Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

mój ślad :-) Dzięki mnie uśmiech zagościł na twojej twarzy ? To się cieszę ❤️

wczoraj pisalam o tym jak bardzo lubie filmy...ale wiecie co czlowiek jest coraz mniej anonimowy, w kazdej chwili ktos moze zrobic ci zdjecie na ulicy czy w innym miejscu...nawet tego nie wiesz, nagrac rozmowe..a w filmikach amerykanskich: odsloniete okna, otwarte drzwi to standard...przygodzisz w gosci...zostawiasz w miejscu niewidocznym pluskwe, ktora daje obraz i dzwiek w komputerze... rozwoj techniki mial nam pomoc...okazuje sie byc mieczem ktorym mozna walczyc i od ktorego mozna zginac...

mój ślad 🌼 Dokładnie 5 minut temu syn pokazał mi tą samą stronkę którą tu wkleiłaś aby dać swój podpis. Ten łańcuch na tym Youtube - masakra - moje kochane Youtube ... :-(

mój ślad - oczywiście że można z tej stronki wysłać petycję. Ja i syn już to zrobiliśmy. Już tam dobija 3 miliony petycji i to z różnych krajów... Ale czy to coś da ? :-(

Mój...strajkujesz? Dostałam dziś maila, bardzo mnie rozśmieszył i chciałabym go Wam pokazac, ale nie wiem jak. Nie umiem wstawiać linków. Próbuję, próbuję i nic. Oneill, wyślę na Twoją pocztę, a Ty go tutaj umieścisz, dobrze?

strajkuje? gdzie mam strajkowac Ama? ;) bo nie wiem... udzielam sie od rana czynnie na cafe;)...jem, ogladam i tak mija dzien a wiatr za oknem hula :D nie wiem jaki mail masz na mysli? nie wiem jakiego linka nie mozesz wstawic? czy to pps? moj @ w profilu ...przeslij tego maila

Żądasz ode mnie niemożlwego:D Zdenerwowałam się na świętą noc. Jak słucham o refundacji leków ciśnienie idzie mi w górę. Co za draństwo.

nie sluchaj Amus pewnie ze dranstwo moje i chorej wszystkie maja inne ceny, oczywiscie wyzsze a najgorsze jest to ze moje paski w ogole wypadly z listy [co oznacza ze sa pelnoplatne] i teraz nie wiem...nie mierzyc poziomu cukru i kupic pudelko od swieta...czy kupic nowy aparat ktory ma paski w pelni refundowane...jutro ide do dr.rodzinnej...zobaczymy co dla "slodkich" zostalo taniego na tej liscie:(

No i nawalili - tylko podraznili hakerow z Anonymous'a ;) To bylo do przewidzenia. Najgorszy to hobbysta, taki co to hakuje dla samej przyjemnosci hakowania a nie dla korzysci. I z takimi wlasnie walcza te wszystkie organizacje. Siedzi sobie jakis pryszczaty nastolatek i po kilku godzinach wlamuje sie do pilnie strzezonych serwerow Pentagonu (to juz kiedys mialo miejsce) - i na goowno mu te informacje tam zawarte, on sie cieszy ze mu sie udalo.

sprawdzcie sobie niektore strony rzadowe - nie dzialaja :D http://wiadomosci.wp.pl/title,Polskie-strony-rzadowe-przestaly-dzialac-Protest-przeciwko-ACTA,wid,14187932,wiadomosc.html?ticaid=1dc95 sprawdzilam osobiscie przed chwila strone premiera www.kprm.gov.pl

W zasadzie to nic. Może pójdę po ksero karty do przychodni, do końca miesiąca muszę złożyć wniosek o niepełnosprawność. O, jeszcze i do banku przedłużyć stałe zlecenie. Po południu mecz i poniedziałek zleci:)