Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yamila

jakie są STRZELCE ???

Polecane posty

Gość wiktorrrr
kobiety STrzelce są CUDOWNE

Gość strzelce nie wierzą
w horoskopy

Gość jak jesteś dla nich dobry
to Cię bedą kochać do końca życia, tylko trzeba je traktować jak księżniczki

Gość ale jak już strzelec
kogoś polubi to też na całe życie i jest oddanym przyjacielem Tylko nigdy nie okłamuj strzelca !!!

Gość tak tak tak ...
sa wesole i maja duuuzo energiiiiiiiiiii... w sobie :) chca robic wszytko ...wszytko sprobowac .... poczuc .... zobaczyc..... sa ciekawe swiata zycia ludzi ..dlatego nie moga usiedziec na tylku ..:) strzelca trudno zatrzymac przy sobie jak ta"strzala"caly czas leca ... ale napewno ktos sie znajdzie kto mnie zatrzyma : :)

Gość potwierdzam

Jako strzelczyni powiem tyle: optymiści, oddani przyjaciele, energiczni i niezależni, z poczuciem humoru:) ale jak ktoś zalezie za skórę to mściwi, a przynajmniej pamiętliwi:) bywamy humorzaści, fakt, generalnie strzelec z każdym sie dogada. Związek jest ważny dla łucznika pod warunkiem, że znajdzie dobrego partnera:) akurat mój mąż też jest strzelczykiem, jesteśmy razem ponad 6 lat:) kwestia dobrania charakterów, na to reguły nie ma:) dobra, dość moich astrologicznych mądrości, zaraz i tak mnie nazwiecie \"nawiedzoną\" an tym punkcie albo się dowiem, że \"to nie bzdura\"...a tak naprawdę to tylko ogólniki, bo każdy człowiek to indywidualna jednostka;)

Gość hmmmmmmmmmmm

Gość troche to zalosne
a moja zona jest rakiem, ja strzelcem i dogadujemy sie swietnie, chociaz ja to typowy strzelec, a ona raczek. horoskopy cos tam w sobie maja, ale jednak przewaznie to bzdety.

Gość gość
wrCT5cKLSKETJTQe3VGqPsJs