Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty polki..

TAK MA wyglądac IDEALNE CIALO..!kobiece i sliczne ..zobaczcie same !!

Polecane posty

TAK A DLACZEGO TU NIE WSTAWISZ SWOJEGO ZDJĘCIA? CHYBA JESTEŚ RÓWNIE PIĘKNY??? BUAHAHAHAH

co ty człowieku... nie ma deka tłuszczu? Ja mam dokładnie taki jak ona, wałek tłuszczu tzw. boczki i próbuję się tego pozbyć. Ale fakt, twarz ma śliczną i te włosy... :) długie i kręcone

Ciekawe po ilu operacjach plast. jest bo przecież nikt z forum \"raczej\" jej nie zna i nie moze stwierdzić ze jest naturalna...

tak napewno zazdroszcze widac ze ma kilo tapety na twarzy 10 operacji plastycznych i sylikony tym bardziej ze ejst z wenezueli i tam operacje plastycznesa na porządku dziennym ciekawa jestm jak wygląda bez makijażu i moim zdaniem wcale nie ejst taka ładna jakas taka dziwna ejst w tym roku była takaładna miss zajeła chyba miejsce 2 wice miss taka blondynka naprawde sliczna była a ta nic nadzwyczajnego... a tak pozatym co to za głupi temat...i jak amsz cos do polek to spierdalaj do wenezueli pajacu polki są własnei szczuple wes se pojedz do stanów to wtedy pogadamy a co do urody to chyba niesłyszałes ze wszystcy mówia ze polki są bardzo ładne a zreszta co sie bede produkowac niemasz laski bo masz ryj jak bys zajechał o beton to skarzysz sie an polki wes sam spójż w lustro to pogadamy!!! zadna cie niechce i masz kompleksy!!! wypierdalaj cioto jebana

Gość zawiodlamsieitobardzo
http://desiakhada.com/ideal-womans-body-should-look-like-this-lady-research-says/ To mój ideał, właśnie to chcę osiągnąć ;) Zero tłuszczu? Pff.. Najwyżej z plastikowymi cycami.. Krągłości i prawdziwe, naturalne ciało według mnie jest najlepsze, nie bmi 17 i plastik w cycach. Autor (prawdopodobnie facet) najwyraźniej w dzieciństwie bawił się samymi lalkami barbie.