Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdaa

Jestem w ciaży

Polecane posty

Gość agdaa

Jestem w ciazy z drugim dzieckiem.Mam synka co skonczyl roczek i juz zaszlam z drugim,nie chce byc w ciazy za wczesnie planowalam druga ciaze ale jeszcze nie teraz.Mieszkam u rodzicow jeszczen ie znalezlismy z mezem swojego konta a juz bedziemy miec nastepne dziecko.Najbardziej denerwowac bedzie mnie wstawanie w nocy noworodek bedzie plakal a starszy synek bedzie sie budzic.W tedy woglule z mezem nigdzie nie wyjdziemy ani ja nie wyjde jedno male a drugie jeszcze mniejsze jestem zalamana co mam zrobic pomozcie!!jestem w trzecim tygodniu ciazy i jeszcze sie łudze ze dostane miesiaczke :((

Gość Eleonora Zygfryda
Trzeba było myśleć trzy tygodnie temu :P

Gość Bóg rzuca monetą
e - poradzicie sobie :)

Gość laleczkaaaa
dokladnie!!a nie teraz plakac....wiesz ile kobiet zamienilo by sie z toba????

Gość pieczony boczek
sory, ze pytam...ale stosowaliście jakieś metody anty??

Gość agdaa
Stosowalismy metode obiawowo-termiczna wiedzialam kiedy mam dzien plodny ale maz nawalil myslalam ze nie zalapie hmm ale nistety zalapalam.Maz chce miec dziecko drugie ale ja jeszcze nie.

Gość Bóg rzuca monetą
jak nawalil? chcieliscie stosunek przerywany sprobowac?

Gość Święta Wincenta
Niby dorosła, a nie wie że stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna :O No i "załapała" :P:P:P

Gość agdaa
Tak stosowalismy taka metode stosunek przerywany w dni plodne a w dni nieplodne normalnie bylo dobrze.Az maz zdecydowal na dziecko.

Gość agdaa
Ale odbylismy w dni plodne stosunek pelny

Gość Bóg rzuca monetą
no to bedziecie mieli nauczke, ze w dni plodne, albo gumka, albo szklanka wody :) dwojka dzieci to jeszcze nic strasznego - zaczniej sie lepiej cieszyc, zeby maluch na radosnego wyrosl :)

Gość agdaa
Gdyby wszyscy sie tak kochali po Bozemu to kazda rodzina mialaby po dziesiecioro dzieciakow

Gość klara 82
więc jeszcze wszystko przed tobą:)

Gość anulka damulka
Głowa do góry :) Mieszkasz z rodzicami, więc pewnie ktoś zawsze Ci pomoże. A z mężem jeszcze poszalejecie po imprezach, za kilka lat :)

do autorki....metoda ktora stosowałas to nie metoda zapobiegająca, ale metoda naturalnego planowania rodziny... niby jak ona cie zabezpiecza?...to ty stosujesz wstrzemieźliwosc w dni płodne, \\nawaliłas na całego jak mozna byc tak ..piiiiiiiiii,,, i po urodzeniu dziecka nie stosowac antykoncepcji do kogo masz pretensje

Gość jejku dajcie jej spokoj
zali sie- jest swiadoma tego, ze zrobila zle. no i co? ze ktos jest na tyle swiadom swojego bledu ze sie do niego przyznaje - ma byc przez jakies wulgarne kobiety zjechany?

Gość agdaa
Myslalam ze mnie pocieszycie ale widze tylko pretesje hmm.dzieki wam wlasnie sie przekonalam jacy ludzie potrafia byc okrutni ,nawet nie znajomi co nic od nich niechce tylko parslow i porad dzieki wam

Gość smutna lezka
agdaa - zauwazylam kilka osob, ktore cie ejdnak pocieszaly... szkoda, ze tego nie widzisz :(

Gość taktamjednasztukraz
tak to właśnie jest mają ci co nie chcą a ci co chcą to nie mają cholera jasna

Gość agdaa
Dzieki ;smutno lezko' ze chodz troszku jestes za mna hm.a znowu dlaczego smutna lezka??

Gość smutna lezka
ehh - u mnie inna sprawa: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3351787 :( ale to pikus w porownaniu z twoim problemem. I tak uwazam, ze sobie proadzicie jak spojrzysz na swoe peirwsze malenstwo - jakie ejst fajne - zachce ci sie w koncu tego drugiego :)

Gość agdaa
wiem jak to jest niemuc miec dzidziusia tez kiedys poronilam ale teraz wiem ze jest za wczesnie.Ale tez wiem ze urodze tego dzidziusia i mysle nad spirala w tedy bo chce miec tylko dwojke.Chce tego dziecka tylko jeszcze nie teraz bo to jest za wczesnie.Zastanawiam sie nad tym jak ja bede chodzic na spacery z dojka jak jedno pasuje wsadzis we wuzek i drugie hmm.:)))

Hej!!! Ja tez zaszlam w ciaze z drugim dzieckiem choc nie planowalam. Tylko miedzy pierwszym a drugim jest 3 lata. Poza tym starszy ledwo przestal nosic pampersy a juz nastepne,w nocy nadal spal z nami i swiezo co poszlam do pracy. Tez sie zalamalam ale teraz sie ciesze. Wszystko za jednym zamachem i potem spokoj. Glowa do gory!!! 🌻

Gość agdaa
Dzieki tez tak mysle ze wszystko za jednym zamachem a tym bardziej maz tak mysli ale to tylko bedzie poltora roku roznicy .panikuje

Gość nastepnym razem pomyslisz
zanim zabierzesz sie za seks. Teaz tylko pozostaje sie cieszyc, ze bedziesz miec gotowe rzeczy po 1 dziecku i mozesz zaoszczedzic na ciuchach, zabawkach, wozku, lozeczku. Odchowasz dzieci i nie bedziesz sie babrac z piecluchami za 2 czy 3 lata, a poimprezujesz rok pozniej niz chcialas. Tyle.

Niby mowi sie,ze najgozej jest miec dwoje dzieci bo przy pierwszym zajmujesz sie tylko mni,przy drugim dopiero uczysz sie dzielic na dwoje dzieci a przy trojce i wiecej to juz rutyna bo jak przetrwalas dwojke to i wiecej przetrzymasz. Swieta racja!!! Gdyby roznica byla 6-7 lat to bylo by juz dziecko samodzielne a mi i tak nie bylo latwo mimo,ze synek mial 3 lata jak urodzil mu sie brat. Ale co nas nie zabije to nas umocni!!! Dasz sobie rade bo jestes kobietka i matka a my wszystkie mamy 2 dzieci trzymamy kciuki za Was!!!! [serce ]

Gość agdaa
Dzieki za pare slow,mysle ze sobie dam rade :))Mąz chce miec teraz coreczke.(buziak)

Gość agdaa
Przy pierwszym maz mi pomagal wstawal w nocy robil mu jesc chodziaz wstawal do pracy na 5.00 ale jak teraz Bartus spi cala noc i czasem sie obudzi bo jest glodny to juz mu sie tak niechce .A ciaze narazie przezywan dobrze tamta ciaze tez dobrze przezylam i porod byl super mysle ze teraz tez tak bedzie.Tak lubie spac a znowu bedzie tyle nocy nie przespanych.Wymyslilam juz ze teraz dam noworodka pod piers i bedzie cala noc kolo piersi tylko niewiem czy to sie sprawdzi bo za pierwszym dzieckiem nie karmilampiersia wiec niewiem