Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreseczka

Co sądzicie o kobietach, które nie mają brwi a sobie malują kredką???

Polecane posty

Gość kreseczka
jeszcze raz powtarzsam stanowczo mowie nie kobietom kotre celowo wyrywaja sobie brwi i maluja zabojczo czarna kredka chodza na solar i sa juz bardziej brazowe od mulatek ubierajaj rozowe wdzianka i sie lansuja buahahahahaha.....zwracam honor wszystkim tym ktorzy stracili brwi w wyniku choroby bo to straszne...

Gość kreseczka
jak nie mozan naprostowac brak brwi...a co nie mozan ich wszczepic??????nie wierze bo byc moze nie widzialam zeby ktos urodzil sie bez brwi...rozumiem ze moze ich miec bardzo mało ale lepiej jest miec mało niz malować....ochydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Hm.................
a, no widzisz to w tym aspekcie się zgadzamy. Jako celowa robota nie najlepiej swiadczy to guście panny wyrywającej :classic_cool:

Gość kreseczka
no w koncu mozemy podac sobie dłonie......wypijmy na zgode hehe chlup...

Gość Hm.................
jesteś blondynką?

Gość kreseczka
nie wiem dlaczego mnie to tak absorbuje...ale tak mam i juz... A teksty typu czy jestem blondynka...sobie darujcie

Gość kreseczka
tym głupim absorbującym tematem probóje się oderwać....a słonko dalej pięknie świeci i ja to bardzo lubię...dlateog prosze was darujcie sobie umoralnianie mnie.....

Gość kreseczka
moze znajde.....

Gość Hm.................
kreska, to pytanie wbrew pozorom nie pije do dowcipów o blondynkach ( twoja reakcja mówi mi za to, że gdzies wewnetrznie wiesz, że sie czepiasz) Po prostu blondynki maja z reguły słabsze włosy i o wiele jaśniejsze brwi. Jeśli sie zdarzy u takiej " nagły problem wypadania sierści" to wtedy właśnie często zostają im trzy blond kłaczki na krzyż zamiast brwi. Dlatego pytałam. Bo jeśli jesteś.... to wszystko przed Tobą jeszcze :P

Gość ratmahata
nie bardzo wiem o co chodzi ja mam ciemne wlosy ale bardzo jasne brwi i maluje je kredka jak kiedys powiedzialam o tym kolezance to sie zdziwila bo wygladaja jakbym miala wlasnie takie wiec nie jestem pewna czy by to rozpoznala ze mam pomalowane mi sie podobaja pomalowane bardziej niz jakbym ich nie bylo wcale widac a na solarium nie chodze

Gość kreseczka
nie czepiam sie ja tylko wyrazam swoje zdanie...a wszelkie podejcia stwierdzenia czy jestem blondynka czy tez brunetka sa z waszej strony daremne.

Gość Hm.................
ratmahata - nie widać, bo masz pewnie dużo brwi. Zawsze widac, kiedy dziewczyna maluje samą skórę, bo nie ma brwi albo ma ich bardzo mało.

{ a na solarium nie chodze } Nie wiesz co tarcisz. Tracisz szanse na spotaknie Leppera. :o

Gość asia123
Ja też mam z tym problem odkąd pamiętam i nie widze w tym nic śmiesznego, ale na to też jest sposób ja sobie po prostu zrobiłam makijaż permanentny i już nie jest on mocny tak jak czarna kredka która fakt wygląda ordynarnie, nie rozmazuje się i jest równiutko i ładnie, mnie się podoba.

Gość Hm.................
Myrevin - :D

Gość Myrevinn.
nie "zjedziesz" mnie? nie oddasz mi tekstem w stylu "sam jesteś pierdolnięty?" no to zwracam honor - bo kulturalny jesteś. ale i tak zdania nie zmienię, że piszesz jakieś bzdurne, bezsensowne teksty..... 😡

Gość Myrevinn.
hehe i na dodatek jesteś moderatorem, bo usunąłeś mój tekst, niecenzuralny z lekka, ale widziałem po stokroć gorsze...a tu proszę, wycięli...!!!

Gość Myrevinn.
😠

Gość Myrevinn.
nie bój żaby!! nie obrażam się z byle błahostek...

Gość kreseczka
jeny jak mnie leczysz Myrevin w czarnym wydaniu!!!!!!!!!!!!!!!!