Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

11miesieczne maluchy

Polecane posty

napiszcie co im dajecie do jedzenia?czy dajecie im slodycze itp.i ile waza wasi chlopcy?pozdrawiam :)

Mój 11miesięczny Szymulek wazy 9,600.kilka dni temu przechodził trzydniówkę.3 dni temu odstawilam go od cycusia(nocnych karmien0bo miesiac temu zaprzestałam z dziennych .słodyczy staram sie nie dawac,jedynie ciasteczka dla dzieci-nestle-miskopty i chrupaczki,apetyt maly ma spory,tzn wszystko chetnie próbuje,oistatnio polubil ogórki kiszone

bo moj maly wazy 8.300 jest b.drobny.lekarz powiedzial ze powinien przynajmniej 1kg. wiecej wazyc.Dwa tyg.temu zrezygnowalam z pracy aby z synkem zostac w domu bo opiekunka niestety sie niesprawdzala miedzyinnymi niebylismy zadowoleni z tego ze malo jadl podczas naszej nieobecnosci.Przy mnie je duzo niz przy niani,ale nadal jestem ciekawa co serwojecie swoim maluchom tak dla porownania.Bo martwie sie bardzo,tez chcialam dodac ze moj maz byl bardzo drobny.Z gory dziekoje za wszystkie odp.

na słodycze jest jeszcze za mały.Słodycze dla niego to były deserki, chrupki kukurydziane,biszkopty oraz herbatniki