Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca....

Chcę zrobić sobie jasne pasemka

Polecane posty

Gość pytająca....

jestem szatynką,tylko jak to zrobic żeby nie wyszły one żółte?Bo pewnie fryzjerka zrobi to rozjaśniaczem i wtedy wychodzi mi kolor żólty.Podobno są jakies specjalne płukanki dzięki za ewentualne rady :-)

Gość pytająca...
up up

Gość płukanka Delia niebieska
sprawi że będą platynowe, ładniutkie. Tylko nie można przesadzić w ilości bo wyjdą niebieskie.

albo deila nie pamiętam ;)

ja miałam kiedyś wlaśnie żółte pasemka i kupiłam sobie plukankę tylko nie pamietam nazwy i to nie byla niebieska tylko srebrna i pasemka byly po niej takie srebrno popielate - prześliczne ;) no ale szybko mi się znudziły i przefarbowałam się z powrotem na brąz :D

Gość pasemka sa juz nie modne
jesli masz wlosy ciemny blond to kup farba loreal hollywood albo scandinavia i pofarbuj cala glowke! efekt bedzie super i wloski zdrowe!

Gość pytająca...
oo dzięki .Tą płukanką wystarczy raz czy trzeba za kazdym razem po umyciu?Fryzjerka powinna miec taka płukanke?Czy lepiej zabrać ze sobą? do teoria--- widze własnie ze chyba teraz jest dendencja do malowania na jeden kolor ale samej sobie podobam sie w jasniejszych włosach tylko kiedys pasemka robiła mi znajoma ,było ich za duzo i były koloru żółtego :-0 -mało tego były umalowane nierówno -więcej z jednego boku.Tragedia.( przez to miałam uraz do malowania na jasny kolor :-D ) No i najwazniejsze ..mężowi też podobam sie w jaśniejszych włosach :-)

idź do fryzjera, zrób pasemka, a potem w domku możesz potraktować włosy tę płukanką, ja używam ją raz na tydzień czasem rzadziej, po prostu gdy widzisz po włosach że już czas :)

Gość a co znaczy niemodne
Bez przesady, wkurza mnie coś takiego, wczoraj modne dzisiaj nie. A kto niby to ustala ? :P

Gość pytająca...
kurcze ...własnie widze ze pasemka sa juz nie modne ale całych blond nie chce ,wiem ze będe sie źle czuła w takich wlosach :-( .Najbardziej bodoba mi sie jak mam umiarkowaną ilosc jasnych pasemek zeby poprostu troche rozjasnic włosy ( po tym niefortunnym maolwaniu na zólto by troche stonowac kolor dodałam sporo pasemek ciemnego brązu i wyszło nawet spoko)