Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylewa lzy ktos

Mam 18 lat. W przyszlym roku pisze mature. Chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość wylewa lzy ktos

Dosc. Dosc tego strachu przed ciaza. Bralam tabletki. Wciaz watpliwosci, czy dobrze je bralam czy na pewno dzialaja. Bralam tylko jeden miesieac. Czyli tylko raz. 13 dzien cyklu (kolejnego - czyli tego po tabletkach). Lezalam na nim i wsunelam jego czlonka na jakies 3 cm do pochwy. Zeby poczuc. W dodatku namietnie calowalismy i... Stalo sie cos dziwnego. On mowi "kochanie poczekaj". Odczekalismy jakies 10 sec i ... mial wytrysk. Dziwny. Bez niczego tak o. "niepelny". Drugi raz zdarzylo sie nam to (kiedys we wrzesniu). 13 dzien cyklu .... przeciez pewnie wczesniej sie cos wydzielilo. Plemniczki do jajeczka. Nie panikuje. Nie mam kasy na postinor. Wiem jestem beznadziejna. Wiem "mysl wczesniej idiotko". Dziewczynki ja to wiem. Bedzie ciaza - R 486. Bedzie ciaza i nie da sie R 486 .. mieszkam na 4 pietrze. Chyba mam zaburzenia psychiczne. Rozumiem ze jesli bralam tabletki i skonczylam a bralam je pierwszy raz, to kolejny cykl jest normalny i wszystko dziala po staremu ? Nie, nie zapytam czy moglam zajsc w ciaze. Bo wiem, ze w 89% tak. [ kopiuje bo dodalam na erotyczny niechcacy]

Gość wylewa lzy ktos
nie wiem. mielismy "kryzys" w zwiazku i doszlismy do tego, ze to co nas laczy to jeszcze nie ta gleboka milosc. dlatego postanowilam zrezygnowac z wspolzycia aby byc w zgodzie z soba. tylko ten raz ponioslo mnie i zapragnelam choc chwile go poczuc. wspieralby mnie, ale ja heh ... ja siebie nie. albo ciaza albo ja.

Gość rf4t4t n6u
ja urosziłam na rok przed maturą,maturę zdałam wzorowo (w międzyczasie rozstałam się z ojcem dziecka i przeżyłam mnustwo stresów i bólu z tym związkiem związanych...) teraz studjuję prawo,mam kochającego narzeczonego i kochanego syncia,który daje mi szczęscie

Gość rf4t4t n6u
urodziłam oczywiście :-)

Gość moglas zajsc
ale nie musialas!!!!!!!!!! roznie bywa nie znane sa wyroki... zdaj sie na los i opatrznosc,co am byc to bedzie powodzenia:)i trzymaj sie

Gość wylewa lzy ktos
michalina - chetnie ( mam ten topik na forum antykoncepcja bo przypadkiem go tu wkleilam)

Gość wylewa lzy ktos
michalinka 6000343

Gość Ciiiii
wspolczuje ... tez sie odezwe jak bede na gg