Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

MOwilam, ze odgrzewane kluski zle smakuja :D Trza bylo jakies inne danie przyrzadzic, doprawic, z sosem jakies... Zreszta nie wiem... ja sie na gotowaniu nie znam :D

Gość xxccc
ello dziewuszki gdzie sie podział temat..." we wrocku mi8eszkasz..."....szukam i znaleźć nie mogę:) dajcie linka plis..

Ja chyba śnię! Matko, Orlica coś napisała :D Dziewuchy, proszę mnie ocucić, mdleję :P

Nie mdlej A !!!!! z solami nie bedem w to mokro lecieć do WZ;) To pierwszy i pewnie ostatni raz [TWA na myśli jakiś czas - a jaki to nie wie, bo samo Ptaszysko też nie wie czy jest w stanie żyć z Cafe czy nie] Ptaszysko zostało odcięte od Cafe! na własne życzenie!:P

12 pytań nurtujących niektórych ludzi 1. Po co kamikadze zakładali kask? 2. Skąd wziął się pomysł sterylizowania igły służącej do podania śmiertelnego zastrzyku skazanemu na śmierć? 3. Dlaczego we współczesnym świecie nawet zera, żeby coś znaczyć muszą być po prawej stronie? 4. Jaki jest synonim słowa \"Synonim\"? 5. Dlaczego nie ma karmy dla kotów na bazie myszy? 6. Skoro do teflonu nic się nie przykleja to jak go przyklejono do patelni? 7. Dlaczego baletnice tańczą na palcach? Nie można by wybierać wyższych baletnic? 8. Jak wyrzucić stary bumerang gdy chcę kupić nowy? 9. Dlaczego sklepy otwarte 24 godziny na dobę mają zamki? 10. Jak się upewnić, że wyrazu w słowniku nie wydrukowano z błędem? 11. Jak Kaczor Donald może mieć siostrzeńców skoro nie ma braci ani sióstr? 12. Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie?

JA - TWA ----> Chyba miałaś rację, bo zniknęła skubana :P Ale już ja ją znajdę ;) ninotchka ----> W takim bądź razie musimy się koniecznie spotkać i wszystko poopowiadasz :) Tylko niech spadnie śniegu trochę w grudniu... to takie świąteczne spotkanie zrobimy :D A mówiłam/pisałam już, że nasza Prezeska jest kochaną kobietką? :) Za to obsypię ją chałwami :) :) Dzięki Tańcząca!

ninotchka ---> Z nieskrywaną radością wetknę Ci marchewkę tam gdzie trzeba! :P ;) No i garnek na głowę ;) Orlico---> No co z tymi Twoimi dniami płodnymi, że na kafe nie zaglądasz łobuzie (damska wersja to łobuzico? :D), co? :) Wracaj do NAS!

Gość a co się stało
z Waszym poprzednim topikiem

Gość Gone with the Wind

JA - TWA -----> Eee... wróżby to jutro chyba, no nie? :) Ciekawe co mi w tym roku wyjdzie ;-) ninotchka -----> Jak to? :( Bałwan bez nosa ma być? :( ;)

Eee... JA-TWA, tutaj zaszła chyba jakaś pomyłka :D Gdzie, my, jakże Elitarne towarzystwo i niegrzeczni? :)

Czesc Laski ;) Baaaardzo długo mnie tu nie bylo. Co tam u was dobrego słychac ? Słyszałam ze na jakąś hierbatke się zanosi :) Pozdrowienia znad kawki 🖐️

JA - TWA ----> Jak tylko oba seriale sie skończą (a to już w niedzielę w przyszłym tygodniu) to podjadę do Ciebie po nie :) A właśnie, może jakoś w przyszłym tygodniu na tą herbatkę? Albo w ten weekend? :D

Hej hej... Czas w tygodniu to ja mam dopiero popoludniu czyli gdzies tak od 18. A godziny wczesniej sze to tylko w weekend.