Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadajka23

chciałam się przypodobać mojemu chłopakowi ,a on mnie zwyzywał i pchnął

Polecane posty

Gość dadajka23

jestem załamana :( mialam przyplyw gotowki kupilam sobie nowa kurtke, rybaczki ,kozaki :( wyszlam tak ubrana do niego :(powiedzial ,ze wygladam jak kur*a :( a nie bylam wyzywajaco ubrana ,a elegancko :( on jest strasznie zaszdrosny :( ostatnimi czasy mikedzy nami sie nie uklada, on mnie wyzywa i przeperasza ,ale dzis przegiął :( powiedzial ,ze rozjeb*e mi łeb :( bo wyzwalam go ,ze tylko najgorsze scierwa podnosza reke na dziewczyny :( wtedy mnie pchnal :( malo sie nie przwrocilam , szykowal sie zeby mnie uderzyc ale mu ucieklam :( nienawidze go !!!!!!!!!

Gość Warszawa -Mokotów
uciekaj od niego.................jak najdalej

Gość no i co masz zamiar z tym
zrobić?

Gość i tak mu przebaczysz

Gość dadajka23
nie przebacze , łajdak mam tekie nerwy ,ze nie wyobrazacie sobie :( płacz i wscieklosc :(

Wykreśl go z zycia z całej przestrzeni!! Nie ma jzu chłopaka o imieniu chuj! - sobie tak powtarzaj, ze nie było i nie ma go! Niech speirdala chuj! jebany szmaciasz! Nie dawaj mu szansy bo bedzie jeszcze gorzej, bedzie Cie potem nawalał za słona zupe! jebany chuj

Gość a co to
mam nadzieję ze nie pozwolisz mu na przeprosiny i to już koniec mięfzy wami. jak się szanujesz to tak powinno być.

Gość gosia 21
zostaw go jak teraz Cie pcha i takie teksty rzuca to zastanów się co będzie za kilka lat

Gość bara bara
żenuła to psychol zazdrosny facet tak się zachowuje odpuść sobie

Nie mów już o nim \"mój chłopak\". Mów \"mój były damski bokser\".

Gość dadajka23
dokładnie :( to jest ch** , damski bokser, świnia :( nawet nie ma okreslenia tak wugarnego jak on :( szkoda tylko,ze mam impreze słuzbową i zaplacilam 600 zł za 2 osoby, impeza jest w styczyniu i zostalam na lodzie :( ale to trudno, nie chce znac tej swini :( jest mi cholernie przykro

Gość Spark77
Wez kogos innego kochanie!!!!!

Gość skoro ...
wiedziała ze on taki porywczy juz wczesniej był to dlaczego wczesniej nie odeszłaś? smutne ale dziwna byłaś.

Znajdziesz sobie kogos nowego do tego czasu albo idz z kolega ..... nie ma jzu tej osoby (tego chuja) !!Umarł ..... zero, nigdy go nei bylo, zostałą mokra plama ! wykresl go ze wszystkiego

Facet który podnosi rękę na kobietę,to karykatura mężczyzny :o.Znajdź sobie kogoś kto Cię doceni.

Gość dadajka23
To meskie ścierwo nie napisalo nic, mam nadzieje,ze to juz spokoj , ale niestety nic nie zmieni tego ,ze czuje sie okropnie :( dziekuje za wsparcie jestescie kochani i prosze o wiecej wpisow ❤️ ❤️

Gość racja jest...
"ale dzis przegiął powiedzial ,ze rozjeb*e mi łeb bo wyzwalam go ,ze tylko najgorsze scierwa podnosza reke na dziewczyny " a ja myślę że Wy sobie dorównujecie pod tym względem :P czemu się dziwisz ze on Ciebie wyzywa skoro Ty jego też ? Jak Kuba Bogu...

Gość dadajka23
byłam wsciekla , myslalam ,ze da mis pokoj skoro tak powiem , poza tym zrobilam to jak mnie pchnal , ja bylam spokojna, nie wyzywalam tylko jak mnie pchnal kazalam mu puscic mnie i powiedzialam ,ze nie chce znac ,a scierwa podnosza reke na dziewczyny, no bo nie taka prawda ?? :( bałam sie ale udawalam silną :(

to się zgadza że jak raz facet zamierzał podnieść rękę bo się wściekł że dziewczyna się dla niego ładnie ubrała to zrobi to ponownie, a co bedzie jeśli tylko wymieni sympatyczny uśmiech z jakimś miłym facetem mijanym na ulicy?

Gość lupita
jak najszybciej rozstan sie z nim, on przejawia agresje w stosunku do Ciebie, a nie zrobilas nic zlego, zreszta w zadnym wypadku facet nie moze podosic reki na kobiete, jesli teraz taki jest to na pewno sie nie zmieni, jesli bedziesz na to przyzwalac to bedzie jeszcze gorzej, szanuj siebie i daj sobie z nim spokoj, bo nie jest Ciebie wart, znajdziesz lepszego, bo ten jest niewlasciwym facetem powodzenia :)

Gość matka dorosła
do założycielki Zostaw go,a jeżeli będziecie razem to nie wierz,ze zmieni się po ślubie,bo tak nie będzie!Faceci zmieniają się tylko na gorsze,nie ma idealnych matamorfoz. I pamiętaj ,ze porządni mężczyźni istnieją,tylko trzeba dobrze szukać:)

Gość dadajka23
no wlasnie dziewczyny :( za to ,ze sie ubralam tak zrobil, poszlismy razem do sklepu i przez cala drogę mnie wyzywal ,ze wyglądam jak kur*a, nie chcialam sie wydzierac, bo ludzi bylo mnostwo, kazalam isc , zostawic mnie ,ale on znecal sie psychicznie cala droge, choc wygladałam normalnie, nie mialam przeciez iniowki ledwo zakrywajacej tyłek ani cos w tym stylu, ja nie lubie spodnic , to byly tylko czarne rybaczki i normalna kurtka :( brak słów :( jestem wsciekla :( i smutna nie wiem skąd tacy sie biorA

Gość do Jacka1982
Oczywiscie o swojej matce tez masz takie zdanie.

Gość dadajka23
:(

Gość Wiki 25
musisz być silna i sama postawićsobie granice własnej wytrzymałośći. Nie oszukujmy się trudno jest odejść nawet od takiego łajdaka, który do pięt nam nie dorasta, niestety zawsze wracamy, gdybyśmy były śilniejsze to nie byłoby tyle kobiet molestowanych fizyczynie i psychicznie. Kochanie to jest sygnał dla Ciebie wiem,żę bedzie Ci cholernie trudno ale trzymam kciuki za Ciebie ;-) Nie pozwól sobie zmarnować życia jesteś jeszcze młoda, pomyśl,że im szybciej zerwiesz znajomość z tym panem tym szybciej poznasz kogoś wartościowego....

Gość dadajka23
Wiki 25 - dziekimam nadzieje,ze tak sie stanie :( i bedzie spokoj :( kretyn napisal wlasnie - zycze powodzenia w poszukiwaniu frajera na bal w pracy u Ciebie nie ukrywam ,ze przyjemnei mi sie nie zrobilo :( ale nie odpisalam