Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Amus Twoje mysli sa tak cenne:D że moze powinnas zaczac gdzies je publikowac :D A tak serio: to tak jakos mam...ze jak sama sobie dogodze to jestem w 100% zadowolona...cholernie ciezko gadac do ludzi [zeby uslyszeli co sie mowi i zapamietali] co do tego co lubisz... kiedys mialam fajnego faceta [lepsze to niz nic] ktory prezenty kupowal na zasadzie...chodz do sklepu...wybierz sobie...ja zaplace... nigdy nie poszlam do salonu samochodowego ;) Chochli czuje sie bardzo przutulona...i wiecznie chce byc przytulana :D:D:D [hehehe za trzy dni ja sie upomne bedziesz zalowac swej inwecji ]:p

Cześć, jak zwykle pierwszą czynnością każdego ranka jest u mnie przegląd ofert pracy. Szukają między innymi młodej, puszystej do pracy w lesie. Dobre, co ? :D Miłego weekendu.

hej Amus nie ma to jak usmiechnac sie z rana :D rozumiem wymog mlodosci:D ale do czego ta puszystosc? ;) a matrymonialne tez przegladasz? mi sie marzy archiwum :D ale kiedy pojawia sie takie ogloszenie, kandydatow jest tylu ze opadaja rece...

Też zastanawiałam się dlaczego puszysta:D Matrymonialnych nie przeglądam, ale może czas zacząć:D Kiedyś byłam na randce z ogłoszenia. Muszę Ci powiedzieć, że facet był naprawdę do rzeczy.A ja zachowałam się jak dziwadło. Byłam speszona i przez to małomówna i itp., itd. I dalszego ciągu nie było. Szkoda bo podobno zyskuję przy bliższym poznaniu. A może nie był mi pisany ?:D Zaniosłam dziś cv do Żabki. Szukają dorywczo. Pasowałoby mi. Zobaczymy, może akurat to jest to miejsce i ten czas. Mój...teraz wszędzie jest full kandydatów. Sąsiadka pracuje w hurtowni szkła. Szukali do ciężkiej fizycznej roboty. Zgłosiło się 250 osób, i młodzi i starzy, kobiety i mężczyżni, wykształceni i bez. Niestety, jak się chce coś włożyć do gara to trzeba mieć za co. No dobrze, póki co zmykam bo zaraz startuje moja idolka.

bardzo zyskalas na blizszym poznaniu :D znaczy ja zyskalam na blizszym poznaniu Ciebie :D bo dluzsze posty piszesz;) juz niejednozdaniowe;) ja mam fajny serialik o zemscie :D z przyjemnoscia ogladam jak pewna kobieta niszczy wszystkich, którzy wczesniej wyrzadzili wiele zla jej i jej ojcu...ech...szkoda ze nie mam takich mozliwosci...by sprawiedliwosc mogla zatriumfowac, przyjemnie byloby patrzec ze sie w koncu ma przewage !

Wyszly dwa ostatnie odcinki "Grimm" - fajny "supernaturalny" serialik, lubie go. Sherlocka ogladam juz przykladnie w TV (cholera - place kablowke, to trzeba zaczac korzystac). Mam skyboxa na ktorym mozna nagrywac wybrane programy i jak jest cos ciekawego to sru. Dzisiaj eksio sie wybiera do mnie z wizyta. Troszke popracuje nad pudelkami do herbaty i wykonczeniem tego co juz zrobione.

Chochli uwielbiam Twoje poczucie humoru :D 👄 ten drink mialby Ame rozkrecic? a co by sie stalo jakby jej zasmakowal i zamowila by jeszcze ze 3...wyszlaby na pijaczke ;););) Grimma odstawilam do kosza...Oneill...zreszta Terre tez...wydawalo mi ze mnie to wciagnie...okazalo sie ze nic a nic... moje stare serialiki [znaczy ich kolejne sezony ] sa jednak niezawodne a z nowosci Person of Interest mnie zaciekawil...no i Ringer i Revenger...heh...jeszcze sie Boss paleta do oceny...a juz za chwile Tron i Spartacus... pobajerzylam :D ide dalej smazyc placuszki :D

Szkoda jej. Bardzo lubię piosenkę 'Wymyśliłam Cię' Drinka nie mogłam zamówić bo byliśmy na spacerze. Nie pomyślałam o piersiówce:D dla kurażu. Mój...w odpowiedzi na Twój wpis z 13.19 - są ludzie którym przychyliłabym nieba tylko po to żeby słońce wypaliło im oczy.

AMUS slowo honoru: D zaczynam Twoje ""Amusiowe mysli"" zapisywac :D tak...mi tez szkoda...przegrana walka z choroba...to oznacza tylko jedno...zlosliwy nowotwor :( jej piosenka towarzyszyla mi w kolejnym zakochaniu;) chcialam napisac w pierwszym...ale "zakochana" bylam juz w przedszkolu...teraz mi przeszlo w uwielbienie...uwielbiam sprzet ktory mi ulatwia zycie...:D

Przyznaję się bez bicia, są...to nie ja wymysliłam, ale nie ukrywam, że bardzo mi sie podoba. Mam w swom życiu osobę, której z przyjemnością bym się odwdzięczyła za to co mi zrobiła. Mój...jest wiele sprzętów ułatwiających życie:D

oneill :-) Pomóż zrozumieć. Chodzi o te całe ACTA. :-( Nie jestem w tych sprawach kumata, dzisiaj trochę syn mi wytłumaczył o co chodzi, bo nie wiedziałam. Ale jak Ty oneill sądzisz ? czy np.Youtube może być zlikwidowane? :-( O co w tym wszystkim chodzi? i czy tu chodzi tylko o kraje europejskie czy też inne ? 26.01. Polski rząd ma podpisać te całe ACTA ... Oneill, wyjaśnij proszę,Ty napewno wiesz w tym temacie wiele więcej. Z góry dziękuję.

Cześć:) też jestem ciekawa o co dokładnie chodzi, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że o zlikwidowanie dostępu do darmowych filmów, muzyki. Miłej niedzieli.

Jak to mowia: nie strasz, nie strasz, bo sie ze.s.r.a.s.z. I co? Odpowiedzia bylo (jak zreszta przewidywalam) zhakowanie stron rzadowych. Tak, mniej wiecej chodzi o szeroko zakrojona obrone praw autorskich. Na mojej stronie na fb sa filmiki z polskimi napisami ktore wyjasniaja istote rzeczy bo ja w tym dobra nie jestem ;) ❤️

WITAJCIE Samotniczki No i znow usmiech zagoscil na moich ustach:D tym razem dzieki Euteni :D Oneill 🌻 gratulacje hahaha jak sie strona od ACTA zaczela to moze poszukajmy dlaczego podpisania ACTA przez Polske moze byc dla nas uzytkownikow internetu grozne? Na razie wikipedia mowi tak: Umowa handlowa dotycząca zwalczania obrotu towarami podrabianymi (ang. Anti-Counterfeiting Trade Agreement, ACTA) projektowane porozumienie wielostronne, mające narzucić międzynarodowe standardy w walce z naruszeniami własności intelektualnej. Dokument ustanawia szereg regulacji prawnych o globalnym zasięgu. Do porozumienia może przyłączyć się każde państwo zainteresowane współpracą w ramach powstających struktur. Powołane do życia ciała administracyjne będzie zupełnie niezależne od istniejących obecnie międzynarodowych instytucji, zajmujących się dotychczas tymi zagadnieniami: Światowej Organizacji Handlu (WTO), Światowej Organizacji Własności Intelektualnej (WIPO) czy innych agend Organizacji Narodów Zjednoczonych (ONZ). Przedmiotem regulacji są kwestie obrotu podrabianymi dobrami, zasady handlu lekami generycznymi oraz problem rozpowszechniania dzieł prawnie chronionych poprzez Internet (tzw. piractwo medialne). Własność intelektualna - zbiorcze określenie grupy monopoli prawnych, obejmujące niektóre dobra niematerialne (prawo autorskie) oraz niektóre własności przemysłowe (patenty oraz znaki towarowe). no i teraz mysle dlaczego You Tuba mialo by nie być ? to miejsce wrzucania plikow dla ogolu? wlasnych plikow nie cudzych !!! i to jest ta roznica ! piszcie Samotniczki