Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

Mi w przyszłym tygodniu tak naj naj najbardziej pasuje wtorek :) Poniedziałek i środa odpadają bo mam treningi, czwartek niestety też mam wieczór zajęty, a w piątek muszę jechać do domku po auto. Przepraszam, ale nie dam rady nic pozmieniać w tym całym tygodniowym planie :( Pozostaje jedynie wtorek.

U mnie tez jak na razie wszystko gra :) A gdzie ta herbatka ? Tam gdzie ostatnio ? Czy gdzies indziej ? :>

Wtorek 18:00 jak najbardziej :) A gdzie możemy pójść to już nie wiem, wiem na pewno, że herbatka ananasowa z pomarańczą i rodzynkami w miejscu, w którym gościliśmy ostatnio była PYSZNA :D

Kto podejmie się tego arcytrudnego zadania? :D Mowa o PRZEKONANIU Ptaka do spotkania :)

A ja tak sie zastanawiam czy tam miejsce bedzie o tej porze i czy nie zarezerwowac jakiegos stolika...

Myślisz Blush\'ka, że we wtorek ok. 18:00 może tam być tyle osób? A ostatnio w jaki dzień tam byliśmy? :) Już się cieszę na samą myśl o tej przepysznej herbatce :D No i o spotkaniu z Wami oczywiście :) :) :)

No wtedy to chyba jeszcze cieplo bylo i mozna bylo w ogrodku posiedziec, a teraz to juz takiej szansy nie ma i sie w knajpkach tloczno robi... :(

To ile nas w koncu bedzie dziouchy ? Bo moze bym jednak rezerwacje zrobila ?

Kochani tragedia :( Nie mogę jutro się spotkać :( Dzisiaj dowiedziałam się, że jutro gramy mecz w Jeleniej Górze... Przepraszam Was bardzo...no ale mnie nie będzie :(

Ok... to dajcie znac wczesniej na kiedy jest cos planowane. I powodzenia w meczu ;)

Dziewczyny, a jakie dni na spotkanie Wam pasują? A mecz postaramy się wygrać :)

Mi jak narazie to praktycznie każdy, no chyba ze coś mi nagle wyskoczy... A tak wogóle to Dzień Dobry ;) :P

Dziewuchy, a może niedziela wieczór? Ja na weekend wracam do domu - w piątek rodzice wyprawiają małą parapetówę dla rodziny i muszę być obecna. Ale w niedzielę wracam do Wrocka, jakoś na 19:00 powinnam już spokojnie dać rade stawić się w naszym miejscu ;) Jak myślicie? :)

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................to jest okrzyk radości TWA:P

Słuchajcie Kochani, to może po Świętach się spotkamy, już tak na spokojnie, co? :)