Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keith Captuto

A kobiety barany????????????????????????

Polecane posty

w tej chwili jestem Baranica samotna nienawidzaca facetow:Pzartuje przejechalam sie i odpoczywam od zwiazkow ale mialam Barana i w sumie nawet sie dogadywalismy:)z wlasnego doswiadczenia wiem ze trudno jest nam zyc z druga osoba zwlaszcza jesli nam cos narzuca ale moze to nie wina znaku zodiaku:)nie wiem - na cos trzeba zwalic:)

Mój Św. P. dziadek wołał do mnie \" nie sraj ogniem, dziecko\" To mnie świetnie obrazuje :) Jeśli chodzi o związki to mam w domu wojnę ze Skorpinem. Oczywiście ja rządze, jak on nie słyszy ;) Jestem na etapie czarowania i uwodzenia ( proces wtórny) :P. Wychodzi na moje.

Gość 21.03_________________
pierwszy Dzien Wiosny ;)

Moja mama jest Koziorozcem i uwazam ze to BARDZO dobre znaki,Baran z Koziorozcem zawsze sie dogada nawet jesli cos nie gra:)

niecierpliwa, uparta , i ..;) kilka innych wad..

hm.. duzo zalet ;) ale to .. ;)

Dobranoc😘;)

Gość gadanieeeeee
E tammmm gadacie...ja baranica mój mąż baran i od 6 lat szczęśliwe małżeństwo :) i szczęśliwi rodzice 3 miesięcznego synka :) czasem lubimy porzucać talerzami i pilotem od telewizora (mamy już trzeci :O) ale da się żyć jesli tylko się kocha :P

Gość upssssssssssssssssssssssss
;)

Ja jestem z baranów :) I na dodatek mam chłopa skorpiona :P Juz powoli 5 lat mija odkad jestesmy razem... i ciagle jest gorrraco :classic_cool:

Gość henk1
Musicie dodac,ze to chodzi o znak zodiaku bo juz chcialem mimo wszystko dac swój glos.

Ja też jestem zodiakalnym baranem i nie widzę w tym nic złego. :) Pozdrawiam wszystkie baranki ...

witam was baranki moje kochane!!!oczywiscie sie do was przylaczam tez jestem baranem=)))))i jest mi z tym dobrze....no moze czasem za bardzo uparta fakt.....ale da sie z tym zyc=))))a nawet mozna czasem wiecej przez to osiagnac hehehe. Najgorsze jest to ze moja mama tez jest baranem i jak pojawia sie miedzy nami spiecie to iskrzy jak cholera!!!!!Najczesciej jest tak ze to tato musi nas godzic bo jestesmy zbyt uparte i zbyt dumne zeby zrobic pierwszy krok i to mi sie wcale nie podoba hehehe--musze nad tym popracowac=))))))gorace buziaki dla was barany od barana=))))

A ja w pracy w jednym pokoju siedzę koleżanką baranem ... Generalnie jest o.k. a jak coś zaiskrzy ! to miewamy ciche dni , a wlaściwie jednodniówki i później jest znowu o.k. Ale nie powiem, trzeba się pilnować ...

Gość każdy sobie
jakie to życie jest niesprawiedliwe moja siostra założyła durny topik o baranach i ma tyle wpisów a jak ja wymyślę coś mądrego to wszyscy mnie zlewają

Gość Boleriosus
melduję się, jestem spod tego szlachetnego znaku. Pozdrowienia dla wszystkich Baranów a także lubianych przez nas Lwów, Strzelców, Bliźniaków.

Gość 19 kwiecietnaia raz byk baran

Gość podobno barany sa odwazne
jestam baranem i jestem niesmiała szczegolnie do płci przeciwnej takze charakterystyka w horoskopach jest bardzo ogólna a kazdy jest inny