Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

JA - TWA ---> Wyobraź sobie moje oburzenie kiedy nie mogłam dostać jakiejś większej paki chałwy z Odry, we Wrocławiu! :)

hahaha.... A żebym wiedziala, że masz taki problem z maczanom, to bym Cię zaprowadziła do mojego sklepu...tam sprzedajom na kilogramy :P na razie hauwa robi za prezent ..leży pod chojakiem :D

Ho ho ho! Hej Kochani! :) Jak tam przygotowania do Świąt? Ja zalatana jestem jak dzik, jutro zaczynamy z mamą i siostrą piec ciacha (będzie wyżerka :D ), lepić pierogi etc :) Tylko dlaczego nie ma śniegu? :( Jakoś tak nie czuję sbytnio tej atmosfery świątecznej :( Zatem wyobraźnia musi pójść w ruch ;) Buziaczki i gorące uściski dla Wszystkich!

JA - TWA ---> Generalnie to dietę zakończyłam pod koniec października, jednak cały czas trwa etap dochodzenia do normalnej ilości spożywanych kalorii :) Czyli nadal nie jem wszystkiego na co mam ochotę, aczkolwiek takich rzeczy jest już coraz mniej :D Jak na razie utrzymuję wagę, nieraz nawet w dół spada, także jest dobrze :)

Pandeczka ---------> EKT to Elitarny Klub Towarzyski ;)

ŻYCZĘ: Na ten nadchodzący dzień piękniutki. Wszystkiego najlepszego życzą Ci makówki, karpik też Ci śle życzenia, a wraz z nimi pozdrowienia. Poczekaj na pierwsz gwiazdke, podziel się opłatkiem ze swą rodzinką, krewnymi, babcią i dziadkiem. Niech Ci 12 świątecznych potraw zasmakuje, jeśli nie 12 to 11 lub 10 do krzesła przykłuje. Napełnij swój brzuszek byś nie była dalej taki \"maluszek\". Spędź ten wieczór ze swymi bliskimi żeby stali się dla Ciebie jeszcze bliższymi. Przeżyj te święta jakby były ostatnimi, spraw żeby były od ostatnich jeszcze lepszymi. Przypomnij sobie cały miniony rok bo za niedługo zrobisz wielki skok. W sylwka będzie ludzi tłok, a przed Tobą cały nastepny rok. Więc 3-maj się ciepło. Niech kłopoty przed Tobą uklękną, bo w 4-rech literach je mamy i wszystko dobrze sobie poukładamy - Ja -TWA

święta, święta i po świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawimy ostro się tymczasem. Wszystkiego NAj!!!

ja pamiętam, bo jakoś nie mieszczę się po nich w spodnie... :P wyszczałowego szampona! :)

Pomyslnosci, szczescia i duuuuzzzzooo milosci w Nowym Roku :D

Hej hej dziewczyni i chlopaki (jesli tacy tu sa) 🖐️ Jak tam sie udala sylwestrowa imprezka, glowki nie bola ? ;) Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku 🌻

Witajcie! :) Przesyłam Wszystkim spóźnione życzenia noworoczne, jak najpłytszych dołków życiowych i jak najwięcej szczęścia! A co do Sylwestra... ja byłam na 4 dni z przyjaciółmi w Głuchołazach. Co mogę powiedzieć - w życiu tak się nie bawiłam! Zresztą, jeszcze dziś dochodzę do siebie :P Mam nadzieję, że i u Was zabawa była co najmniej wyjątkowa:) JA - TWA ---> Kurcze, ale ta Twoja kawka apetycznie się zapowiada... chyba zrobię sobie jak będę w domu :)

Czekamy aż ktoś w końcu odpowie na mojego posta :P W zasadzie to Ty już napisałaś, więc koniec czekania :D

JA - TWA ----> Kochana, przecież Ty nie jesteś mi nic winna! :) Pewnie ja jak miałam te płytki w torebce to się porysały czy coś. Teraz przyjadę z pudełkami :D Zdradzę Ci, że mam dla Ciebie małą szkocką niespodziankę w ramach podzięki :)

JA - TWA ----> To na razie jest zapowiedź podziękowania :D