Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londynka

krwawienie

Polecane posty

Gość londynka

kiedys mialam po okresie krwawienie, takie wlasciwe plamienie przez 40 dni. lekarz powiedzial ze nic mi nie jest i dal tab. antyk. po roku brania przestalam ich uzywac i przez rok mialam spokoj. normalny okres itd. a w tym miesiacu znoew sytuacja sie powtorzyla. mialam okres, 1 dzien przerwy i znowu krwawie. to takie male krwawienie. co robic? czuje zupelnie nowy okres. ratunku!! alma

Może zaciągnij rady też inne lekarza.A jak wyglądasz tzn? co z ceras,włosami.Moja przyjaciółka miała tak :okres trwał jej mieisąc nieraz i dłużej,potem spokój na tydzięń i znów to samo.Wygoniłam ją do gina i jak się okazała dziewczyna miała śilną anemie spowodowane tym okresem.Dodam że nie wyglądała na chorą. Po wypisaniu jakiś pigułek (nie anty) zaczeła normalnie w końcu miesiączkować.Idź do gina taka jest moja rada,przepisze co trzeba i okres sie unormuje

Koniecznie wybierz się do innego lekarza bo ten tylko maskuje problem tabletkami anty ,a nie leczy przyczyn.

Gość londynka.
dzieki wam za odpowiedz. jem normalnie i normalnie wygladam, wiec anemii chyba nie mam....... a do lekarza moge pojsc dopiero po swietach. kurna, jestem za granica, a tu jest utrudniony kontakt z ginekologiem. termin bym miala ten sam co w polsce. zaczynam fiksowac powoli z niepokoju. nie podejrzewam miesniakow ani nic takiego. moze hormony sie odezwaly?? londynka