Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beki

Czy jestescie zadowoleni ze swojego zycia erotycznego ?mąż /partner

Polecane posty

Gość jjetree
a do tego nie chce słuchać żadnych rad kiedy staram sie ubarwić nasze pożycie. Lubie być całowana wszędzie a on ogranicza sie tylko do piersi- to okropne. Przecież kobieta strefy erogenne ma roasiane prawie po całym ciele nie tylko na piersiach. Do książki "Poradnik stuprocentowego mężczyzny" nawet nie zajrzał. A poza tym co jest ze mną nie tak że nie chce pieścić mnie już ustami? Ja biorę mu do ust prawie za każdym razem, a on mnie chyba ostatni raz przed ślubem.

Gość Ja Tak
a fajnie jest też sobie właśnie wyobrazić inną osobę i robi się miło i podniecająco, więcej wyobraźni, filmy erotyczne są bardzo pouczające!!!A i tak stwierdzam że od Kobietki zależy to co drzemie w mężczyźnie! My husbend ma większy zapał i energie gdy gdzieś wyjdziemy a ja jestem adorowana przez innych! Potem jest tak namiętnie że aż unoszę się ponad ziemią! Ach !!!

Gość dajcie wina
to przestań mu brać do buzi za każdym razem, może się zorientuje że seks to taki trochę handel wymienny i zejdzie z ustami i językiem poniżej Twych piersi

Gość Ja Tak
jjetree najlepiej porozmawiaj z nim o tym, bo inaczej nie zajarzy, wyłóż kawę na ławę jak czujesz i jak chcesz być usatysfakcjonowana!

Gość magda_m21
Ostatnio wogole nie jestem zadowolona ze swojego zycia erotycznego :( Dlaczego?Po 1;moj partner czesto mowi,ze mu sie nie chce bo jest zmeczony itd...po 2;jesli juz do czegos dochodzi to jest to bez pieszczot z boku.Po 3;nie chce mi robic minetki chociaz ja robie mu loda to on niestety nie odwdziecza sie mi tym samym.To strasznie wkurzajace!Kiedys bylo inaczej :( Jesli macie szczescie w lozku to gratuluje :)

Gość wsadz se cukinie w odbyt
no niestey..na samym poczatku jest git a potem..ruuutyna..ech..nuda wieje..