Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beki

Czy jestescie zadowoleni ze swojego zycia erotycznego ?mąż /partner

Polecane posty

Gość derenioweczka
tak, ja jestem zadowolona.

Gość nie ja nie
nie ja nie jestem zadowolony,moja zona od 2 lat jest oziebła w tych sprawach....kariera zjadła jej chec na sex... mam juz tego dosc i musze cos z tym zrobic....

Gość yard
ja jestem zadowolona w 50%, chciałabym się kochać przynajmniej co drugi dzień ale mój luby takiego temperamentu nie ma...

Gość mogę pomóc

Gość nie ja nie
tak mozesz pomoc :) a wjaki sposób.... chcetnie cie poznam.....

Gość nie ja nie
yard .... w 50 % ???? tylko... ?Ja mam taki temperament ze kiedy moja jeszcze chciała robilismy to codziennie a zdarzało sie ze nawet rano nim wstalismy ...Jejku jaki wtedy miałem nastroj.... A teraz sie skonczyło i wszystko we mnie buzuje...Ile mozna wytrzymać ....

Gość he ja odczuwam
Nie mam ochoty zeby moje zycie erotyczne istnialo. Za to mam ochote na innego faceta :O

Gość nie ja nie
a ja zaczynam miec ochote na inna kobiete....kotra ma takie braki jak ja...ale jakos do tej pory zadnej nie poznałem... :(

Gość he ja odczuwam
Jakie moga byc powody ze dla kogos zycie erotyczne moze nie istniec? Moze ktos wie?

Gość yard
tak w 50%.. bo jak się kochamy to jest to całkiem fajny sex.. ale jak dla mnie - za mało...

Gość nie ja nie
z ochota tam cI ta pozostał część ktorej Ci brakuje

Gość może bym była zadowolona
gdybyb mąż ch ciał częście powoli wkrada się nuda:<

Gość nie jestem

Gość ja tam mam co lubię
i lubię co mam ;)

Gość Mickiewicz
ja już od dawna nie

Jestem. nie ja nie nie ja nie jestem zadowolony,moja zona od 2 lat jest oziebła w tych sprawach....kariera zjadła jej chec na sex... mam juz tego dosc i musze cos z tym zrobic.... Zanim coś z tym zrobisz /ja czytam że znajdziesz sobie kochankę/ powiedz o tym wyraźnie swojej zonie.Ale nie tak w przelocie między myciem zębów a wyjściem do pracy.Zatrzymaj ją na chwilę i powiedz co jest nie tak, co czujesz i ona musi ci odpowiedzieć.Powiedz jej też o możliwych konsekwencjach.

Gość Mickiewicz
woow, obserw jestem pod wrażeniem ja swojej powiedziałem o ty 5 lat temu i ona na to, że mogę sobie znaleźc kogoś na boku, a ja do tej pory nic! tzn. że jestem ...co?

Mickiewicz ja pierdolę jak ja bym usłyszał coś takiego od żony to bzykałbym legalnie inne kobiety.Znaleźć kochankę to jest 15 minut rozmowy.Znaleźć kobietę którą się kocha i chce się z nią być to niekiedy całe zycie i drugi raz może się nie udać.Zatem nie warto ryzykować.Bo jak się kocha to seks nie jest na 1 planie, za to o wszystkim się rozmawia i szuka kompromisów.

Gość Ja Tak
fajnie było nawet przed kwileczką supcio;)

Gość Ja Tak
Ba, bosko i błogo nawet!;)

Gość moniskaAA
nie ejstem zadowolona. chciałabym w łózku robic dużo więcej niż robie. jebane kompleksy mnie zjadły, i brak pewności siebie...a moze i facet tez ma tu swoją winę.

Gość Ja Tak
Ale obejrzyj sobie Sex Inspektorzy na TVN style własnie leci!!! Dobre Rady dla Rutyniarzy!

Gość Mickiewicz
observ--> ale ja nadal kocham (niestety dla mnie) swoją żonę, ale boli mnie, że jest jej obojętne czy znajdę sobie kogoś na "boku", bo to może coś znaczy

Gość jjetree
a ja nie i chce mi sie płakać. Jest nudno, pod kołderką, po ciemku, schematycznie, a do tego raz na tydzień. A mam dopiero 29 lat kocham męża i mogłabym to robić codziennie gdyby on wykrzesał z siebie chociaz trochę entuzjazmu.

Gość Mickiewicz
jjetree jak ja Cię rozumiem....

Gość jjetree
poza tym tez nieraz mówiłam mężowi że jak sie nie zacznie starać to kogoś sobie znajde. Niestety przeszło bez echa, tzn zadnej poprawy

Gość dajcie wina
a mnie znudził się mąż, tzn seks mamy poprawny ale ja sobie wyobrażam że robię to z marynarzem, rozbitkiem , płatnym zabójcą itp, na ulicy patrzę na innych facetów i cieknie mi ślinka , powstrzymuję się bo kocham męża ale trochę mi żal tych wszystkich mężczyzn których nie spróbuję.