Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keith Captuto

A kobiety barany????????????????????????

Polecane posty

Gość Keith Captuto

Gość Keith Captuto
Co o nich myslicie??

Gość braaaawwwwwoooooooo
moja mama jest BARAN i charakterek to ona ma :O uparta, porywcza, ale bardzo dokladna we wszystkim co robi , znająca swoją wartosc .........

Gość ja jestm baranek
ale bardzo łagodny, niezdecydowany. Moj maz jeszce łagodniejszy.

Jest i kolejny Baran:)no prosze jakie dumne te Barany zaproszenia trzeba do nich wysylac :D ale w sumie to dobre z nich znaki tylko trzeba do nas dotrzec(w sumie jak do kazdego:) )

no to jak tam z naszymi cechami??oprocz tego ze jestesmy uparte-uparci mamy chyba jakies zalety??;) w sumie to jak tak sie zastanawiam to przychodza mi na mysl same wady:o

mamy mnostwo zalet, trzeba obalic mit o upartosci barankow, one sa przede wszystkim bardzo silne i wierne swoim ideala, ale zawsze sa jakies odskoki od normy :)

Gość malagga
moi rodzice to 2 barany :-) i czasami wrze, ale to chyba miłość powoduje, że starają się, by związek nie umarł. Jesli chodzi o kobiety, to mama bywa uparta, ma chec postawienia na swoim, musi doprowadzic do sytuacji, by wygladalo, ze to ona miala racje, nawet jesli tak nie bylo :) Poza tym u przyjaciolek - baranow jak i u mamy zaobserwowalam chęć podziwiania, czasem potrzebe przewagi/wadzy

Nadzieja matką głupich z ta glowa to trudno powiedziec ale moze moze ...jestem wyjatkiem od reguly:P moze jakbym dluzej pomyslala to znalazlabym jakies zalety wiem napewno ze Baranki to dobrzy przyjaciele ale niestety nie potrafia wybaczac a moze inaczej przychodzi im to z wieeeeelka trudnosia:)

Nadzieja masz rację!już trochę żyję na tym świecie i z niejednego pieca chleb jadłam ale jednym znajwspanialszych doświadczeń seksualnym w moim życiu był pocałunek mężczyzny tył głowy właściwie kark zrobił to niespodziewanie odchylił włosy i pocałował czułam się tak jakby piorun we mnie udeżył

Nie wiem czy jest to zaletą, czy wadą ale Barany sa b. ambitne, czasami wręcz chorobliwe. Jeśli chodzi o mnie to ciężko mi się przyznać do błędu. Nienawidze mówić, że czegoś nie umiem ani poprosić o pomoc :( Chciałabym być we wszystkim dobra i wszystko wiedzieć :)

motyl we włosach w sumie pod wszystkim moge sie podpisac ale i cos dopisac:P czasem zwariowana czasem za bardzo zazdrosna:P to mamy juz troszke cech Barankow:) w sumie fajne z nich znaki:P

Jeszcze nie umiem robić niczego połowicznie, jeśli mi coś nie wychodzi pomimo wielu prób i samozaparcia, to wtedy rzucam to w cholerę ;) Jak kocham, to całą sobą i tego wymagam od partnera ❤️ Bo on jest mój i tylko mój :)

czasem ta chec bycia najlepszym jest dobra czasem mniej ,z wlasnego doswiadczenia wiem ze porazka bardzo mnie boli baaardzo doluje ale daje mi tez kopa nie poddaje sie wrecz przeciwnie chce byc lepsza :)jest to wiec duza zaleta Baranow,ida naprzod mimo porazek chodz trudno nam sie przyznac ze czegos nie umiemy:)