Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hollydollyyyyyyy

PROBLEM Z UBRANIAMI PO CALYM DNIU !!

Polecane posty

Gość hollydollyyyyyyy

Mam pewien problem,otóż bardzo się poce...kapie sie często,uzywam antidralu i antyperspirantow,ale nie pomagaja:( deneruwje mnie to,ze jak wracam z pracy,to moje bluzki,bluzy,swetry, w ktore bylam danego dnia ubrana, brzydko pachna pod pachami...musialabym prac te ubrania codziennie,a wiadomo ze przez to sie mechaca, traca fason itd.. czy macie na to jakis sposob,nie wiem,myc proszkiem do prania lub mydlem tylko te miejsca pod pachami? wiem ze to moze głupio brzmi,ale jest to dla mnie problem:(

Gość hhhh
schudnij:O

Gość tez tak mam 123
niestety

Gość hollydollyyyyyyy
nie musze chudnąć, jestem szczupla... tez tak mam 123 --> i co robisz????

Gość tez tak mam 123
nic, piore

Gość fffffia
Bosh, laska, to się pieeeeeerze!!!!! każdemu śmierdzi, co ci się wydaje. A ten, co twierdzi, że nie, to co najwyżej nie czuje (tylko czują inni i otwierają okna). Osobiście wszystko, w czym przeychodzę do domu, zrzucam z siebie i przeznaczam do prania (no może z wyjątkiem swetrów rozpinanaych ubieranych na kilka innych warstw.) Czasami przebieram się kilka razy dziennie, jak mogę po drodze wpaść do domu. Zresztą dla mnie to nie tylko kwestia potu pod pachami. Nie ubrałabym przenigdy drugi razu bluzki nawet nie przepoconej pod pachami tylko dlatego, ze pachnie mną, a nie proszekiem i czystością. Po prostu to jest kwestia higieny i na tym się nie oszczędza!

Gość hollydollyyyyyyy
wszystko fajnie, tylko ze 2 swtery za ktore zaplacilam, jak dla mnie, duze pieniadze, sa juz tak pomechacone, ze jeszcze troche i je wyrzuce.... wiec pytam sie,czu ktos ma jakies ALTERNATYWNE rozwiązania....

Gość hollydollyyyyyyy
up

Gość kik*
każdy pierze (albo śmierdzi). niestety, ubrania nie trzymają fasonu przez lata.

Gość jaktotak*
ale Ty chcesz się myć pod pachami proszkiem do prania??? Czy ja coś źle zrozumiałam?? :O

Gość bombelka
kązdy się poci, ale jeśli uważasz że to nadmierne to może warto zbadać hormony?

Gość hollydollyyyyyyy
nie,napisalam, czy mozna namoczyc tylko sweter pod pachami i popocierac proszkiem do prania i mydłem, zamiast prac cały

Gość hollydollyyyyyyy
hmmm tak,uwazam ze nadmiernie.... hormony mowisz..czyli do endokrynologa...niestety teraz nie jestem w stanie sie wybrac do lekarza,ale w przyszlosci na pewno, dzieki

Gość jaktotak*
Jak pierzesz swetry w proszku to nic dziwnego, że się mechacą. Od tego są delikatne płyny!!!

Gość bombelka
widzę masa speców od prania hehe :D holly- albo endykrynolog, albo dermatolog- może znajdzie jakieś inne wytłumaczenie, warto spróbować! pozdrawiam