Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja

Czy kiedykolwiek ktos z Was zerwał zareczyny??

Polecane posty

Gość jaja
Mi się to przydarzyło. Komuś jeszcze??

Gość pulcia
Ja zerwalam. Bylismy 2 lata ze soba i po 3 miesiacach od zareczyn zerwalam. Nic przyjemnego

Gość jaja
Planowaliście ślub?? Co było przyczyną??

Gość jaja
Ja też to zrobiłam-po 7 latach ale musze powiedziec ze to była najlepsza decyzja w moim życiu!!!!! Teraz w koncu jestem szczesliwa.

Gość pulcia
Ach,wiele sie na to zlozylo. On powiedzial,ze sie ze mna zareczyl bo ja chcialam( co za bzdura) a ja mysle,ze on juz cos czul,ze miedzy nami sie psuje. Ja zywiolowa-on smutas odpowiadajacy po pol godzinie od zadanego pytania. Ja po szkole poszlam do pracy a on nic, tylko czekal az ja wyskocze z kasy. Poza tym na slub bym czekala nie wiem do kiedy. On sobie mnie poprostu "zaklepal" ,ze jestem jego i tyle. A poznalam fajnego chlopaka, Zadny milosc tylko czysta zabawa ale zanim poszlam z tym nowym to zerwalam zareczyny bo nie znosze zdrady. Odzylam i niczego nie zaluje. Nawet o nim nie mysle.

Gość jaja
U mnie było podobnie. Jestem zdania ze nie mozna robic czego wbrew sobie. Patrzac z perspektywy czasu to chyba żałuje ze sie zareczałam (ten pierwszy raz) sporo straciłam siedzac ze smutasem. No ale człowiek uczy sie na włsnych błędach. Jesteś szczesliwa??

Gość pulcia
tak,mam od 5 lat meza i 2 synkow (4 lata i roczniaka). Poznalam mojego meza jeszcze w tym roku w ktorym zerwalam zareczyny i po miesiacu sie zareczylam (znowu hihi) a po 4,5 miesiaca wzielismy slub. Nie bylam w ciazy ale tak chcielismy. Tak wiec w tym samym roku bylam 2 razy zareczona. 🌻

Gość opowiem ci coś
kurcze po kilku miesiacach się znów zaręczyłas z kim kogo mało znasz? byłas pewna tego uczucia i jego miłosci????

Gość pulcia
Czy bylam pewna? Hmmm...moze ktos mie tu wysmieje ale pomyslalam,ze przeciez malzenstwo to nie wyrok smierci i w najgorszym przypadku - rozwod. To glupie ale ja uwazalam,ze ludzie znaja sie latami i jak sie pobiora to wytrzymaja ledwo rok a nasze malzenctwo przedluzy sie o okres poznawania ;) Udalo sie,jestesmy szczesliwi choc nikt nam dobrze nie wrozyl. Potem jak zaszlam w ciaze to tez marudzili,ze za szybko itp. Wbrew wszystkiemu,wszystkim i probom jakim zostalismy poddani kochamy sie i jestesmy razem!

Gość maxmara1
ja zerwałam i poczułam ulgę pomomo tego,że nikogo nie miałam