jestem typem humanistyczno-artystycznym.

szatle - co do słowa i literki mój opis... Też jestem skorpionica :)

Gość edka fredka
najlepsze sa blizniaczki!!!!!!!!!!!!!

Gość white wolf
Czy coś jeszcze ciekawego możecie powiedzieć na temat kobiet urodzonych pod znakiem skorpiona? Intrygujący temat :)

Gość neeeriroop
a ty spod jakiego znaku Milagros???? pamiętaj-Skorpion nie zaatakuje pierwszy poczeka aż ruszysz pierwszy, i wpadniesz w pułapkę, z której nie wyjdziesz. Musisz dac mu pretekst by cię wykonczył. Jako atakujący zadasz mu 10% bólu, on potrzebuje pretekstu by dać ci go aż 200%, i powiedzieć: "byłem zaatakowany musiałem się bronić-sami widzieliście". 1. Jagiełło tez pierwszy nie atakował ale poczekał na nieprzemyślany, pospieszny ruch dowódców Krzyżackich. -wiadomo jaki był efekt 2. Armia Mongolska też nie atakowała pierwsza. Prowokowała do wyjścia w pole. By potem uderzyć wyhamowane i odcięte od reszty wojska formacje konne, po obu stronach, ukrytymi oddziałami. 3. Pod wiedniem Turcy też zaatakowali pierwsi Husarię Polaków, a ta wycoafała się do lasu. Tyrcy utracili ogólny, szyk zmęczyli swoje konie i wytracili napięcie bojowe. Atakujący zazwyczaj ma nieprzemyślane ruchy, i odcina sie od pomocy reszty armii - wystawia się sam w otwartym polu. Tak samo w dyskusji.