Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka na zawsze

czy przyjaźń między kobietą ,a mężczyzną ma rację bytu???

Polecane posty

Mam przyjaciela,kocham go ,bo raczej nie mogę napisać ,ze lubię.Lubić bardziej lub mniej można koleżankę czy kolegę z pracy,a przyjaciela można kochać.I nie wstydzę się tego mówić,on tez mnie kocha.Doszliśmy do wniosku,że nie ma w polskim słowniku słowa które oddało by to co do siebie czujemy.On ma zonę ,a ja mężą.Rozmawiamy szczerze o wszystkim.Jest najkochańszy. A jak to wygląda u Was? napiszcie coś ...proszę

Gość Durability
Pieścicie się ?

Gość nie mozna mowic
o prawdziwej przyjazni jezeli nie ma seksu. Bez seksu jestescie co najwyzej dobrymi znajomymi.

seksu nie było i nie będzie,bo wtedy skończyłaby sie nasza przyjaźń.Normalna sprawa,ze o seksie rozmawiamy,bo tak nas natura stworzyła i zdarzają sie podteksty erotyczne...mniej lub bardziej w żartach.Ale to tylko rozmowy.Płaczemy razem i śmiejemy sie razem to jest naprawde przyjaźń

Gość facet wkurzony
nie istieje taka przyjażń......nigdy nie istniała i nigdy nie będzie.......

dlaczego tak uważasz ??? No chyba ,ze piszesz to z własnego doświadczenia.Jak na razie jest między nami przyjaźń,co będzie dalej czas pokaże.

Gość hm...........
jak sobie radzą z tym wasi małzonkowie?

ja chcę ieć przyjaciela ,bo męża już mam i jest mi dobrze w małżeństwie.

Gość facet wkurzony
powiem ci tak prędzej czy później jedna strona albo się odwróci, albo będzie chciała coś więcej..... zazwyczaj gdy już nie mamy korzyści z tej przyjaźni...

Gość facet wkurzony
to znajdź sobie przyjaciółke....nie zdziw się jak przyjaciel ci powie, że chce się rozwieść i być z tobą...

ha, już nie ma przyjaźni, bo myślisz, że może by jakies dalej

to jedyny facet o którego mój mąż nie jest zazdrosny.Znamy się we czwórkę i sie odwiedzamy,choć kontakt z jego żoną mam dość kiepski i tak naprawde do końca nie wiem co sobie o mnie myśli.

Autorko, a co znaczy \"... a co będzie dalej czas pokaże\"? przyjaciółka na zawsze, czy raczej do czasu?

nie nie powie,ze chce być ze mną ,bo kocha żonę a ja kocham męża :)

oczywiście chodziło mi o to ,ze nie wiem jak dalej sie nasze życie potoczy i czy do końca bedziemy sie przyjaźnić.Z pewnością nie chodziło mi o seks

Gość facet wkurzony
taka naiwna jesteś ??? kobieto tysiące małżeństw rozpadło się przez przyjaźnie

ojej, daj spokój. sama w to nie wierzysz do końca i boisz się przyznac

Do "facet wkurzony" Mam tez przyjaciółkę .Przyjaźnie się z nią od 9 lat,rozmawiamy o wszystkim i bardzo dobrze sie rozumiemy,tak samo jak z moim przyjacielem

Gość wika012
też tak miałam..ale zaszliśmy za daleko ..i on postanowił skończyć...napisał,że nie chce żebym cierpiała, nie chce mnie skrzywdzić..nie zrozumiem tego...bardzo za nim tesknie

lulu własnie,ze wierzę.Wierzę w nas być może jestem naiwna ale tak uważam

wiesz ...życzę wszystkim takiego kogoś,kogoś kto jest z tobą czy raczej za tobą na dobre i na złe ,zawsze gotowy nieść pomoc

Gość a ja lubię =
a czy zawsze byliście tylko przyjaciółmi ( aż) ? czy przed zawarciem małżeńst spotykaliście się jako para?

Gość levii
Ciekawe czy z mezem mozesz tak pogadac jak z nim. Glowe daje ze nie, wiec cie napewno do niego ciagnie. A co bys powiedziala jak maz by mial taka bliska przyjaciolke co go rozumie we wszystkim? kazalabys mu ja zakonczyc? odpowiedz szczerze.

do "aq ja lubię " Przyjaźnimy sie rok,a po ślubie jestem już 7 lat.Ale mój mąż też całkiem dobrze się z nim dogaduje.

do "levi" owszem nie mogę tak otwarcie rozmawiać z mężem jak z nim ....ale tak własnie jest w przyjaźni,ze nie wszystko mówi sie swojem\u partnerowi życiowemu,żeby np. nie sprawić mu przykrosci . Natomiast przyjacielowi można wszystko prosto z mostu. Jeśli chodzi o Twoje drugie pytanie.To nie wiem...mój mąż nie lubi poznawać nowych ludzi,nie bardzo lubi nowe kobiety...raczej trudno nawiązuje mu sie nowe znajomosci.Ma natomiast dużo kolegów i to mu wystarcza. Nie wiem jak bym zareagowała na wieść ,ze ma przyjaciółkę.pewnie chciałabym ją poznać ,a co dalej to w dużej mierze zależałoby od nich samych

Gość jestem przeciw
rok "przyjaźni" nazywasz przyjaźnią? zaufanie w przyjaźni zdobywa się znacznie więcej czasu. U Was jest to raczej na etapie rozwijania przyjaźni. a co będzie dalej? Uważaj na moment, kiedy w małżeństwie dopadnie Was pierwszy kryzys.

Gość tez tu popisze
przyjaciółka, u mnie jest podobnie ... mam b dobra przyjaciółkę z którą tez moge porozmawiac o wszystkim. tez nie planujemy "pogłębiać" ;) naszej znajomości. Żeby bylo ciekawiej to znamy sie tylko przez siec od ..... 3 lat i nie mozemy sie doczekac spotkania w realu ... of kors rodzinami :) na pewno będzie fajnie ... moze w nastepne wakacje sie uda bo dzieli nas jakies 700km

Gość Onaaaaaaqqq
Cuż..uważam ze taka przyjaźń.czy prędzej czy póxniej zakonczy sie w łózku..niema mocnych..