Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

Chciałbym

Polecane posty

Gość żonka xyzeda
Dla Ciebie wszytko tylko powiedz ze pragniesz...:)

Gość xyzed
Już nie pragnę ;) Ale może kiedyś ;) Dziękuję za tak miły epitecik jak świntuch :) Ale to prawda:classic_cool:

Gość skąd ja to znam....
oberwałeś w pysk powiadasz? To kobitę trzeba leczyć, ma spory problem. Właśnie znajomy który po dwudziestu latach bycia z nawiedzoną histeryczką się rozwodzi pokazał mi jej pismo procesowe ( zostawiła go i wyniosła sie do wynajmowanego mieszkania). Kobieta, którą ja słyszałam tylko jak sie darła ( ona chyba nie potrafi nie wrzeszczeć jak sie jej coś nie podoba) pisze w piśmie, że mąż był nieludzki i ział UTAJONA agresją, bo jak sie kłócili to nawet nie podnosił głosu...Już sobie wyobrażam co by było, gdyby wtedy ten głos podniósł... Jak faceta babka zostawiła to on był przekonany że jest nienormalny... baba mu to przez całe małżeństwo wmawiała i prawie jej sie to udało. I wiesz co? jak widzę jak facet z miesiąca na miesiąc dochodzi do siebie psychicznie to aż mi sie miło robi... Żeby nie było: to nie jest mój facet, tylko zwykły znajomy. I tak trochę porównując to co piszesz mi się kojarzy ( aczkolwiek on nigdy boków nie robił). Rozwiązanie widze tylko jedno: stanowcze uparcie się przy terapii małżeńskiej z DOBRYM psychologiem, albo prędzej czy później każde z was pójdzie w swoją stronę :/

Gość kelli123
ona i tak cię zdradza z wibratorkiem( żony fatalnych mężczyzn zawsze to robią)

Gość akcja wibrator
Niekoniecznie. Kobiety których mąż nie zaspokaja emocjonalnie tracą popęd i zarastają pajęczyną :P

Gość niech Cię zdradzi z moim mężem