Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamaszkowa

Pytanie o depilację miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Tamaszkowa

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Chciałabym ogolic sobie "małą"ale dokładnie nie wiem jak to zrobić....chciałabym mieć paseczek.Jak zrobić, by był równy i czy ogolić wargi również. Dzięki za rady.

Gość koko..
ja nie golę, bo to n krótko starcza. peseta rulez :)

Gość wszystko golę

Gość eeehh te dziewuchy
pęseta??? CHYBA CIE POJEBALO.. to Ty jakies SADOMASO jestes:/ ogol sobie normalnie cipke cala zostal maly paseczek.. (poznije bedziesz miala podrazniona i moga wyst krostki) odczekasz trzy 4 dni i od tegfo momentu radzilabym golić golarka elektryczna.. mnie sie podoba jak mam taka nie idealnie wygolona tylko jak juz delikatnie odrastaja dlatego uzywam golareczki;p chyba ze sie zapuszcze to maszynka i pozniej golarka.. mozna nawet meska;p

Gość to jest ekstra
poprostu golisz wszystko, nie zapominając o pupie, i robisz paseczek z przodu jak szeroki to tylko od ciebie zalezy

Gość ja tam woskiem je traktuje..
boli sakramencko, zwłaszcza za pierwszym razem, ale potem mam na miesiąc spokój, a z każda depilacja włoski robią się coraz cieńsze

Gość alecoaleco
ale przyznajcie same że wagina jest brzydka czy łysa czy owłosiona. Ja zostawiam sobie paseczek krótko przystrzyżony. Ale nie lubie tam patrzec

Gość alecoaleco
a poza tym kobiety sa głupie golą nogi, pachy, pitki , ręce, wąsiki, A faceci co? maja to gdzieś chodzą z buszem między nogami śmierdziele jedne. Proponuję zastrajkować!!!

Gość pierdololo
to glupot agolic si etam poprostu glupota po cos te wlochy tam sa

Gość dla higieny i żeby porządnie
wyglądać

Gość pierdololo
ale kto powiedzial ze z wlosami wyglada sie nie pozadnie widze firmom kosmetycznym/facetom udalo sie wam wmoic ze bas wlosow lepij sie wyglada a czy jest higieniczniej?? na pewno bardziej niezdrowo wlosy sa naturalna bariera dla bakteri , a ich brak zwieksz amozliwosc zapalenia pecherza ja nie mam zamiaru ryzykowac zdrowia jakiegos nowego trendu golenia cipki

Gość glool
FUJ JUŻ WIDZE TE GLUTY które ci dyndają na końcówkach włochów. Przecież to jest obrzydliwe

Gość i te łany włosów fuuuuu

Gość Sam jestes glut glool
👋

Gość żoneczek młody
jak mozna przy obecnej swiadomosci i poziomu higieny zostawiac włosy w miejscu na ktorym ciągle jest mocz czy krew w czasie meisiaczki. Obrzydzenie bierze...i potem sie dziwicie, zę wasi faceci idą do innych czystych. W zyciu nie wsunałbym mojego w taki brudny - pełen bakterii gąszcz. A co dopiero robił minetkę.

Gość alecoaleco
ty żoneczek młody a co sam sobie golisz fiuta???na pewno nie bo tłumaczysz się że to niemęskie, jak większość facetów leni. Poza tym niesadze zeby która z kobiet golących czy nigolących pozwoliła włazić tam facetowi jak jest nieumyta. Sama gole ale troche tolerancji

Gość alecoaleco
myślisz że na tym waszym gąszczu to żadnej bakterii nie ma? a te włochy na jajcach to dopiero smierdza , mój sie myje systematycznie ale jak tam dochodzę to od razu cofka

Gość a gdzie ci faceci co by
jajka i całe krocze golili??... :o

Gość pierdololo
uch co za pojebanie no dokaldnie o to chodzi wlosy w miejscu intymnym traktowac jako chorobe.... faceci jestescie godni pozalowania najpeir sobie sam fiuta ogol a potem do baby skacz poza tym mocz i krew... moj drogi/droga to sie myje.... nei wiem czy wiesz

Gość alecoaleco
a czemu nie? jak higienicznie to higienicznie. Od nas wymagacie a sami co?Chcecie wkładac takiego włochacza zabakteriaczonego

Gość alecoaleco
to było do: A gdzie ci faceci co by?

Gość pierdololo
alez o to mi chodiz jak kazdy facet czaznie jajca i fiuta golic i borykac sie z hmmm ...jezem to pogadamy i smiesza mnei takie osobyfaceci szczegolnie 'jak zoneczek mlody ktore ze swietym oburzeniem sluchaja o tym ze ktoraqs foczki nie goli drogi zoneczku a fiut ogolony i jajeczka?

Gość alecoaleco
nie odzywa się głupio mu sie zrobiło , pajac jeden

Gość zdruzgotana justyna
ja sie gole od 6 lat caly czas maszynka. doszlam do wniosku ze czas to zmienic. golic sie musze codziennie jest to meczace.wlosy sa strasznie twarde. nienawidze tego. nie wyobrazam sobie zebym miala jakis gaszcz wlosow. przeciez to jest nieestetyczne. wszystkie brudy tam sie gromadza i siedza.blee i juz seks to wogole. no ale postanawiam odstwic maszynke i zabrac sie za depilator. zrobilam to raz i bylo strasznniiiieeee. okropnie bolalo. wydepilowalam kawalek i wzielam pensete. cala sie spocilam ale dalam rade.teraz wlosy odrosly i znow mnie to czeka.:(

Gość pierdololo
eh zeby chociaz te kutole wiedzialy jakie to meczace i ile to cirpienia a peste tez do dupy bo jaks dlugosc tego wlosa byc musi zeby to wyrwac

Gość marc
co wy ciupasy siedzicie i o pytach gadacie?????????? do roboty sie zabierać a nie golic sie !!!!!!!!!! na czele z moją żoną!!! hej

Gość no a ja polecam
polecam krem do depilacji. Ja miedzy wargi wieksze dla ochrony pochwy i sikuliny na czas trzymania kremu wkladam chusteczke. Trzymam tylko pare minut bo mam bardzo jasne i delikatne wloski. Radze wczesniej wyprobowac czy nie macie uczulenia na krem bo mi sie kiedys niestty zdarzylo. Przez kilka dni mialam cipcie tak spuchnieta, ze byla dwa razy wieksza. Nie trzymajcie tez kremu dluzej niz napisane - kolezanka trzymala prawie pol godziny - poparzyla cala cipcie. Widzialam jej pisie - nikomu nie zycze czegos takiego.

Gość ale macie problemy