Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziajaa

Ktory lepszy krem do twarzy z Ziaji ?

Polecane posty

Gość Ziajaa

Ziaja z kozim mlekiem nawilżajacy do cery suchej skłonnej do zmaszczek czy Ziaja z kozim mlekiem odzywczy do cery suchej skłonnej do zmarszczek?

Gość no więc
nawilzający sie raczej nie nadaje na zimę

Gość 66
wiem tylko tyle ze jednego nie mozna stosowac pod makijaż. wiec jesli sie malujesz to odpada. a co do nawilzania i zimy to teraz nie ma az tak niskich temperatur zeby nie mozna stosowac kremow naswilzajacych.

Gość a ktorego nie mozna stosowac
pod makijaz?

Gość ziaja to to to
to najwieksze gowno jakie znam! jak uczula że szok! ja przez 22 lata zycia nigdy na nic nie bylam uczulona, a po uzyciu kilku kosmetykow tej firmy bylam zasypana cała!

Gość ja tez uważam że Ziaja to
gówno:o Njatńszy szit, sam smalec w tych kremach, gęba się świeci, makijaż się roluje, śmierdza takim starym, tanim kremem, jakims rozpuszczalnikiem kosmetycznym:o Bleeeee:o a twarz nadal wysuszona, łuszczy się:o Porażka!

Gość OliwKowa
oliwkowy z ziaji do cery suchej i normalnej jest super. Idealnie nadaje się do mojej bardzooo suchej cery

Gość tyle że śmierdzi starym
tłuszczem, ma taki babciny zapach rozpuszczalnika jeszcze z czasów PRLu:o I wcale nie nawilza. Ale to taki szczegół🖐️

Gość ziajka
nie gorączkujcie się tak! jeśli nie pasują i śmierdzą wam produkty Ziaji to ich nie używajcie. To co jednej się nie podoba , drugiej moze pasować , i określeniem ,ze coś jest gównem bo uczuliło ..... Po prostu tak reaguje wasza cera . Przy innych kosmetykach możecie być zachwycone , i rozpływać się nad nimi , a innym mogą nie pasować . Ja używam ziaji i jestem zadowolona , za to doprowadzają mnie do szału smorody innych kosmetyków , nad którymi ktoś inny się zachwyca .Ale nie mówię o nich z takim oburzeniem ,że są gównem . A seria z kozim mlekiem jest naprawdę dobra jeśli jest odpowiednio dobrana do cery.

Gość Sol_Angelica
Kosmetyki Ziaji są świetne, przynajmniej niektóre: Masło kakaowe, seria Oliwkowa.

Gość ja jestem zadowolona
kuracja przeciwzmarszczkowa na noc z fitohrmonami ziaji jakościowo niczym nie gorsze od Vischy - cera po nim rano idealna super kremik jak dla babki po 30 :) kozie mleko może zbyt tłusty ale od czasu do czasu tez uzywam

Kakaowy krem z Ziaji jest dla mnie super - używałam go kiedyś przez 2 tygodnie i pociemniała mi moja blada skóra. Niedawno używałam go także, przed i po solarium, super odżywiał, a skóra po zmyciu była miękka i wcale nie sucha :) Używałam go też, gdy spaliłam sobie ramiona przez słońce, tak mocno, że aż miałam bruzdy i pęcherze. Ten krem z panthenolem zlikwidował to ..... no, takie są moje przeżycia z nim :) A moja babcia całe życie używała kremu oliwkowego do twarzy i miała jędrną i miękką skóre.