Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pomogę Wam...jeśli chcecie...........

Polecane posty

Gość dyniowa panienka
MAM PYTANIE O MAGNE Z Z B6 !!CZY ON DOBRZE DZIALA NA ORGANIZM MIMO ZE TO SYNTETYK..CHODZI MI O PREPARAT GŁOWNIE TEN Z AFLOFARMU!! słyszalam ze magnez jest dobry na wszystko i jedzenie go to super rzecz dla zdrowia ..czy polecasz jedzenie go w tabletkach??

Znudzaona i ładna;):) Mam tutaj coś co napisałam do koleżanki anabelki 21, poczytaj sobie a jak to za mało to daj znać, postaram się więcej napisać. Na na wągry to znaczy na ich przecwdziałanie ja używam masażu szczoteczką oczyszczającą....świetnie usuwa ona zanieczyszczenia. Jesli masz je czarne i wystające nałóż na nie plasterki cyryna sama to przetestowałam, lub jak mam więcej czasu to robię sobie parówki z rumianku i bratka i po 20 minutach gdy skóra jes rozgrzana za pomocą chusteczki higienicznej delikatnie je wyciskam. Używałam wielu różnych toników, jednak naprawdę taki masaż np. na nosku świetnie im zapobiega. Niestety nie zawsze go wykonuję, i czasem się zdarzy, że mam parę wągrów, najcześciej na nosie lub brodzie. Wtedy parówka jest doskonała. Trzeba bardzo uważać gdyż nieumiejętne usunięcie wągra..może spowodować powstawanie przebarwień, blizn. Dlatego jeśli już dopuściłam do powstania czarnych kropek, zawsze wykonuję parówkę. Po takiej parówce wągry wychodzą bardzo łatwo, gdyż cera jest rozgrzana. Ja również byłam parę razy u kosmetyczki na oczyszczaniu, jednak są to pieniądze wyrzucane w błoto...bo niewaściwe oczyszczanie codzienne w domu - i znowu mamy wągry. Powinnaś wykonywac peeling przynajmniej 2 razy w tygodniu i proponuję mechaniczny...najlepiej głęboko oczyszczający. Ja stosuję morelowy peeling St. Ives do twarzy. Taki codzienny masaż szczoteczką super oczyszcza..a wągry to innymi słowy tłuszcz i brud który znajduje się w porach skóry. Pozdrawiam Cię.

Dyniowa panienka...:):) Ten preparat jest napewno sobry,a to ze względu, że zawiera witaminę B6, która ułatwia przyswajanie magnezu. Jednak można go stosować jeśli jest taka potrzeba...wysiłek fizyczny, zmęczenie, osłabienie organzmu. Uzupełnienie magnezu wskazane jest w przypadkach jakiś stresów, czy nadpobudliwości ruchowej. Zażywałam go jak drżały mi powieki... Uważam , że niepotrzeba suplementacja nie ma sensu, gdyż tym sposobem powinnyśmy zażywać wszystko. Zawsze lepiej dostarczać oragnizmowi magnez w naturalny sposób, jeśli oczywiście nie masz objawów jego niedoboru. Tym bardziej, że niektóre zażywanie suplementów..może wpłynąć negatywnie na przyswajanie naturalnych składników. Pozdrowienia;)

Gość dyniowa panienka
jak to ??przestraszylas mnie troche??to znaczy ze jak zazywac bede suplementy to moga mi sie nie p4rzyswajac naturalne witaminy juz potem nigdy>??czy tylko na czas zazywania suplemetow??sorki ze tak drąże ale jestem ciekawa bo nei słsyzalam wczesnei jze tak moze byc..

Gość bambolino
CO SĄDZISZ O KREMIE BAMBINO??czesto uzywam go a własciwie tylko jego.. czy on jest dobry??ponoc ma szkodliwą parafine w sobie ...:(czy uzywałas go kiedykolwiek??

Dyniowa panienka..:):) Jesli zażywasz suplement to w tym czasie zdolonosć Twojego organizmu do wchłaniania tegoskładnika w sposób naturalny ( w pożywieniu), może osłabnąć, czyli organizm może nie wchłaniać naturalnych skłądików. Przestawia się jakby w tym czasie na suplemantacje. Pozdrowienia;)

Gość dyniowa panienka
JESTEŚ SŁODKA !!!dziekuje :)

Gość bambolino
co sądzisz o METODACH TOMBAKA??czy pomogły ci kiedykolwiek i czu polecasz ich stosowanie?? to ostatnie pytanko z mojej strony jak na razie :)

Gość kitka mmm
czy wg ciebie mam niedowage ??ciągle słysze zemam od wszystkich..powiedz prosze co o tym sądzisz.. wiem ze wszystko zalezy od budowy ciala ale patrząc na wage powiedz czy jest w normie czy powinnam przytyć.. mam wzrostu172 cm a waże 58 kg !!mam 24 lata

bambolino :):) Krem bambino..hmm. Poczytaj na poprzedniej stronie....o depilacji ..ja używam go własnie do tego i do peelingu ust który używam za pomocą kremu...cukru , miodu i szczoteczki do zębów - miękiej. Co do twarzy to jest dla mnie zdecydowanie za tłusty i zatyka mi pory. W mojej ocenie zbyt ciężka formuła, jeśli chodzi o krem na twarz. Jednak oczywiście wybór i decyzja zależy od Ciebie. Pozdrawiam::)

Gość pytanie prywatne bardziej
ja mam takie pytanie do ciebie prywatne bardziej czy ty sie sobie podobasz i czy w swoim mniemaniu masz ładną cere i włosy ?? czy te wszystkie sposoby któe stosujesz dzialają na ciebie ??to tyle z mej strony:)pozdrawiam

kitka mmm ;:) Twoje BMI wynosi 19,16 a wartości prawidłowe to od 20 do 25, więc jeśli patrząc wyłącznie na BMI to musiałabyś przytyć jakieś 3 kilo aby osiągnąć BMI 20. Jednak to tylko wyliczenia i przedmiotowe traktowanie człowieka...jeśli czujesz się dobrze, zdrowo odżywiasz to nie jest to żadna niedowaga. Ja 3 kilo gubię i zrzucam w 5 dni:) Jak mam silną motywację;):) A czym spowodowane jest twoje pytanie?? Pozdrawiam:)

Gość kitka mmm
moje pytanie własciwie spowodowane jest tym ,ze mam dosc tego ze kazdy mi mówi ze jestem za chuda:(to troche wkurzające jest :( ciągle tylko słysze ,ze ja to pewno nic nie jem a przeciez nie wygladam na takiego chudzielca bo i biust mam spory..(rozmiar d) i tłuszczyk wszędzie..tylko mam drobą budowe ciala..:(

Gość dlaczego zdrada od razu
Kochana !!!! Powiedz mi prosze Cie ,czy to prawda wg Ciebie ,ze płyny do higieny intymnej szkodzą wręcz i powodują infekcje?? Mój ginekolog stweirdził ostatnio ,ze tak i żebym sie podmywała mydłem szarym..nie rozumiem tego bo przeciez na płunach pisze wyraznie ,ze są "super zdrowe " dla flory bakteryjnej pochwy i poddawane analizie ..!! Bede wdzieczna jak mi napiszesz coś na ten temat:)

pytanie prywatne bardziej :): Jak każda kobitka mam wiele kompleksów i wiele chciałabym zmienić. Jednak musze się przyznać, że owszem podobam się sobie. Cieszę się z tego jak wyglądam. Moje życie dostarczyło mi świadomości, że należy cieszyć się z tego co się ma. Lubię swoją twarz i z niej najbardziej się cieszę:), gorzej z ciałem bo walczę z roztępami i celulitem..Miałam w tym roku problemy ze zdrowiem i ze stresu trochę podjadałam jak świneczka:) tak reaguję na stres - niestety. Co do włosów, to zrobiłam wielkie postępy bo po mamie miałam typ włosów \"baranek po wojnie na pomidory\". ;):). Jednak pielęgnuje je i staram się nawilżać i wygładzać, co się udaje;) Walczę też z niszczeniem się włosów bo farbuje je na blond, a wiadomo jak to je niszczy, jednak w tym kolorze wyglądam chyba najlepiej. Oczywiście mam z parę kilo za dużo... ale co tam..nie moge być przecież idealna;) To wszystko co pisze - tego doświadczylam na sobie, na rodzinie, na znajomych - to czasem wiedza z błędów i pomyłek. Mam bzika na punkcie kosmetyków i na punkcie czytania o nich. Stąd pomysł tego topiku, przecież jeśli ktoś coś wie, powinien się tym z kimś innym podzielić. A jeśli nawet jedna osoba coś z tego wyniesie, uznam to za swój osobisty sukces. Pozdrawiam:) Może Wy dziewczynki napisałabyście o sobie;) Chętnie bym się dowiedziała czegoś o tak miłych osobach:):)

Gość kapustnik
mam pytanie też prywatne:):):) masz faceta??:) jeśli nie to jestem chętny:):) mówie serio! dawno nie czytałem tak mądrych rad tak mądrej babki tak bardzo młodej.. jesteś bardzo ,bardzo młoda więc dziwie sie ,ze masz tyle wiedzy:):):)

Gość pattusiaczeq
jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuje :*** rozmowa z Toba sprawiła, że znowu powoli mogę uśmiechać się do mojego odbicia w lustrze :) Twoje porady na prawdę są bezcenne! Dodałaś mi otuchy i chęć do dalszego działania :D dziękuje bardzo za wsparcie :) Morfologie zrobiłam i o dziwo wyniki badań są bardzo dobre :) wiem wiem :D dbanie o siebie to podstawa, ale jakos nie umiem sie zmobilizowac, straszny leniuch ze mnie :P jestem zdziwiona tym ze dobieram odpowiednie dla siebie kolory :) hehe raz mi się coś udało Ja również Cie ściskam :) :*

bambolino :)::) No chyba Ci się to nie spodoba...ale miałam w swoim otoczenia dwa przypadki w których te metody przyniosły więcej szkody niż porzytku. Zastosowanie lewatywy - hemoroidy, oczyszczanie wątroby - silne bóle. Oczywiście jego metody mają swoich zwolenników, i nie chcę nikogo obrazić, bo z tego co czytałam to wiele osób sobie chwali, jednak ja mam inne doświadczenia i dlatego jestem sceptyczna. Jednak do niczego nie namawiam...A kuracja cytrynami...jakoś napawa mnie strachem..takie ogromne ilości cytryn napewno nie są dobre dla każdego, więc nawet jeśli chcesz stosować Jego rady uważaj by wybrać odpowiednie dla siebie. Pozdrawiam:)

kapustnik :):) Hmmm...to cieżkie dla mnie pytanie. Powiem wymijająco, nie wiem czy wciąż mam....to przykre ale prawdziwe. A powiedz lepiej jak tam z Twoją kołderką?:):) A co do tego, że ja młoda, to niestety to ile mamy wiedzy i jaki światopogląd to wykładnia tego ile w życiu przeżyliśmy. Niestety nie zawsze są to miłe doświadczenia. Pozdrawiam Pana serdecznie:) Ile masz lat kapustniku:)

dlaczego zdrada od razu ;):) Ja osobiście używam Lactacyd Femina - emulsję. Nie wiem co niby powodowałoby infekcje w stosowaniu takich płynów, przecież takie płyny nie podrażniają i posiadają fizjologiczne pH. MAm opinię, ze to mydło raczej działa podrażniająco. Wiem , że sa kobiety które myją \"muszelkę\":) mydłami i są zadowolone. JA jednak jestem zwolenniczką płynów i odpukać...w niemalowane - mój interes kobiecy jest zdrowy i nie podrażniony.:):) Spotkałam sie tylko z przypadkami kiedy kobiety reagowały podrażniająco na pewne składniki płynu..np. na korę dębu. Wystarczy wtedy zmienić płyn..na inny, bądź po prostu takich które opierają się głównie na działaniu kwasu mlekowego. Pozdarwiam:)

pattusiaczeq :):) Cieszę się bardzo z wyników...;):):) A mobilizację to od Ciebie czuć na odległość:*

Gość kapustnik
juz mniej sie poce ale biore magnez i niew iem czy to ma wpływ na to:):)kiedy go biore to miej sie poce..to zaobserwowalem:) szkoda ,ze zajęta jesteś ale nie martw sie nie tylko Ty sie zmagasz z problemami miłosnymi..niestety...:( ten facet to matoł jesli z jego winy nie jestescie razem... głowa do góry! ja byłem z kobietą swoja8 lat ale niestety coś pękło po czasie i nie umielismy juz ze soba rozmawiać..milosc trzeba pielęgnowac ..dbac o nią a ja widocznie nie umiałem.. ja mam lat 30:)już stary gość ze mnie:(

Kapustnik:):) No niestety wiem coś o tym...ponieważ mój związek trwa 6 lat i też się kończy:(. Nie jestem w stanie go już uratować. Zobaczysz kiedyś będziemy szczęśliwi:) A co do wieku męskie 30 lat, to jest to zupełnie porównywale z moimi kobiecymi 24. :):) Pozdrawiam i głowa do góry:)

Oczywiście chodziło mi o wiek dotyczący syndromu starego kawalera i starej panny..a nie o wek poziomu intelektualnego, bo nie chciałabym Cię urazić, a to moje zdanie można zrozumieć opatrznie;) Buziaki maślaki:)

Gość fanka justine 82
jestem twą fanką :)serio:) jesteśm y rówieśniczkami w sumie i czytam to i czytam i ja tez jestem z moim 6 latek i też sie rozpada wszystko..:(poweidz prosze czy powodem czasem nie jest jakaś inna kobieta ??:)mam andzieje ze nie ..nie chce zmuszac cie do zwierzen ale tak pytam z ciekawośći..

Gość pattusiaczeq
hehe no stwierdzilam ze kiedys sie trzeba wreszcie zmobilizowac :D

Gość fanka justine 82
wybacz z etak szybko i lakonicznie pisze ale sie spiesze bo zaraz wychodze :)nie martw sie !!jesli to z jego winy wasz związek sie rozpada a nie z twej to facet nie jest cie wart a jesli z twej to juz daje do zastanowienia:)

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
aja jeste mz siebie zadowolona ale nie wiem tylko jednego: polec mi kolorki do mojej urody itd tak jak zrobilas to z brunetkami:) mam włoski ciemny blond i zielone oczy...jakiekolory mi pasuja szminki na przyklad i ubran :)

Gość ZADOWOLONA Z SIEBIE
polec mi prosze szminke fajną ale taką skromną czyli malo rzucajacą sie w oczy..albo jakis fajny błyszczyk powiekszajacy usteczka ale w miare tani:)plisss

ja tez chce ja tez :P mam wloski sredni blond z oczami bedzie trudniej : szaro-zielono-niebieskie :P lubie czarny kolor jaki jeszcze moge nosic?