Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreseczka

Co sądzicie o kobietach, które nie mają brwi a sobie malują kredką???

Polecane posty

Gość kreseczka

Jak dla mnie to jest ochydne....

Gość kreseczka
przepraszam źle sformuowałam pytanie...chodziło mi o to czy sie podba czy nie...

Gość kreseczka
jak dla mnie to brak gustu..czy one sie w lustrze nie widziały czy co???

Gość Hm.................
a jak ci się podobają kobiety kompletnie pozbawione brwi? No wiesz oko, a ponad nim czoło od razu?

no, jak nie mają brwi, to chyba lepiej, żeby sobie malowały niż zupełnie bez niczego, nie?

Gość kreseczka
ja jestem estetką i jakoś nie wyborażam sobie żeby brwi nie miały no chyba że po oparzeniu czy cos takiego......ale niekote specjalnie wyrywaja i potem maluja..ale podziwiam ich za to bo robi to perfekcyjnie prosto

Gość o jo joj
Są różne zboczenia. Jestem na NIE

Gość Hm.................
kreseczka, bądź estetką patrząc we własne lustro, co? Są dziewczyny, które mają trzy rzęsy na krzyż i tyleż samo brwi, w dodatku jasnych bardzo. Rzęsy ewentualnie mogą sobie przykleić piękne, a brwi co?

Gość kreseczka
dobrze wy wiecie lepiej....i jak ktos cos powie zaraz jak worny kraczecie...lepiej zakonczmy ten teamt bo zygac mi sie chce od tych waszych wypowiedzi uswiadamiajacych

Ja mysle, że te babki maja blędne wyobrażenie na swój temat :O i wyglądają ......... ekhm.... nie moja sprawa ;)

Gość kreseczka
a kto tu prowokuje....ludzieeeeee jacy wy wszyscy nabuzowani jesteście normalnie startujcie do ligi obrony calego swiata...ja tak a wy tak nikt nie przyzna racji wszyscy tylko kracza. juz nie mowie ze w tym teamcie ale w szeregu innych....a tak naprawde nie piszecie tego co myslicie tylko chcecie stac sie nieskazitelni zeby nikt was nie najechal....puknijcie sie w glowe.............

Gość Hm.................
kreseczka, każdy by chciał mieć własne brwi. Ale nie każdy ma i czytając taki post robi mu sie po prostu przykro...

Gość a moze by..
no dobra...chujowo to wyglada :o lepiej ci ??

--> kreseczka Jestes blondynka ? :P { chcecie stac sie nieskazitelni zeby nikt was nie najechal..} No to po tym poscie juz nam sie nie udało. :( { ..puknijcie sie w glowe...} Wolałbym ciebie tentego ten... :D :P

Gość kreseczka
ohhhhh urzekła mnie towaj historia..to tak samo jak ja mam krzywe zeby i ktos napisze posta o krzywych zebach i ja sobie go przeczytam to co mam niby sie obrazac bo posta takiego przeczytalam. i bardzo dobrze niech pisza szybciewj je wyrpostuje....

{ jak łysa nie ma włosów to zakłada perukę... } Ściemniasz. Widziałem raz łysą piosenkarke zupełnie bez peruki. :o

Gość kreseczka
niech mnie ktos w koncu naprostuje uahahahaha moze z powrotem wróce na swoje tory i każdy będzie po mnie jechał

Myrevin---jak zwykle poprawiłeś mi od rana humor.I nawet u Ciebie pojawił się uśmiech:-D

Gość kreseczka
ohhhh no i prosze juz sie zbiera klub adoracji Myrevina.........szkoda ze wybory sie skonczyły bo Myrevin napewno by sie dostał na jakiegos zakichanego samorzadowca

Gość Hm.................
kreseczka, na początek łyk waleriany :classic_cool: no... chlup a potem zobacz- ty te twoje zęby możesz naprostować. brak brwi jest nie do naprostowania...