Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet france

Pyszne fotki - coś dla Pań !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lepiej popatrz w lustro
pewnie sama wygladasz jak ''ćwok''

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
No niestety nie bardzo... Ja akurat pracowałam przez ostatni rok jako fotomodelka, więc jak ćwok siłą rzeczy nie moge wyglądać...

Gość już to widze
kazda na kafeterii to fotomodelka :D

Może źle się wyraziłam z tymi ćwokami, ale np. tak się zdarza, że najmądrzejsi i najfajniejsi faceci zazwyczaj mają krzywe plecy, spory brzuch mimo 20. na karku, pryszcze, poobgryzane paznokcie i nie dbają o siebie wcale:( Ja wiem, że wykształcenie jest wazne i na pewno sa inne wazniejsze rzeczy niz wygląd, ale faceci powinni chociaż o higienę dbać, czy o własne zdrowie... Przeraża mnie np. to, ile teraz młodych osób ma opony na brzuchu i krzywy kregosłup:( A wiadomo, ze wysporyowane ciało jest nie tylko dużo ładniejsze, ale i zdrowsze przewaznie. Nie należy przesadzać ale przecież żeby mieć klasę, trzeba się rozwijać i intelektualnie i fizycznie, o czym wiedzieli już starożytni Grecy. Natomiast teraz nikt o tym nie pamięta...

Skoro ja mogę o siebie dbać, wyglądac zdrowo i ładnie, ćwiczyć, jeść zdrowe rzeczy, ale i uczyć się, być na studiach dziennych, mieć stypendium, to dlaczego mężczyźnie nie mogą?:O Większość moich kolegów ma takie rozrywki, ze po zajęcich siedzi w knajpie i pije piwo:o No i potem wyglądają jak wyglądają... A jak się chce kogos na basen wyciągnąć czy na łyżwy, czy gdzieś, to zawsze "nie, nie, no coś ty...":o Myśl sobie, co chcesz, ale to tylko moje zdanie. 🖐️

Gość beenek
o jaaaaaaaaaaaaaaaaa....... - ty zwyczajnie szukasz ksiecia z bajki.

Gość beenek
A oni maja tak wygladaja przez sterydy. Mozna cwiczyc troche na silce, ale nigdy nie dojdzie sie do takich rezultatow, jak u nich. No chyba, ze sie siedzi na silce wieksza czesc dnia. Chcesz miesniaka, to idz na silownie, pewnie kogos poznasz.

aha, nie mam tipsów i w życiu nie byłam na solarce. Nie mam nawet farbowanych włosów. Nie mam tez idelanie pieknej twarzy. Mam dobrą figurę, kilka lat ćwiczyłam gimnastyke artystyczną, sympatyczną twarz, zdrowe, zadbane włosy. Nie wymagam od nikogo, żeby był misterem piękności, bo np. rysy twarzy itd. nie zależą od nas. Ale jednak sądzę, że ludzie chociaż trochę powinni o siebie dbać. W końcu ciało to coś, co mają na całe życie. Nie chodzi mi o wszczepianie sylikonu, czy o powiększanie penisa:o Chodzi mi o to, żeby żyć jak najlepiej się da, dbać o siebie.

Gość mareczek_
a tak ksiecia z bajki, w sumie jej sie nie dziwie - taka prawda chodź to zalezy od towarzystwa w jakim się obraca ja chodze na siłownie, biegam dbam o ciało - bo wiem ze to sie opłaca wyznaje zasade ze jeźeli umiesz zadbac o siebie umiesz zadbac o innych

chodze na siłownię i nikogo tam nie poznałam, bo nie interesują mnie faceci specjalnie;) Tak szczerze mówiąc, to w życiu interesował mnie tylko jeden facet- niski, chudy, wyglądał jak dziecko, mało przystojny i pryszczaty. Ale dbał o siebie. Był kochany i najlepszy na świecie... Ale się odkochał:( Teraz juz się nie interesuję facetami. Napisałam ten pierwszy tekst, bo faceci zawsze narzekają na kobiety, że to maja za duże, to za małe, a powinni częściej sami patrzeć w lustro. Ja zawsze zwracam uwagę tylko na intelekt danej osoby, potem n ajej charakter itd. Jak ktos jest małointeligentny, to się niem w ogóle nie interesuję. Wygląd fizyczny nie jest na pewno ważny. Ale właśnie dlatego wiem, ze tacy fajni faceci zazwyczaj w ogóle o siebie nie dbają. A szkoda. Bo potem bywają bardzo nieszczęśliwi...:(

Gość magdanieM
sorry ale to kobieta ma być uosobieniem piękna i to ona powinna o siebie bardziej dbać, facet ma być męski, zaradny, zbajacy o rodzine !

Wiadomo, że te zdjęcia są retiszowane, że facet jak się spoci, to często ma pryszcze na tyłku, ze nikt nie m aidelanej skóry, że przeciez ludzie mjaą włosy czy pieprzyki itd.Ale oni na pewno i tak wyglądają dobrze bez photoshopa, bardziej po ludzku. Mi się najbardziej właśnie podoba ten "włochaty" i najmniej umięśniony facet:) Taki w miarę normalny. Ale panowie jakoś bez przerwy oglądają zdjęcia po photshopie a potem maja pretensje do całego świata, że kobiety to mają włosy na cipce albo że mają cellulit:o No niestety- taka ludzka dola:) Nie chciałam nikogo obrażać, ale nie rozumiem, dlaczego tylu fajnych i wartościowych facetów ma "cycki", opony, krzywe plecy, klaty jak lej po bombie.... I sami sa z tego niezadowoleni. Przecież ciało jest czymś, co można dowolnie niemal zmieniać. Wystarczy troche dobrych chęci.

Gość majsterklepka
Jankesa wracaj na topik !!!! do nas!

Tak, ale jak ktos nie potrafi zadbać o sibie, to jak zadba o innych?:O Nie chodzi mi o mężczyzn po solarium, z lakierem na paznokciach itd. Ale krzywy kręgosłup i opona na brzuchu w wielku 20kilku lat, to jest drobna przesada. Tym bardziej, że potem takie oosby same z siebie nie są zadowolone. A są na tyle leniwe, że nie chce im się nic z tym robić. Czy np. granie w piłkę, pójście na siłownie raz w tygodniu czy granie w tenisa sprawia, ze ktoś jest mniej męski?:O Tym bardziej, ze takie rzeczy mozna robic razem. Chetnie poznałabym faceta, który nauczyłby mnie grać w tenisa lepiej niż gram do tej pory:p, z którym mogłabym połazic po górach, pójść na basen, na łyżwy, pójść sobie na siłownie... Lepsze to niz siedzenie i picie piwa albo oglądanie głupich seriali w tv.

Gość mareczek_
ja tam wiem o tym że zdjęcia są retuszowanie, czasami nie mogę nawet poznać aktorki/piosenkarki w CKMie bo tak zdjęcie jest ''zrobione'' jak dla mnie polki są super i nigdy nie sugerowałem sie tym szajsem z playboya i innych

Gość pcx
"dlaczego tylu fajnych i wartościowych facetów ma "cycki", opony, krzywe plecy, klaty jak lej po bombie" nie mam "cyckow", ani opony, ale mam krzywy kregoslup. Jeszcze z lat mlodosci. Fakt, nic nie probowalem zrobic, zeby go "wyprostowac" jak jeszcze byl czas. Teraz jest juz raczej za pozno. Robie rozne cwiczenia na kregoslup, ale z marnym rezultatem. Czy to znaczy, ze jestem spalony u kobiet?

Gość magdanieM
nie nawidze ludzi którzy narzekają na swoje ciało a nic z nim nie robią !! mam sporo kolezanek które mowia ze maja mała oponke itp, gdy polecam im sport, zeby troszke sie poruszały to wielce sie obrażaja... po czym sięgaja po czekolade, potem wielkie ździwienie

Gość o jaaaaaaaaaaaaaa...........
pcx- nie jesteś spalony nigdzie:) Nie o to mi chodzi. Tylko o to, że ludzie coraz więcej czasu spędzają na tyłku- w pracy, w szkole, na uczelni, przedz tv, komputerem. A potem rezultaty sa marne... Tak jak tutaj ktos powiedział- szukam księcia z bajki, bo to przeciez niemożliwe, żeby facet był przystojny, wysportowany i mądry:) Tak właśnie uważają ludzie, że wszystkiego miec nie mozna. Ale to, jakkie mamy ciało w dużej mierze zalezy od nas samych. Nie da się powie=ększyć cycków. Ale kobieta z wysportowaną sylwetką, kragłym tyłkiem, umięśnionymi i szczupłymi udami i płaskim brzuchem wyglada z małym biustem bardziej apetycznie niz taka z rozlazłymi udami, cellulitem, oponą większa niż piersi, i gigantycznym tyłkiem, nie? A to nie jest tak, ze jedna osoba się rodzi urodziwa wielce a inna gruba i tłusta. Kazdy w zasadzie jest taki sam. Jedni musza sobie więcej, inni mniej odmawiać, ale nie ma osb, któe jedzą po 5 tys. kcal dziennie i są szczupli jak ogryzki.

Gość sweet france
Gość strasznie małe ptaszki
:(

Gość to polak
więc BLE

Gość supergeilezieck
no wlasnie taki fajny polski chlopak;)

Gość eh nosi te wieśniackie opaski
na rękach :(

Gość supergeilezieck
wiesz na zachodzie nie uzanwane sa te opaski za wiesniackie..maja sluzyc dobrym celom, wiec ok, ja tam nie wiem, sama bym nie nosila...

Gość Enek
to polak= po pierwsze Polak z duzej litery, po drugie masz cos do Polakow?

Gość jeeeeeeeeeee
dajcie jeszcze jakieś ciałka!!!:)