Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty polki..

TAK MA wyglądac IDEALNE CIALO..!kobiece i sliczne ..zobaczcie same !!

Polecane posty

Gość PRZESLICZNE LASKA
JESTEM kobietą ALE ta LASKA jest SLICZNA wg MNIE!!

Gość ewes
nie zazdroszcze!!wcale nie uwazam, ze ona jest jakas super szczupła, ma wrecz krągłasci gdzie trzeba!!Norlmanie zbudowana no i piekna!!co tu duzo mowic!!Musze Cie rozczarowac, wcale jej nie zazxdroszcze tylko podziwam!!Poza tym nie jestem gruba!!WYPRASZAM SOBIE@ jestem szczuplejsza od niej, co nie znaczy ze łądniejsza:)ona jest sliczna:)koniec i kropka!!

Gość nic na to nie poradzę
alu uważam, że powinna schudnąć w biodrach.

Gość ta jasne
szczególnie boczki ma śliczne :O

Gość anty polki..
ale mi chodzi o to własnie ze jest kobieca anie patyczak..ale niema tłuszczu tyle co Polki oblesne..jest super szczupla i cholernie kobieca i piekna..idealna figura..lepszej nie moze byc!!

No, tak, ona jest mniej otłuszczona niz ja, bo jak wiadomo Polka szczupła być nie moze z definicji :D

Gość ewes
włąsnie ze Polki sa szczupłe!!!a Polacy faceci sa grubi maja wstrene brzuchy!!sam pewnie jestes oblesny tłuscioch!!

Gość anty polki..
NIGDY CHYBA NIE WIDZIALEM TAK SLICZNEJ LASKI W NASZYM KRAJU!!A WY>??

Gość no ładna ale
biorąc pod uwagęże sławne kobitki i bogate siedząkilka razy w tyg u kosmetyczki, fryzjerki, na siłowni, solarium itp i mająkase na wszystko i majątylko "wyglądać" to żaden wyczyn... Mogąsobie chodzićw ciuszkach drogich i niepraktycznych, wozą sięwszędzie samochodem i nic nie robią innego... Pojeździłyby zimą śrdkami komunikacji miejskiej i postałyby troche na deszczu to ciekawe czy byłyby takie piękne. Jakby sięopatuliły szalikiem, czapąitp to jużby takie piękne nie były a ich misternie upięte włsoy i makijaże spłynęłyby baaardzo szybko i ukazałyby siępotwory hihi. Co ona wiedząo życiu...??? Poproacowałyby w dusznych pomieszczceniach firmy itp, posprzątałyby i ugotowałyby coś to zobaczylibyśmy jak ich piękność sięulatnia z prędkościąświatła. Po prostu to żaden wyczyn tak wyglądać. Gdym ja nie musiała nic robić-pracowaćitp i miała dużo kasy teżbym tak pięknie wyglądałą. Każda kobieta by była piękna ;) Te wszystkie gwiady, misski itp bez sztabu stylistów itp i kasy wyglądałyby gorzej niż przeciętna kobieta!!!

Fajna fajna :) widziałam kilka ładniejszych, ale tej też niczego nie brakuje :)

Gość anty polki..
ma sliczne cialo.najladniejsze chyba jakie moze miec kobieta!

no, to sobie popatrz dokładnie, bo taka zagraniczna bogini nawet na zgrzebnego polaczka nie poleci, biedaku :(

Gość to bez ubrania mniej wazysz
niesamowicie sliczne ma cialo ..twazr przecietna jakich wiele u mnie na uczelni.. mam naprawde sto razy łądniejsze kolezanki..wierzcie lub nie ale figure ma boską ..

Gość hihiheheh
wczoraj podawali bodajrze w wiadomościach,że Polacy to jeden z najszczuplejszych narodów w Unii :-) (chyba 3 miejsce,czy 2 )

a ja właśnie jestem do niej podobna, i to fakt - facetom się taki typ urody podoba - nie narzekam na brak zainteresowania

Gość mozesz byc z siebie dumna
ze uwazasz za ideal kobiecego piekna laske poprawiana chirurgicznie!!!! Brawo!! Gratuluje!!! wpajaj mlodym naiwnym dziewczynom, ze powinny dazyc za wszelka cene do takiego idealu. Niech sie tna, niech sie katuja. Ta wenezuelka ma sztuczne cycki i na pewno jeszcze wiele innych poprawianych rzeczy, o ktorych nie wiemy. Poza tym ma dziwna talie i kosci biodrowe. Moze tez byly dotykane przez chirurga i cos nei wyszlo?? Oczywiscie efekt jest swietny, laska ladna, dobrze zrobiona, w koncu miss. Ale nie powinno sie kogos tak sztucznego dawac jako przyklad.

Gość oj jakie
wy durne . Ona jest ladna bo jest Miss Venezueli. Zobaczcie jaka jest piekna Miss Polonia. Wtedy bedziemy porownywac.

Gość nie widać nóg trudno oceniać

Gość stokrotka1984
ja mam takie cialko. moj chlopak szleje kiedy tylko do mnie przychodzi, nie mam juz gdzie sie chowac:P:P:P

Ona nie ma szerokich bioder, ani boczków, ona ma po prostu nieciekawy krój majtek. Gdybym ja założyła takie majtki, miałabym wały tłuszczu po bokach, a jak założę figi z dużym wycięciem wydaje się strasznie szczupła, z nią byłoby to samo:D Ma ładne wcięcie w talii i doskonałe uda. Ciało, twarz i włosy bogini. Moim zdaniem jest piękna. Widziałam w Polsce takie kobiety, co rok widuję takie na plaży, więc nie zgadzam się z opinią, że w Polsce takich kobiet nie ma. Poza tym polki są uważane za jedne z najpiękniejszych kobiet świata, czego o Polakach powiedzieć nie można:)

Gość ja tez myslę
że ona jest śliczna :) ma piekne ciało i na pewno nie jest to efektem działania chirurgii. Ja jestem od niej szczuplejsza ale nigdy nie bede miała tak ładnej figury, chocbym sie zesrała na rzadko i zaćwiczyla na smierc :( włosy mam podobne, bo tak samo długie, ale takiej buzi i ciałka miec nie bede :( nie podoba mi sie jedynie stwirdzenie że Polki powinny byc takie. To troche niemile. Ja mysle ze wiele Polek jest z pewnosia ładniejszych i jeszcze zgrabniejszych od niej. A wenezuleki tez nie wszystkie sa taki piekne.

Gość jak można mówić
"nie ma ani grama tłuszczu" to chyba debil jakiś napisał bo każdy człowiek, a przede wszystkim kobieta ma ZAWSZE tkanke tłuszczową A niby z czego są cycki debilu :O

Gość nie masz wiekszych zmartwien

Gość jeśli to Wenezuelka
to na bank była poprawiana chirurgicznie. Mam rodzinę w tym kraju i od niej słyszałam, że dziewczyny z klasy średniej na 15-16 urodziny dostaja w prezencie od rodziców swoją pierwszą operacje plastyczną :D

Gość indianka*
och załozycielko tematu glupota i pustka bije od ciebie laska jest piekna to prawda i ma piekna figure i uwierz mi ze gdyby mozna bylo kazda z nas taka by miala niestety ale nasz wyglad jets w duzej mierze zdominowany przez geny widzisz ja moge byc szczupla moge sie odchudzic ale mam wąskie biodra i krzywe nogi i co kurwa myslisz ze to ode mnei zalezy ??? podly wredny babsztylu mam dlugie ladne wlsoy mam ladna cere ale nic nei poradze na to ze mam rozstepy, bo one nie pytaja mnei sie o zgode wiec zamknij paszcze i spierdalaj

Gość autorem topiku jest facet
albo dzieciak płci paskudnej :D

Gość pierdololo
to tym bardziej niech zamknei paszcze i spierdala

Gość ile razy mam mowic
ze ta laska ma na pewno silikony (to widac), a zaloze sie, ze reszte tez sobie poprawiala (pewnie nos lub uszy, byc moze usta, byc moze wycinala sobie zebro). W wenezueli to jest nap orzadku dziennym! W tym kraju wspolczynnik operacji plastycznych jest najwyzszy na swiecie! Ale wy idiotki wierzcie naiwnie, ze to cialo jest naturalne, buahahaha!