Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Go艣膰 farbowana blondi
JESTEM To czego sie nauczylam i to czego sie naucze jeszcze jest bezcenne. Witajcie, ps, nie cierpie ludzi ktorzy zyja z Panstwa dorobku a sami ciagna bez granic, nie dajac nic w zamian, najwyzej puszke piwa czy sloik po musztardzie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 farbowana blondi
nc nie wiesz nic sie nie dowiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musi ten 艣wiat pierdykn膮膰
Blondi ,m贸j przyjaciel mieszkaj膮cy na p贸艂nocnej p贸艂kuli jest milionerem po 25 letniej uczciwej pracy w swojej firmie malarskiej.Pok膮偶 mi tutaj aby jednego,kt贸ry uczciwo艣cie sie dorobi艂??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 farbowana blondi
Nie wiem, moj ma znak, i tyle, czasem dla bankow wystarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no men no cry
Przys艂owie m贸wi: ch艂opa ze wsi wygnasz, wsi z ch艂opa nie. Polak b臋dzie kilkadziesi膮t lat za granic膮 siedzia艂 i nawet polskiego j臋zyka zapomni - ale polskiej zawi艣ci si臋 nie pozb臋dzie. Cbdu

Udost臋pnij ten post

Masz racj臋 m贸j..., brudy przykry艂o. Mamy w bloku obok s膮siad贸w, kt贸rym nie chce si臋 ty艂k贸w ruszy膰 do 艣mietnika i na nasze podw贸rko wyrzucaj膮 艣mieci. Nieraz nie ma gdzie nogi dos艂ownie postawi膰. Nic do nich nie dociera. Administracja te偶 ma to gdzie艣.

Udost臋pnij ten post

Witam babeczki amazonio a czemu to taka smutna minka ? nie lubisz zimy, 艣niegu? Wiesz u nas na Sk膮sku te偶 nie偶le posypa艂o i ja bardzo lubi臋 艣nieg, lubi臋 patrze膰 przez okno jak pada ... ja z moj膮 c贸reczk膮 obie lubimy jak pada 艣nieg , dzisiaj szykujemy si臋 na sanki ale wieczorem :-) Jedno czego nie lubi臋 w zimie - to tego 偶e marzn臋 :-P Nie cierpi臋 zimna - i nie lubie kiedy snieg topnieje i zamienia si臋 w tak膮 ciap臋, wtedy buty mokre , 艣lisko no i co tu duzo m贸wi膰 , snieg na 艣l膮sku nie nale偶y niestety do najczystszych ... :-( Ale o tym wie tylko 艢l膮zak :-) Przygl膮da艂y艣cie si臋 kiedykolwiek p艂atkom 艣niegu ? jak pi臋kne kszta艂ty i formy maj膮 ? jak bardzo si臋 r贸偶ni膮 :-) i s膮 tak pi臋kne ...szkoda i 偶al 偶e potem topniej膮 ... Albo np.Jak na szybach mr贸z maluje pi臋kne obrazy ... :-) To s膮 cuda ... Pozdrawiam wszystkie kobietki :-) Mi艂ego weekendu 馃尲

Udost臋pnij ten post

Eutenia przygladanie sie zza szyby temu jak pada snieg i podziwianie lodowych zapisow okiennych nie ma nic wspolnego z brnieciem przez zaspy w kierunku przystanku komunikacji miejskiej...wiadomo ze jak popada snieg i troszke pomrozi, miasto nagle zostaje sparalizowane, bo plugi i inne maszyny, o ktorych sprawnosci zapewnaja firmy odpowiedzialne nie wyjezdzaja w pore na ulice...a co z chodnikami? Piesi to dopiero sie maja !!! A szczegolnie osoby niepelnosprawne Eutenia do jakich i ja i Ama sie zaliczamy !!! wybacz ze jestem tak "przyziemna" ale w moim zyciu nie ma taryfy ulgowej i nikt mnie nie zwolni z obowiazkow...ani tez nikt nie zastapi :(

Udost臋pnij ten post

m贸j 艣ladzie 馃尲 Doskonale rozumiem co to jest brn膮膰 w stosach 艣niegu a wiatr daje po oczach i trzeba i艣膰 a tchu brakuje i w piersiach zatyka i nieraz trzeba przystan膮膰 aby nabra膰 powietrza - i ja nie mam lekko bo te偶 jestem niepe艂nosprawna ale w innym sensie.O czym nie wiesz.No teraz to ju偶 troch臋 tak. M贸j "post" o pi臋knym 艣niegu - odebra艂a艣 tak jak odebra艂a艣. Nie ma sprawy. :-)

Udost臋pnij ten post

Euteniu dziwnie to odebralas... I ja nie narzekam...a stwierdzam fakt...jak wiele innych... Czy mowienie 偶e cos mi sprawia trudnosc to narzekanie? mysle ze raczej informacja dlaczego cos jest dla mnie problemem...

Udost臋pnij ten post

Euteniu chcesz to narzekaj nie chcesz to nie narzekaj oba zachowania sa dla mnie normalne...zupelnie normalne...zreszta nikt tu nie moze nikomu dyktowac co ma pisac a Twoj post o pieknym sniegu odbralam tak jak to chcialas przekazac... snieg bialy puszysty piekny ktory sobie pada, kiedy my siedzimy w cieplutkim domostwie jest bajeczny kiedy spogladamy za okno lecz ten sam snieg, kiedy musimy wyjsc i jechac gdzies daleko, pokonywac zaspy, marznac na mrozie przestaje byc romantyczny a staje sie uciazliwy i denerwujacy...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, niedziela jak niedziela, odk膮d nie pracuj臋 czy to pi膮tek czy 艣wi膮tek nie ma r贸znicy. Dzie艅 jak codzie艅. Troch臋 wysz艂am, ale na kr贸tko. Nie ma du偶ego mrozu ale jest wiatr. Eutenio, nie lubi臋 zimy bo nie lubi臋 zimna, cho膰 jak wiadomo 'jak jest zima to musi by膰 zimno':) Kiedy艣 pracowa艂am w sklepie, to by艂 blaszak, latem duchota nie do wytrzymania, a zim膮 kosta, 偶e o mamuniu. Wychodzi艂am nieraz doslownie sztywna z tego zimna, taka by艂am przemar偶ni臋ta. Musia艂am jeszcze odstac swoje na przystankach bo doje偶d偶a艂am dwoma autobusami. Jeszcze teraz jak to wspominam robi mi si臋 zimno. Tak偶e, cho膰 zima dla innych ma urok, ja si臋 ciesz臋, 偶e do wiosny bli偶ej jak dalej. Ciesz臋 si臋, 偶e dzi艣 zaczynaj膮 si臋 ME w pi艂ce r臋cznej m臋偶czyzn. B臋d臋 mia艂a co ogl膮da膰, lubi臋 to. I tak niedziela zleci.

Udost臋pnij ten post

Amus no i fajnie :D zapakujesz sie w kocyk, zrobisz kubeczek goroncej herbatki - jak lubisz rum, to polecam...dziala rozgrzewajaco...i poczekamy na wiosne :D w porownaniu z poprzednia parszywa wczesna zima i tak nie jest zle !

Udost臋pnij ten post

kocyk, herbatka, rum...i byle do wiosny...zmarzlaczki:P:D pozdrawiam serdecznie馃憚 i 偶ycz臋 du偶o ciep艂a, bo do wiosny jeszcze daleko i mrozem strasz膮.

Udost臋pnij ten post

a Ty taka gor膮ca kobitka... wiesz, 偶e jak sie kumuluje za du偶o ciep艂a, to mo偶e grozi膰 samozap艂onem:D obdzieli艂a by kogo...;)

Udost臋pnij ten post

mnie tez podoba si臋 takie por贸wnanie, gdybym by艂a facetem, to gustowa艂abym w艂a艣nie w takich kobietach;) niestety m贸j ma艂偶 tez spokojny..:D

Udost臋pnij ten post