Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna nudziara

O czym gadacie z innymi, bo ja nie umiem, choć wcale nie jestem nieśmiała

Polecane posty

Gość pijawkka do kretyna
szubrawiec to głupek. Wszędzie włazi i drze ryja. pacan jeden

Gość tylko to siedzenie w glowie
konfabulacaj:o..plotkowanie i tyle :D

Calamity ... ja nie rozumiem jak tutaj mozna siedziec dluzej... tych postow tyle nabic... ja po 500 widze ze w tym bagnie magluje sie ciagle te same tematy ... jest taki burdel ze niemozliwoscia jest znalezienie czegos interesujacego jedyny plus to taki ze jezeli szukam odpowiedzi na jakies pytanie i nie moge sam znalezc to tutaj moge zadac czasem znajdzie sie inteligentna osobka ktora odpowie to tyle ;/

Gość tylko to siedzenie w glowie
no widzicie...o dupie maryni :P

tak sobie myślę, że z jednej strony jestem rzeczywiście jakaś aspołeczna i nieprzystosowana, ale z drugiej to chyba muszę mieć zabójczo niskie IQ skoro nie mam nigdy nic do powiedzenia.. (EQ tym bardziej, bo ja nawet o pogodzie nie pogadam) ja przecież nawet nie wiem o czym mam z kimś rozmawiać na gg :O :O dlatego rzadko to robię.. zawsze gadka urywa się na cześc, cześc, co słychać i takie tam.. jakaś niekontaktowa jestem.. i totalnie niekreatywna :( nie potrafię podchwycić rzadnego wątku, nawet na forum nie włączam się w dyskusje, najwyżej odpowiem coś komuś jednym zdaniem, jeśli znam odpowiedź na pytanie. cóż, chyba tego nie zmienięęęę:(

Nie przesadzaj bo mi tutaj Tomeczkiem maruda forumowym zczyna zalatywac ;-) nie widze zebys miala problemy z pisaniem o tym co Cie trapi ... :P

no i właśnie to jest to.. ja potrafie tylko monolog uprawiać :| bo to tak jakbym gadała do siebie.. albo potrafie jeszcze słuchać, co być może jest pozytywne, choć na dłuższą metę takie gadanie do milczącej osoby chyba nikomu by się nie podobało

Moze zle towarzystwo wybierasz ... z reszta nic na sile jak mi ludzie nie pasuja to po co na sile mam probowac wcisnac sie miedzy nich ? Jaki monolog... ja tutaj dialog widze.